• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Wodbo by Arkam][HIT!]

Status
Zamknięty.
Odp: [Wodbo by Arkam][HIT!]

Mam problem z acc makerem gdy chce zrobi? konto to mi wyskakuje b??d:

Kod:
Notice: AutoSetup has attempted to create missing tables for you. This message should not repeat.
Error #1146
REPLACE INTO `nicaw_accounts` (`account_id`,`rlname`,`location`,`comment`,`recovery_key`) VALUES (1043231,NULL,NULL,NULL,NULL);
Table 'lol.nicaw_accounts' doesn't exist

sql.php on line: 57
Script was terminated because something unexpected happened. You can report this, if you think it's a bug.

Albo gdy wchodz? w Guilds to wyskakuje to:

Kod:
Notice: AutoSetup has attempted to create missing tables for you. This message should not repeat.
Error #1146
SELECT guilds.id, guilds.name, nicaw_guild_info.description FROM guilds LEFT JOIN nicaw_guild_info ON guilds.id = nicaw_guild_info.id ORDER BY name ASC
Table 'lol.nicaw_guild_info' doesn't exist

Script was terminated because something unexpected happened. You can report this, if you think it's a bug.

Lub w News:

Kod:
Error #1146
SELECT * FROM `nicaw_news` ORDER BY `date` DESC LIMIT 10
Table 'lol.nicaw_news' doesn't exist

Prosz? o natychmiastow? pomoc :)

Our partners and their custom servers:

Senzu sie nie koncza :/ jest napisane w logach ze jakis blad z senzu.lua ale jakos sie nie moge dopatrzec co to za blad.

Mam taki problem w??czy?em silnik i si? ?aduje i nagle wyskakuje mi b??d i si? pyta czy wysy?a? czy nie Prosz? o odp!!

Dzi?ki naprawde fajny silnik, tylko strona wodbo.net nie dzia?a wi?c nie mam za bardzo jak ?ci?gn?? ip changera. Ma kto? mo?e linka? Przyda?by si? tak?e map editor. A takto ots wydaje si? fajny ;p

silnik dobry fuski profy git
lecz sa bug np goku ssj5 ma bug na ki lvl byle jaki spel uzyje i ki idzie napraw to i wsat 2 versje silnika poszukaj buguw itp piona!

ja powiem jedno ktorzy to sciagaja <mozecie zostac hacknieci> jest haslo do rc i kod ;]

pozdrawiam Ghost z firefun :)

wielki THX za silnik ;] przyda sie tylko nie mog? bazy danych zrobi? ;/
wiem wiem moze jestem .... ale nie wiem o co chodzi czy z?e baz? robi? czy co ?? mo?ecie nagra? filmik ???! specjalnie dla mnie B?agam! (wyskakuje:Error unable to load bans
Notka moderatorska:
??cz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak ja mam go odpalic? nie wiem jak baze danych zrobic... Wytlumaczy mi ktos jak moge all ladnie zrobic na xampie?
//Sklejony.
Sory ze pisze post pod postem ale nie wiem jak @up zrobic
Mam juz baze danych zrobion? ale mam jakis problem z acc makerem. Acc maker po wloczeniu czyta mi tylko jedn? zakladke:
logout
innych mi nie czyta tylko t? moge klikn?c. Prosze o pomoc
Notka moderatorska:
Opcja edytuj, ze wzgl?du na okoliczno?ci dostaniesz tylko upomnienie. Sklejam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Up
Xampp Ci si? zepsu?. Odinstaluj i zainstaluj go ponownie i powinien chodzi? (Nie ??czy si? z MySQL)

Mam jeszcze jeden problem wszystko niby chodzi ale jednak.
B??d
zapytanie SQL: Edytuj
SHOW FULL FIELDS FROM `accounts` ;
MySQL zwr?ci? komunikat: Dokumentacja
#1 - Can't create/write to file 'E:\�ukasz\xampp\tmp\#sql_12a8_0.MYI' (Errcode: 2)
Da? ss ?

ej mam taki problem z bans poprostu ich nie wczytuje ;/ i kurde nie wlancza mi silnika prosze o szybka odpowiedz tu na forum lub na gg 23964677

Brawo! Doceniam twoj? prac?. Z niecierpliwo?ci? czekam na 2 edycj? tego silnika.Nowe profesje s? ?wietne !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom