• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wodbo !!! [HIT]

Status
Zamknięty.

Kajto13

User
Liczba reakcji
2
Witam.
Chcia?em wam poleci? naprawd? wspania?? gr?.Nazywa si? World of Dragon Ball Online.
Gra Jak sama nazwa wskazuje jest zwi?zana z dragon ball'em [anime]:D
Konto Mo?na za?o?y? na stronie hxxp://wodbo.net (zamiast xx wstawcie tt)
to dla newbie:p
a wiec tak ;D
Musimy poczeka? a? sie za?aduje :P jak ju? sie za?aduje klikamy play
poradnik1uk3.jpg

potem download ?eby pobra? klienta (obowi?zkowe)bez niego gra nie zadzia?awybieramy client i pobieramy potem pobieramy server changer doczego s?u?y powiem p??niej..
poradnik2ji0.jpg

(chocia? w?tpie w to ?eby?cie tego niewiedzieli...)w miedzy czasie tworzymy konto wybieramy server meteor, sparking lub battle stadium
poradnik3lo3.jpg

(osobi?cie polecam sparking ma?e kolejki i ma?o noob?w)no tak wchodzimy w jeden z tych link?w ja wybieram sparking ?eby opisa? ok weszli?my na wodbo.no-ip.org/sparking wchodzimy w account
poradnik4nx5.jpg

na dole mamy sing in wchodzimy i tworzymy tam sobie account p??niej logujemy si? i wybieramy create account tworzymy posta? p??niej jak ju? nam sie pobra?o instalujemy clienta i wypakowujemy server changer. w??czamy clienta i server changer (meteor,sparking lub battle stadium)u mnie wchodzimy w folder sparking w??czamy server changer zmieniamy ip i mozemy ju? zamkn?? server changera no i logujemy si? do gry na forum s? poradniki i jest wszystko opisane :]
P.S Nie licz? na reputa. ten poradnik mia? pom?c tym kt?rzy szukali takiej gry jedynie to mia?em na my?li

Ostatnia edycja:
Odp: Wodbo !!! [HIT]

gra?em kiedys w wodbo ale sie znoobi?o ;/

nom ja te? gra?em teraz tam ci?gle PK ! :|mnie chyba z 10 razy (mialem 73 Goku i po dedach mam teraz 42 ... :D)

Jak by?em mniejszy to marzy?em o takiej gierce lecz wyobra?a?em sobie j? jako projekt profesjonalnego studia, a nie czego? podobnego do Tibii. Ma?e ludki przyci?gaj? pod wzgl?dem graficznym, ale gierka og?lnie nudna jak Tibia^^.

Kto? mi poda strone z download wodbo.
Ale tak? konkretn? bo ja nie moge znale??.
W wyszukiwarce tylko mi sie forum pokazuj?.
Mam nadzieje, ?e to forum mi po da konkretn? strone na download!!!
:mad::mad::mad::mad:

Edit: A jeszcze zapomnia?em doda? ze strona www.wodbo.net nie chce mi si? za?adowa? i nie jestem z tego zadowolony!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ostatnia edycja:

nom ja te? gra?em teraz tam ci?gle PK ! :|mnie chyba z 10 razy (mialem 73 Goku i po dedach mam teraz 42 ... :D)

K@k@roTTo!^^ --> Frajerku zalllll mi Cie chcesz udawa? znawce a wychodzisz na frajera dedac mo?na dopiero od 50 lvla wiec jakim cudem do dedali Cie do 42 lvla ?

Te wdobo to nic.Wbi?em 95 trunka z koleg? mieli?my pacca i nic ka?dy pekuje p??niej expi.Tam nie ma wcale zabawy ! Po prostu nie ma tam po co grac.

K@k@roTTo!^^ --> Frajerku zalllll mi Cie chcesz udawa? znawce a wychodzisz na frajera dedac mo?na dopiero od 50 lvla wiec jakim cudem do dedali Cie do 42 lvla ?

PvP jest od 30 lvl... Sam wyszedles na frajera ahsuahsuahsuahusahsuahsuah :D

Mam 126 Vegete.
Wiem,?e Vegeta to ?atwa posta? ale zale?a?o mi na szybkim wbiciu lvla.
Teraz nie gram,nudne to troche.

Mia?em posta? na WoDbo (Royal Umbro) nawet spoko gra ale zbyt du?o zaczeli Pkowa? i odzwyczai?em si?. Royal Umbro Mia? Wtedy chyba z tego co pami?tam 50 lvl Goku...

Pozdrawiam Mikepall

Dajcie spokoj z wodbo mialem 150 brolliego (Brolly Mix) a potem mi go hackli (huj wie jak albo koles mial mojego maila albo nie wiem)
ADMINI NIE POMAGAJA tzn PYTACIE SIE O COS NP NA FORUM LUB NA PW NIC NIE ODPISZA. TA GRA JEST STRASZNIE ZJEBANA WBIJESZ NP 60LVL CHCESZ POEXPIC ALL LEAVE PISZA. TA GRA TO JEDEN WIELKI SHIT I NIE CHWALCIE SIE NIA TAK

Ostatnia edycja:

ej mam pro?be podal by ktos jak najszybciej link zeby sciagnac ip-hangera i IP ?eby wpisac podal by ktos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Ostatnio GM chyba zmniejszy? max player?w, poniewa? s? bardzo du?e kolejki i odechciewa si? gra? na WoDBO :( kupi? bym se Pacca ale to g?upio troch? wydawa? kas? na gry Internetowe w kt?rej na dodatek mo?e by? res har?w !!! Straci?em raz 176 Uub przez tego walonego resa har?w:mad: ale gram od nowa z my?l? , ?e nie
b?dzie nowego resa har?w.

dajcie se spokuj z WoDBo teraz rz?dzi DBV-Dragon Ball Victory mniej pkr?w mniejsze lagi nie ma prawie resow charow i duzo duzo mniejsze kolejki ... o ile jakies sa ...

ja mam taki problem ze chyba z 5 minut czekam po zalogowaniu si? i wyskakuje jakis error time out
dopiero dzisiaj tak jest wie ktos co si? sta?o?

dajcie se spokuj z WoDBo teraz rz?dzi DBV-Dragon Ball Victory mniej pkr?w mniejsze lagi nie ma prawie resow charow i duzo duzo mniejsze kolejki ... o ile jakies sa ...
Na DBV Kolejek niema i mniej PKer?w ? ? HaHa :D Dobry Joke ...
Jak gra?em na dbv to kolejki po 130 os?b ... O.o Na WoDBO Gra?em d?ugo :D xD
Chibi Trunk po rebie :< Maszcosdomnie [Z ninnsem sharowa?em]
:>
Ale ja polecam DBL 1 DB Serv i najlepszy !!
Bez Reborna !!
Nie dla noob?w
Fajni ludzie ! :>

moze mi ktos poda? takiego otsa do wodbo bo chicia?em zrobi? sw?j client plz

Status
Zamknięty.
Do góry