• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wierzycie w 2012 ?

Wierzycie w 2012 ?

• Tak ! ;p

Votes: 0 0,0%
  • Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

Votes: 46 20,3%
  • Nie ! ;d

Votes: 181 79,7%

• Total voters
    227
Status
Zamknięty.
Odp: Wierzycie w 2012 ?

-Dzie? dobry, weso?y kostek. Wierzycie w 2012?
-NIEEEEEEE
No bez przesady... kalendarz maj?w ko?czy si? w 2012, ale przecie? gdzie? musia? si? sko?czy?. I tak chwa?a, ?e zrobili kalendarz na tyle lat po wymarciu ich cywilizacji. Nie m?g? si? ten kalendarz ci?gn?? w niesko?czono??.
Co do Mr. Nostradamus'a to po pierwsze z tego co patrz? nigdzie on nie pisze o 2012 tylko og?lnie o ko?cu ?wiata. A po drugie - ja mam wierzy? w halucynacje go?cia, kt?ry ?y? kilka tysi?cy lat temu i nawet za dobrze pisa? pewnie nie umia?? niee

Ewentualne mo?liwo?ci ko?ca ?wiata:
- wojna (amerykanie atakuj? kogo popadnie, poczekajmy a? zaczn? atom?wek u?ywa?)
- zatrucie przez rz?d (oni tak walcz? o rozpowszechnianie GMO, walenie chemii w powerze w postaci Chemtrails, ?e mo?e im si? uda nas zabi?)

Ja wierz?, ?e Lord Archimonde zejdzie na ziemi? i jego p?on?cy legion demon?w. B?dzie chcie? zniszczy? drzewo ?ycia, a potem wszystkich.

Katolickie brednie? w biblii nigdzie nie ma mowy o ko?cu ?wiata w 2012. Katolicy wierz? w to, ?e nikt nie zna dnia i godziny, kiedy B?g wezwie ich do siebie.

@up A wed?ug Ciebie kto? zna dat? zag?ady? Za przeproszeniem chuja mog? wiedzie? o tym kiedy to nast?pi i czy w og?le to si? stanie. Wszystko opiera si? na du?ym prawdopodobie?stwie, ale nie ma pewno?ci. Na razie pewny jest Apophis, ?e w nas uderzy, ale to i tak zniszczy on niewielk? cz??? powierzchni, wi?c tego zag?ad? nazwa? nie mo?na.

Prawda jest taka, ?e nawet B?g nie wie kiedy b?dzie koniec ?wiata, tak pisa?o w Biblii. Nie, zdecydowanie nie wierze w koniec ?wiata w roku 2012. My?le i? to tylko zb?dna rozg?o?nia, czepianie si? o byle pierd??ke, zwi?zan? z kalendarzem Maj?w.

Zrobi?o si? o Tym g?o?no, powsta?o kilka film?w, kt?re przedstawiaj? ow? "tragedie", lecz nawet to mnie nie przek?oni?o i? to si? wydarzy.
Jedyn? kl?sk?, ko?cem "?wiata", mo?e by? upokorzenie Polski na scenie ?wiata - poprzez Euro 2012.
Pozdrawiam!

Koniec ?wiata w roku 2012 czy powr?t do przesz?o?ci, jaka ju? kiedy? mia?a miejsce na Ziemi?

Ju? wiele s?yszeli?my na temat roku 2012 i maj?cego nadej?? kataklizmu. Niestety teraz w filmie wyra?nie s?yszymy, ?e to nast?pi na 100%!!! Czy zdajemy sobie spraw?, ?e kto? taki co wypowiada takiego typu s?owa w razie nie spe?nienia si? wizji, b?dzie pot?piony przez ca?? ludzko??? Zapewne nie pu?ci? nikt s??w na wiatr, a swoje pod?o?e wizji opisuje w poni?szym filmie. (Cykliczne epoki lodowcowe itd.)
Na filmie tez m?wi? ze wszystkie dane z komputer?w zostan? zniszczone zostan? jedynie ksi??ki. Prze?yje kilka set os?b! Wszystko wr?ci do epoki kamienia!

Po?wie?cie te 10 minut na ogl?dniecie filmiku.

PRAWDA CZY FA?SZ?

WYPOWIADAJCIE SIE!

Fa?sz, STANOWCZO NIE!
Koniec ?wiata mia? ju? nast?pi? wiele razy (m.in. w 1997r.).
A jak to ju? "powiedzia?" Jezus czy B?g koniec ?wiata b?dzie, gdy osi?gnie on sw?j cel i wszyscy ludzie na Ziemi bd w niego wierzy? a to si? jeszcze nie sta?o i raczej nigdy nie stanie. ;/

2010 r. — tymczasowy koniec ?wiata. Sko?czy si? ropa i ?wiat pogr??y si? w wojnie o zasoby. Ziemia odwr?ci si? od S?o?ca — "gdzie by?o gor?co, tam b?dzie l?d, wi?kszo?? zwierz?t wyginie".

BY? WYCIEK I KILKA SET TYSI?CY L. WYLEWA SI? DO MORZA, WI?C TO MO?E BY? PRAWDAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA

Ludzie s?uchacie g?upstw jak ja bum wiedzia? ?e w 2012 roku ma by? koniec ?wiata to bym nie powiedzia? nikomu bo byniee ka?dy sie ba?:curse:

Nie wierz? w koniec ?wiata w 2012 roku to jest tylko wymys? jakiego? proelo cz?owieka, w kt?re zaanga?owa?y si? media i teraz dostarczaj? takie zb?dne oraz mylne informacje. W 2012 roku b?dziecie ?y? i nawet nie b?dzie pami?ta?, ?e owa przepowiednia istnia?a. To s? tylko jakie? durne przepowiednie, kt?re wymy?laj? naukowcy.

Dlaczego ma by? koniec ?wiata akurat w roku 2012? Wierzycie w te pierdolenie o Majach? xD

Ludzie, czy wy na prawd? wierzycie w to, ?e ma nast?pi? koniec ?wiata tylko dlatego, ?e jakim? tubylcom sko?czy si? kalendarz? :)
Jeste?cie co najmniej ?a?o?ni.
Poza tym nie wszyscy pos?uguj? si? kalendarzem gregoria?skim, np. muzu?manie. Co z nimi? Jaka b?dzie data ich ko?ca ?wiata? =)

21 XII 2012
Magia liczb? Chyba magia g?upoty matematycznych zjeb?w...

Tak, ju?. Od razu zmieni? si? bieguny ziemi, muzu?manie zalej? europejskie kraje, a kataklizmy zabij? 3/4 ludno?ci.

Teoretycznie, kieruj?c si? czyst? logik? jest, to mo?liwe. No ale zmiana biegun?w, to zjawisko zachodz?ce przed d?ugi okres czasu, a nie kilka lat...
Ju? nie wspomn? o ekspansji Arab?w, przecie? jest to widoczne od lat, to dlaczego akurat 2012?
Kataklizmy? Tak si? sk?ada, ?e ostatnio na Ziemii jest ich bardzo ma?o. W staro?ytno?ci aktywno?? wulkan?w by?a du?o wi?ksza, a na dodatek nie mogli si? chroni? np. przed powodziami.

Ja osobi?cie nie wierz? w koniec ?wiata w roku 2012. Wg. mnie ca?kowity koniec ?wiata, czyli wyniszczenie naszego gatunku nast?pi nie wcze?niej jak za kilkaset lat, chocia? jestem cz?owiekiem wierz?cym i wierz?, ?e "armageddon" mo?e by? w ka?dej chwili.

Domniemane ko?ce ?wiata:
100 r.
999 r.
1000 r.
1500 r.
1517 r.
1999 r.
2000 r.

Tylko tyle pami?tam, no ale popatrzcie. W ka?dym z tych lat m?wiono o praktycznie niemo?liwych wydarzeniach, wi?c nie rozumiem po co wszyscy si? tak boj?.
B?g b?dzie chcia? rozwali? ?wiata, to po prostu to zrobi xD

Nie wierze, ale chcialbym zeby sie to sprawdzilo. :evil:

Nie mo?na wierzy? w 2010, mo?na wierzy? w Boga.
Zapewne chodzi ci o my?lenie, i? 2010 jest dat? ko?ca ?wiata.

Niewiem, czy to prawda, i? 2010 to koniec swiata.
Tego sie nie da wiedzie?. Koniec Swiata kiedys bedzie, a czy to bedzie 2010, to niewiadomo.

Powiniene? zalozyc ankiete 'Czy my?lisz, ze kalendarz maj?w mowi prawd? o koncu swiata?'
Bo tylko na to mo?na sensownie odpowiedzie?.

Moim zdaniem Nie b?dzie 2012 ko?ca ?wiata, kto? bajk? pu?ci? i rozesz?a si? plotka po ca?ym ?wiecie...

Jak by mia? by? koniec ?wiata 2012 jak to mia?o by wygl?da? ?
nie wiem za bardzo bo z k?t mam wiedzie? ? ale jak pytasz to odpowiem szczerze ...

By?o bo tak ;

rok 2012
Cieplutko, wszyscy k?pi? si? na pla?ach i morzach, matki s?dz? kwiatki dzieci przegl?daj? dzia?y na tnet, nagl? s?o?ce zasz?o i na ?wiecie zapanowa?a ciemna strefa, ka?dy kolo domu patrzy si? w niebo, po 2 godzinach zaczyna si? co? dzia? z nieba spadaj? kamienie na ludzkie domy i na wszystkich ludzi, ka?dy zaczyna ucieka? z piskiem Ratunku! lecz nikt nie mo?e pom?c nikomu bo ka?dy ratuje swoje dzieci i siebie samego. Drogi zaczynaj? p?ka? a z nich wulkan po chwili wylewa? si? na autostrad?, wsz?dzie wszystko p?onie nie ma drogi ucieczki ka?dy zostaje spalony w gor?cej Lawie, na ?wiecie pozosta? jeden cz?owiek zwa? si? Konrad a nick na portalach mia? " . " Od niego zale?a?o dalsze istnienie ?wiata. 2012 Rok. !

@up

W ?rodku zimy ludzie by si? k?pali w morzu? U Nas to na pewno :)

@topic

Hmm... Szczerze m?wi?c, nie wierz? w koniec ?wiata, nawet w tak nag?o?niony jak ten w 2012. Ile mia?o by? ko?c?w ?wiata? M?wi?c szczerze sama s?ysza?am o 10, mi?dzy innymi w roku 2000, 2002, r?wnie? wtedy, gdy wybrano polaka na papie?a etc. Ludzie chc? nag?o?ni? pewne sprawy i sprawi?, by inni si? nad tym g?owili, a? do dnia, w kt?rym takowy Koniec ?wiata nadejdzie - na pewno nie za czasu Naszego ?ycia.

To, ?e majom ko?czy si? kalendarz niewiele znaczy, sko?czy si? i co z tego? Dlatego ma si? sko?czy? ?wiat? W?tpi?... Jak kiedy? gdzie? wyczyta?am "Sko?czy si? kalendarz maj?w, zacznie si? czerwc?w" i tyle w tej sprawie.

Jak mia?oby to wygl?da??

Jak dla mnie ciekawe by by?o ogromne tsunami, kt?re by zala?o wszystko co jest mo?liwe. Samo tsunami z czasem zbieraj?c po drodze piasek, b?oto etc zrobi?o by si? bagnem, kt?re by wszystko mia?d?y?o i niszczy?o.

Jednak nadal trzymam si? wersji takiej, ?e 21 grudnia 2012 roku b?d? tutaj pisa? posta na temat tego, ?e nic si? nie wydarzy?o :).

Kazy Tu Wypisuje wlasne sugestie ja podam link do str gdzie jest all opisane o 2012.
Sam Nie wierzylem w koniec swiata.
Ale teraz sam nie wiem xD?
Trzeba czekac, hujowo bedzie jak np.tego dnia co ma byc koniec swiata bd burza ostra i bedzie padac.
All sie osraja.... a to bedzie burza jak wszystkie inne xD..
Ale wtedy moze Rl-tibijczyki zalapia sie na free itemsy ;D
Pozdrawiam Misax :)

Tak... mam wierzy? w wymys? jaki? "dzikus?w". Nie da si? przewidzie? przysz?o?ci. R?wnie dobrze "koniec ?wiata" mo?e nadej?? jutro i nikt na to nie mo?e by? przygotowany.

Ja jako? nie bardzo w to wierz?, bo dlaczego niby w 2012. Zamiast wymy?la? bajeczki ludzie mogliby przejrze? na oczy i zobaczy? co oni robi? dla planety i zamiast zrzuca? win? na si?y wy?sze wzi?? dup? w troki i ogarn?? to co si? zrobi?o.

Nie wierze... rownie dobrze gatunek ludzki a nawet cala ziemia moze zostac zniszczona w ulamek sekundy... Wszechswiat jest wielki i rasa ludzki czyli my malo o nim wiemy... daleko od nas moze byc cos o czym nie mamy pojecia a moze dostac i zniszczyc nas super szybka predkoscia ktora nawet sie filozofa nie snilo.....a moja sugestia jest ze jezeli bedzie koniec to nasi wnuczkowie nie dozyja... pewnie ocieplenie i zaleje lub zaczna tworzyc sie burze na sloncu elektrycznosc wysiadzie i zacznie byc coraz zimnej i zamrosimy sie na kosc :) tyle ode mnie :D za bledy sorki :D

21.12.2012 - ile? ta data nasuwa teorii zag?ady! Zderzenia, katastrofy i wiele innych! Jednak dlaczego akurat ta data? Dlaczego nie 30 grudnia? Dlaczego nie 21 marca? I dlaczego do cholery nie 3012? Odpowiedzi zwi?zane z t? dat? znajdziecie w temacie mojego autorstwa.
Zapraszam do komentowania.

Z mojego tematu, jak i z wielu innych ?r?de? informacji wynika, ?e w 2012 NIC SI? NIE STANIE!

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry