• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

WoDBO Bianco edit by $wirus

Status
Zamknięty.
Odp: WoDBO Bianco edit by $wirus

Crashe ogarnalem , ale teraz problem z tym ,ze komende "unbug" mozna spamowac i to za free.

SORRY ^^ Bawi?em si? z kumplami a na godow nie chcielismy reloga? xd data/talkactions/scripts/desbug

i jak tam masz (2160,0) to zmien na (2160,cena)

Cena w Goldach :*

Jak bys wstawil programy do dodania grafik do tego clienta to byl bym 100 zadowolony
Prosze cie o to

Hmm DAT editora nie posiadam ale ?ap ze strony producenta :*

Our partners and their custom servers:

Siema, thx wielkie za klient, ale tera mam nastepujacy problem. All dziala, silnik super, ale jak go wlaczam wszystko idzie ok, actions done,monster done itp, ale jak dojdzie do konca to sie wylacza, tzn pisze ze wystapil problem. I za zadna cene nie moge go wlaczyc. SS:
3702wprl28ji.png

Jak to naprawic?

Mi tak ka?dy silnik odpala ^^ musze kilka razy ale kolo pliku exe masz restarter :p odpal kilka razy az sie wlaczy :*

Dziwne , mi dzia?a bez zarzutu , pomijaj?c crashuj?ce spelle,oraz to , ze 4k lvl ma 3k lvl na hita =D

Mmm podoba mi si? jedynie kilka skrypt?w.
btw. Wydam wersje V2 (termin nieznany)

ojj.. ka?dy tak m?wi ^^.
Widz?, ?e du?o tych dbk?w powstaje, to wystawie nie d?ugo sw?j silniczek :) ( jak i dbmemories)

PS. Napracowa?e? si?, wi?c leci reput, ale mam nadziej?, ?e w wersji 2, o ile zrobisz ;> to si? postarasz jeszcze bardziej.

Hmm... To jest brzydka mapa jak nie wiem ;D
Nie ma to jak normalne mapki a nie jakies WOdbo porazka ;p
Powiem ?e trzeba sie przy tym napracowac ale mi sie nie podoba. Moja ocena-- 3/10

Caliber napisał:
Mmm podoba mi si? jedynie kilka skrypt?w.

ojj.. ka?dy tak m?wi ^^.
Widz?, ?e du?o tych dbk?w powstaje, to wystawie nie d?ugo sw?j silniczek :) ( jak i dbmemories)

PS. Napracowa?e? si?, wi?c leci reput, ale mam nadziej?, ?e w wersji 2, o ile zrobisz ;> to si? postarasz jeszcze bardziej.

Hmm dbmem to shit :P (acc jedynie fajny maja) i na 100% wydam v2 nie jak arkam :P

kamo11 napisał:
Hmm... To jest brzydka mapa jak nie wiem ;D
Nie ma to jak normalne mapki a nie jakies WOdbo porazka ;p
Powiem ?e trzeba sie przy tym napracowac ale mi sie nie podoba. Moja ocena-- 3/10

Hmm jak ktos wodbo nie lubi to wiesz ^^ Mi osobiscie podoba sie bardziej niz oryginal bianco :P

GogetaSsj5 napisał:
Zamienilem i nadal mam bledy..

Hmm to juz nie wiem :*

Polecam Silnik :D Mi Sie Spodoba? Nwm Jak Wam, Ale Polecam
Sam Stawiam Ots Dragon Ball ! Na Tym Silniku

Pozdrawiam ! Ri Ku RU

Mi to wyskakuje zawsze (w WoDBO) , musisz kilka/dziesiat razy wlaczac ^^ [ja uzywalem restartera]

Czy w nast?pnym edicie silnika, mo?esz doda? wi?cej trans?w?
Albo mo?e masz jakie? forum na kt?rym mo?na sprity po?ci?ga?, hmm?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom