• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Wodbo by Arkam][HIT!]

Status
Zamknięty.
Odp: [Wodbo by Arkam][HIT!]

pan @up musisz baze danych zrobic i zaladowac 2 pliki do bazy :D
a propo silniczka to fajny poza bledem w chibi trunku i gotenie :D

Our partners and their custom servers:

Ja Mam takie cos
2gtdmp0.jpg
nie wiem o co biega

Tak dobry silnik dlatego tez zaczynam go hostowac, serdecznie zapraszam serwer rusza dzisiaj o 14 !

IP:

Client do sciagnieca w news !

Silnik Jest b.dobry Daje 8/10 ale zastanawiam si? czy lepszy jest WoDBO By DarchameQ?
Mo?e kto mi powiedze? bo nie wiem kt?rego u?ywa??
:p

Co do profesji to jest jaki? bug z shenronem po rebie;] na wszystkich transach prucz tego od 200 jest tylko renzoku energy dan i musia?em tym dziadostwem do 200lv bo potem ju? jest normalnie.

Ja niestety jak pr?buje odpalic silnik to laduje sie wszystko a potem wyskakuje ze nie moze wczytac np. bebio z data/npc/scripts albo uub ciagle cos innego co zrobic pomozcie plox

U mnie wszystko dzia?a ale mam 1 pytanko czy kto? ma ip changer do tego klienta bo zwyk?y nie dzia?a czy b?d? musia? bawi? si? hex edytorem ???
Powiecie mi

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-------config.lua--------

-- data directory location
datadir = "data/"

' at line 1

Uzywam xampa 1.6.7 nie wiem co jest

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-------- config.lua -------- -- Config file for OTServ -- --------------------' at line 1

Pomozemi ktos z tym?

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-------- config.lua -------- -- Config file for OTServ -- --------------------' at line 1
Pomozemi ktos z tym?

Z 8 razy zrobilem uninstall, install wodbo silnik, nawet raz zainstalowalem Xampa 1.6.7 i na najnowszego zeby poprawic ten blad... ale nadal jest tak samo. W config nic nie znisczylem bo duzo razy sie upewnialem. Nie wiem co zrobic.

Silnik jak silnik tylko szkoda ze to przerobione WoDBO a nie swoj projekt. Jest kilka dobrych skryptow ale jest wiele rzeczy ktore "ulatwialyby" gre autorowi, takie jak slowo "lizodupski huj" ktore daje 100 gold O.o, komenda /xm dla kazdego czy kody w silniku. Ale co jak co best slinik db, tylko wodbo a nie swoj jak juz mowilem.
Pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom