• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WSRH - "Szko?a Wyrzutk?w"

Status
Zamknięty.

Eslu

Advanced User
Liczba reakcji
13
Na p?ycie pojawili si? tacy go?cie jak Pih, Chada i Ero, nie zabrak?o r?wnie? Raper?w z Wielkopolskiego podw?rka: Ry23, Rafi, Koni. Poszczeg?lne numery wyprodukowali najbardziej cenieni Producenci Polski: Donatan, RX, Creon, Mikser. A za deckami stan?li tacy dj`e jak: Dj Hen, DJ Decks, DJ FEEL-X, DJ Creon, DJ Story, DJ SHOW, DJ Soina oraz DJ Simo.

TRACKLISTA

01. Intro (prod./scratch: DJ Creon)

02. 2 (prod.: Mikser / scratch: DJ Simo)

03. Nie przyszli?my Tu By Przegra? feat. Pih, Chada (prod./scratch: DJ Creon)

04. Poeta Napalmu (prod.: Donatan / scratch: DJ Hen)

05. Prawda feat. Rafi (prod./scratch: DJ Story)

06. Nienormalne Ta?my 1 feat. Mikser (prod.: Hirass)

07. Hitchcock (prod.: RX / scratch: DJ Decks)

08. Klason feat. Paluch (prod.: Donatan i Pola)

09. Najg?o?niejsi (prod.: Muggin )

10. (Prawie)Normalne ?ycie feat. Koni (prod.: Donatan i Pola / scratch: DJ Hen)

11. BDF Intro (prod.: Mikser)

12. Brain Dead Familia (prod./scratch DJ Creon)

13. Nienormalne Ta?my 2 feat. Mikser (prod.: Glonbeatz / scratch: DJ Soina)

14. Ch??d Miasta feat. Ogniwo, Jajo (prod.: Donatan i Pola)

15. Szko?a Wyrzutk?w (prod./scrtach: DJ Story)

16. Dziwne Dni feat. Bezczel (prod.: Donatan i Pola / scratch: DJ FEEL-X)

17. Napadam Na Banki feat. RY23, Ero (prod.: Donatan / scratch: DJ Hen)

18. Styl (prod.: Mikser)

19. Ni?ej Podpisani (prod.: Donatan i Pola / scratch: DJ Show)

Mo?ecie wyra?a? tu swoj? opinie na temat tej p?yty czy te? danych utwor?w ;)

Odp: WSRH - "Szko?a Wyrzutk?w"

Poszczeg?lne numery wyprodukowali najbardziej cenieni Producenci Polski: Donatan, RX, Creon, Mikser.

JEB?EM. Donatan/RX jeszcze ujd?, ale zreszt? to jaka? totalna pomy?ka, przecie? nikt nie uwa?a tej czw?rki za tych 'najbardziej cenionych'. Co do p?yty to bardzo s?aba, nic mnie nie zaskoczy?o, taka reedycja Demonologii z Shellerem jako balastem.

@up
C?? za krytyka, nie bardzo rozumiem skoro to dla Ciebie jest bardzo s?abe, a Creon i Mikser to totalna pora?ka to id? stary pos?uchaj sobie kurcz? rocka czy techno ;) Nie wiem po co oceniasz co? czego nie s?uchasz to tak jakbym poszed? na temat o metalu czy popie i napisa?, ?e to jest s?abe bo tego nie s?ucham :X

@top
P?yta jak ka?da ma swoje mocniejsze kawa?ki i s?absze, ale kawa?ek pt. 'Poeta Napalmu' katuje codziennie. P?ytka na p??eczce le?y i nie ?a?uje, ?e kupi?em
Pozdrawiam ;)

P?ytka spoko, ale po zapowiedziach spodziewa?em si? wi?kszego pierdolni?cia. To raczej kontynuacja tego co mogli?my ujrze? na Gawroszu i Demonologii, licz? na to, ?e nast?pne b?d? lepsze.

C?? za krytyka, nie bardzo rozumiem skoro to dla Ciebie jest bardzo s?abe, a Creon i Mikser to totalna pora?ka to id? stary pos?uchaj sobie kurcz? rocka czy techno Nie wiem po co oceniasz co? czego nie s?uchasz to tak jakbym poszed? na temat o metalu czy popie i napisa?, ?e to jest s?abe bo tego nie s?ucham :X
Spoko, ka?dy ma prawo do krytyki. M?wimy o muzyce, czyli o czym? co jest uzale?nione od gust?w. Sk?d wiesz czego s?ucha?

Ostatnia edycja:

Dw?ch typ?w, kt?rzy napierdalaj? ci?gle w niebo jak to pierdol? wack?w, ruchaj? ich, niszcz? i sraj? na nich, a sami z takimi osobami nagrywaj? i mimo, ?e s?o? ma potencja?, to go chyba nigdy nie wykorzysta w takim towarzystwie.

Ja tak?e spodziewa?em si? o wiele wi?cej po tej p?ycie,ale c?? zawiod?em si?.Najlepsze kawa?ki z tej p?yty(oczywi?cie wed?ug mnie) to : Ni?ej Podpisani,Styl,Nie przyszli?my tu by przegra?,Brain dead familia,napadam na banki,Prawie Normalne ?ycie.Na track'u napadam na banki zjad? ich wszystkich Ero swoj? zwrotk?,a na nie przyszli?my tu by przegra? mile zaskoczy? mnie Chada.

Status
Zamknięty.
Do góry