• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Wodbo by Arkam][HIT!]

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: [Wodbo by Arkam][HIT!]

Nie wiem co wy zle robicie ze wam nie dziala , wystarczy z acc makera importowac do bazy plik databese , mi wszystko chodzi 0 bledow w consoli , silnik ladnie zrobiony , Ma ktos moze mapeditora do wodbo?

Witam m?j przyjacielu, pom?? mi prosz?, kiedy staram si? "patrze?" na zawodnik?w, nie wydaje si? poziom lub powo?ania, co mam zrobi??

Dzi?ki!

Brazilian'm przepraszam za m?j polski xD

Ogolnie silnik dobry nie ma za duzo bugow , ale jest rzecz ktora mi sie nie podoba , i chodzi mi o czary ;P

Ten silnik jest zaje****y ^^ Ale nie mog? si? doczeka? v2 ! Arkam Big THX :*
Przepraszam ale nie mog? edytowa? (prosz? moderatora o sklejenie).
Arkam co? ma?o to wa?y ale to ani nie ma wira,ani to nie keylogger ani nic to jak all zapakowa?e? w co? tak ma?ego?Jak mia?em silnik WoDBO by DarchameQ czy jako? tak to on mia? tam razem 21mb a ty tylko nieca?e 5...
PS:Da kto? link do poradnika jak zrobi? acc do wodbo i jak zrobi? baze danych do wodbo plx ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

up@
Musisz poczytac jakis poradnik raczej nikt nie wytlumaczy :P popros kogos o link albo poszukaj w googlach...
Ocena za silnik to 10/10 fajny pomysl z nowymi profesjami...

Silniczek warty uwagi. Jak narazie nie dopatrzy?em si? ?adnego b??du ; D. Bardzo dobrze ?e go wstawi?e?, du?o os?b napewno skorzysta.
Pozdrawiam

Fajnie b??dy typu, ka?dy mo?e wpisa? /xm Li Shenron etc. expienie takie rz?dzi!, darmowy bol r?wnie? (tego to nie podam :]), i jeszcze pzbye czy tam frag. :D

A wiec tak silnik zaj***sty Ocena za silnik to 10/10 ale dopatrzylem sie kilka bug?w ale bez tego zaden silnik sie nie obejdzie nie mam z nim zadnego problemu a bugi to np:
Aol nie dziala, brolly po 50 lvlu nie mozna sie transformowac, trzabylo sobie usunac kody takie jak 11111111111111 i inne, gracze mogli uzywac komendy /xm (nazwa moba) i wypowiedziane slowo "lizodupski huj" dawal 100 g a tak po za tym nie znalazlem wiecej bug?w ale bd szukal ;pp

cze?? mam problem z silnikiem poniewa? odpalam silnik i jest linijka z takim czym?:

Loading bans... MYSQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MYSQL Server

Error: Unable to load bans

mo?e mi ktos w tym pom?c??

cze?? mam problem z silnikiem poniewa? odpalam silnik i jest linijka z takim czym?:
Loading bans... MYSQL ERROR mysql_real_connect: Can't connect to MYSQL Server
Error: Unable to load bans
mo?e mi ktos w tym pom?c??
Musisz zrobic baze danych poniewa? to ots SQL. Na forum jest duzo takich poradnikow wystarczy poszukac.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom