• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wodospad.

Status
Zamknięty.
Odp: Wodospad.

No c??, ca?kiem nie?le :) Poprawi?bym troche nature i doda? pare p?ywaj?cych kamyczk?w na wodzie :) Ale og?lnie ca?kiem nie?le , pracuj dalej ^^

Praca nie zbyt mi si? podoba, wykonac taki wodospad to nie jest ?adna sztuka, praca ma?o szczeg??owa, natura fail.
Mog?e? bardziej zafantiaziowac i dodac jakie? kamienie w wodzie, oraz drzewa, wtedy by?o by napewno lepiej.
Jedynym plusem s? bordery wody, bo nie jest kwadratowo, oceny nie b?dzie, ale masz komentarz.

Twoja praca przypad?a mi do gustu.
Podoba mi si? wykorzystanie w bardzo du?ej ilo?ci natury.
Ale te kwiaty na 2 SS kompletnie mi tam nie pasuj?.
Daje 8/10 gdy? to prosta ale pi?kna praca. :D

Ciekawe Prace, niekt?re przypad?y mi do gustu.
dobrze ukszta?towa?e? i doda?e?, umie?ci?e? kszta?ty natury co naprawd? mi si? spodoba?o. Zepsu?e? sam wizerunek ns screen drugim, kompletnie kwiaty kt?re tam umie?ci?e? nie pasuj? do reszty.
Og?lnie prace dobre 7,9/10

nawet fajnie wykonany ale przyda?o bysie kilka kamyczk?w
a poza tym dobra praca.
Ocena 8,5/10

Natura jest troch? niedopracowana.
Co mam na my?li? - brak szczeg???w.. kilka drzewek
jednolitych nie upi?kszy trawy,zr?b tak? natur?,jak? by? chcia?
mie? w Polsce ;).

Og?lnie ca?a mapa nie jest z?a,lecz przy wodospadzie ( w miejscu gdzie wodospad ??czy si? z wod?) powinny by? rozkruszone ska?y (kamyczki na wodzie)...

Nie r?b pracy,by j? zrobi?.
Tw?rz sztuk?,sied? godzinami,dniami... dasz rad?!

Ocena : 6/10.

Rozumiem, ?e musz? by? trzy zdj?cia ale na chuj nam dajesz zdj?cie tego samego tylko w przybli?eniu, mog?e? zrobi? wi?ksz? map? i pokaza? wi?cej. Co do samej mapy, wida?, ?e robi?e? niekt?re elementy w RAWie za co masz wielkiego plusa, ale totalnie le?y u ciebie natura, zajrzyj tutaj:

Hmm widzia?em gdzie? podobny wodospad ale nie mog? sobie przypomnie? gdzie :(
Praca s?aba mi si? nie podoba , natura u ciebie le?y polecam poradniki

Rozumiem, ?e musz? by? trzy zdj?cia ale na chuj nam dajesz zdj?cie tego samego tylko w przybli?eniu, mog?e? zrobi? wi?ksz? map? i pokaza? wi?cej.
Z tym si? zgodz?, nast?pnym razem nie r?b zdj?? tego samego tylko, ?e w przybli?eniu.

Praca nie jest dobra, ale te? nie jest z?a taka w miar?. Gdy robisz fotki na wy?szych poziomach to wy??czaj shade. Natura na g?rach jest bardzo ma?a, m?g?by? doda? jej wi?cej.
Poczytaj poradniki o naturze. Ocena to 8/10.

Sam wodospad do?? przyzwoicie wykonany, lecz natura wko?o ulega rozpadu. Za du?o nawalone ?mieci, ma?o co ze sob? wsp??gra. Przy robieniu zdj?? staraj si? wy??cza? efekt cieni (View -> Show Shade).
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry