• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Status
Zamknięty.
Odp: WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Jestem D?ychu i mam prawie metr 180 :d.

?adnie ch?opaki. Podoba mi si?, Drychu w ci?gu roku zrobi?e? co? czego niekt?re ?aki nie zrobili przez ca?? karier? xd.

Odp: WIZJA LOKALNA: Zabrze (Somi, Hehe, Szaman, Sopel, Drychu, Invens, Piekarz, Skic)

Jestem D?ychu i mam prawie metr 180 :d.
?adnie ch?opaki. Podoba mi si?, Drychu w ci?gu roku zrobi?e? co? czego niekt?re ?aki nie zrobili przez ca?? karier? xd.
Arian, bez dissu mi tutaj! Dzi?ki, nie kt?rzy pracuj? ci?gle, natomiast inni (TY) wylali na to ciep?y mocz.

Ostatnia edycja:

Tylko 1.80? Niski :D

Dobry raps

G?rny ?l?sk, pjona. : )

Szkoda mi by?o hajsu Drysiu. Mia?em zamiar nawet wr?ci? i chyba tak zrobi? xd.

Szkoda mi by?o hajsu Drysiu. Mia?em zamiar nawet wr?ci? i chyba tak zrobi? xd.
Jaki hajs, ja na pocz?tku nagrywa?em na mikrofonie ze skype. Teraz mam mikrofon (behringer c1u) za 200 z?otych i jestem jako tako zadowolony z jako?ci, ale w wakacje lec? do pracy i inwestuj? w interfejs, MXL i kabine (mam osobny pok?j, wolny - zrobie "studio").

Dla mnie na tracku Piekarz naprawd? fajnie, Invens spoko, Skic ca?kiem nie?le, reszty mi si? nie chce komentowa?, ale wiadomo, ?e szacuneczek dla Ciebie mordeczko za pr?b?.

@off
Trzeba sklepa? jaki? numer, bo nic zn?w nie robi?.

Wrzuci?e?, to na jakie? fora o rapie czy raczej tibijskie?

Status
Zamknięty.
Do góry