• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wlasny klient ots

Status
Zamknięty.

assix

New User
Liczba reakcji
0
Czy wytlumaczylby mi ktos jak zrobic wlasny klient ots pod tibie 8.1??:confused:

Odp: Wlasny klient ots

Chodzi Ci o zmiane wygl?du w?asnego klienta czy IP (zeby nie uzywac ip changer)

Jak wogole zrobic wlasny klient do otsa(zeby nie uzywac ip changera)

Ostatnia edycja:

Assix ja Ci pomog?, lecz teraz id? na obiad. Potem dam edyta i Ci wszystko wyt?umacz? ;-)

Pozdrawiam,
Pomocnik ;O

Ok, teraz Ci napisz? ;-)

Musisz pierw pobra? Pic Editor i Tibia Customizer.
Za pomoc? Pic Editora wypakowujesz to:
Wchodzisz to folderu ots'a za pomoc? programu i klikasz dwukrotnie tibia.pic nast?pnie extract.
Na pulpicie pokarz? Ci si? r??ne foty chyba 001, 002 itd.
001 odpowiada za stron? g??wn?. Najlepiej wstawi? tam obrazek o rozmiarach takich jak tam jest. Gdy zrobimy po swojemu zapisujemy plik 001. Nast?pnie zapakowujemy ponownie tibia.pic (nie pami?tam jak to si? robi?o bo robi?em to ok. 1 rok temu.)
Jak zapiszesz ten plik tibia.pic wklejasz go do folderu z tibi?. Nast?pnie odpalasz program Tibia Customizer i wczytujesz nim tibia w rozszerzeniu .exe. Pod spodem masz r??ne linijki porty, ip v. tibia itp. Uzupe?niasz je i zapisujesz. W tym czasie masz swoj? tibi? ;--)

Przepraszam, ?e nie poda?em link?w do program?w, ale nie pami?tam bezpiecznych ?r?de? z k?d mo?na pobiera?.
Mam nadziej?, ?e si? odwdzi?czysz.

=//= pomog?em.

Pozdrawiam,
Pomocnik ;-)

Ostatnia edycja:

wszyzdko dziala ale jest 1 problem gdy w pic editor dodaje obrazek na glowne okno to zamiast liter sa kratki co z tym zrobic??
ps:niewchodzilem tu dawno bo niemoglem ;]

0m77939108p
ja mam taki problem prosze o pomoc

?e jak chce si? zalogowa? to jak jest np. Password to mam to zamazane Prosze o pomoc dam reputa

Status
Zamknięty.
Do góry