• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

X y z

Status
Zamknięty.

Serfuri

User
Liczba reakcji
1
Witam potrzebuje X Y Z chyba kazdy wie oco chodzi
newPlayerSpawnPosX = 377
newPlayerSpawnPosY = 140
newPlayerSpawnPosZ = 6

moze ktos mi to podac aby new player znajdowal sie na roku? i na carlin? ;)

Odp: X y z

nie da sie zrobic aby kazdy nowy gracz znajdowal sie w dwoch roznych miejscach chyba ze ci chodzi o takiego slynego npc z rooka

Nie mog? ci pom?c bo nie mam twojej mapy i nie znam po?o?enia tych miast na twojej mapie .
Czasami pomy?l zanim co? napiszesz .

Mam real mapke 8.40 sql i nie chce aby nowy gracz znajdowal sie w dwoch miejscach tylko w jednym na rooku. I chce te X Y Z od temple rooka i carlin ;] Rozumiecie juz?

Podaj dane:
1. Plik acc managera.
2. Dok?adniej okre?l pkt. nowych graczy? Czy masz acc managera na stronie czy w tibii. (czy wybiarajo sobie sami gdzie chc? by?).
3.Masz plik oracle?

Pozdrawiam, Wina.

1. czyli co?
2. W tibi
3. Mam

ja chce tylko dane postoju temple w rooku ...

Dane Temple musisz spisa? z swojej mapy w map edytorze Inaczej si? nie da, i tez ci nikt nie powie Danych Patrz?c Tylko na posta z X Y Z trzeba mie? map? :eek:

to daj mi edytora bo RME pisze ze 8.31 - 8.22 czy cos

Teraz podam tak , je?li masz ?le ACC , bo takowy wyst?puj? w silniku.
To trzeba zrobi? to nie za pomoc? XAMPP , chod? nawet chyba mo?na.
To wtedy wchodzisz w players.
Masz wtedy tam u g?ry Przegl?daj , we? je kliknij.Potem zobaczysz Account Manager.Kliknij na taki o??wek. Wtedy zmieniasz tam pozycji? jak by?o m?wione bo inaczej w config.lua si? nie da.Polecam tobie ACC by G?sior i wed?ug poradnika gdzie znajdziesz wykona? nast?puj?ce polecenia.I wszystko b?dzie dobrze.W razie jakich pyta? to napisz na PW , potem ci odpowiem.
Mam nadziej? ?e pomog?em.
Pozdrawiam,
Arts

Status
Zamknięty.
Do góry