• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wodospad

Status
Zamknięty.

Xayan

Senior User
Liczba reakcji
386
Witam,
Oto kolejna mapka w moim wykonaniu :p

screenshot2009085115331.png

screenshot200908511545.png

screenshot2009085115416.png

screenshot2009085115427.png

screenshot2009085115435.png

Odp: Wodospad

Za du?o chodnik?w. Mog?e? da? wydeptan? ziemi?. (xd) No i na mostkach dawaj metal bar'y.
Ocena: 8.5/10.
Pozdrawiam,
GregoRex.

Wszystko ?adnie, tylko te mosti...
Troch? chodnika zmie? np. na ziemi?, wydeptan? ziemi? itp. :|

Fajnie, Nawet Bardzo, Gz:D
Mia?e? Pomys? Cz?owieku ;p

Pozdro Tiger52

Wszystko ?adnie, ale mosty... Nie mia?e? na to jakiego? innego pomys?u ?eby co? tak stawi?? Np. barierki drewniane? Reszta nie jest jak?? tak? rewolucj?.

Ocena: 6.1/10

Nie za ciekawa praca. Nie u?y?e? w og?le kamieni, nie doda?e? urozmaice?. Mosty s? bardzo brzydkie:down:
Praca robiona przez max. 15 minut.

Ocena: 5/10

Rzeczywi?cie, mostki s? niezbyt ciekawe, domek jest troch? nie?adny i mo?na byloby gdzieniegdzie wsadzi? jakiego? kamola, ale za to ?wietny pomys?. Bardzo efektownie wygl?da.

Masowe od?wie?anie moich temat?w trwa! Skomentuj je ju? dzi?! xD

Og?lnie wszystko takie zwyk?e, przeci?tne. Ma?o szczeg???w.

Na mostkach dawaj albo metal bary, albo dawaj na mostki id typu 5768.

Mapka ca?kiem, ca?kiem mi?o si? na ni? patrzy. Za du?o tych chodnik?w, mog?e? dawa? to troch? ziemi?, i te mostki mog?y mie? metal bary.

Moja Ocena: 7/10=)

Przy schodach i sp?ywach zero border?w. Dach brzydki, nie pasuje do ?cian. Ma?o szczeg???w, i nie ma ?r?d?a wody. Mosty strasznie puste, i ?yse. Tyle g?r, a zero kamyczk?w. Idzie kulturalnie? Idzie.
Og?lnie to nudno i monotonie. Zero pomys?u i oryginalno?ci. Nawet Ci si? k?pek traw z dr??ek pousuwa? nie chcia?o...

Ostatnia edycja:

Nie zbyt ?adnie to si? prez?tuje, wed?ug mnie za du?o tych wodospad?w, kiedy przechodzi si? przez ka?dy mostek na dole to wida? wodospad, te mostki to te? tak na "odpie**ol" m?g?by? doda? jak?? por?cz, ?ciank? aby bardziej realistyczne.
Drzewa s?, du?o drzew i innych ro?lin ale zero kamieni nawet drobnego kamyszka (nie patrz?c na g?ry ;>)
Ocena 5/10
Pozdro
Patus

nie za ?adnie to tak wygl?da bardzo ma?o urozmaice?
same chodniki takie dziwne
moja ocena: 2+/6

Mmm... ?adnie to wygl?da, sporo szczeg???w, wodospady ?adnie dopracowane.
Podoba mi si? ta dolinka z pierwszego zdj?cia =)
Miejscami troch? monotonne, ale podsumowuj?c:
7.5/10

Fajna ale te mostki ci nie wysz? :)
Pzdro Dother ;]

Mapa do?? przeci?tna, praca jest ma?o oryginalna, u?ytkownicy powy?ej wymienili pare twoich b??d?w, typu most, lub cho?by nawet k?pki traw. Og?lnie ta praca to nic wielkiego, do?? przeci?tna.

Zwyk?e wodospady, raczej nic szczeg?lnego.. Btw, dawaj te? na g?ry te br?zowe, wtedy ?adniej wygl?da ;d

Nie podobaj? mi si? te chodniki. W ko?cu to ma by? wodospad bardziej wysuni?ty do natury, a nie miasta prawda? Ziemia bardziej podkre?li?a by twoje dzie?o.:) No i w niekt?rych miejscach wydaje mi si?, ?e troszk? kwadrat?w rzuca si? w oczy. A tak poza tym to my?l?, ?e nie jest ?le.

7/10

Status
Zamknięty.
Do góry