• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Wierzycie w 2012 ?

Wierzycie w 2012 ?

• Tak ! ;p

Votes: 0 0,0%
  • Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

• Nie ! ;d

• Tak ! ;p

Votes: 46 20,3%
  • Nie ! ;d

Votes: 181 79,7%

• Total voters
    227
Status
Zamknięty.
Odp: Wierzycie w 2012 ?

Echh no nie chc? nic m?wi?, ale... Od tych gier komputerowych macie nawalone w tym m?zgu i s?dzicie, ?e takie co? b?dzie? Prawdopodobie?stwo, ?e koniec ?wiata b?dzie w 2012r. jest r?wne 0,01%. A wi?c jednym s?owem Jest to niemo?liwe. Podobna sytuacja, by?a w 2001r. kiedy ludzie tacy jak Wy, s?dzili, ?e to koniec. A co si? sta?o 1.01.2001 o godzinie 0:00? By?y b?yski ?wiate?, ale sk?d one si? wzi??y? Po prostu lecia?y fajerwerki...
Je?li kogo? urazi?em to od razu przepraszam!
A je?li chodzi o koniec naszego ?wiata, to s?dz? i? ludzie zgin? po przez zniszczenie gwiazdy, kt?ra si? nazywa s?o?ce. Ka?da gwiazda ?yje ok. 10mln lat, a potem po prostu ,,niszczy si?". Z tego przypuszczenia s?dz? i? koniec ?wiata b?dzie za 5 mln lat. Poniewa? s?o?ce ma ju? 5-6mln lat.
Takie oczywi?cie jest moje przypuszczenie.

ty sie w tibie nagra?e? chyba... jak s?o?ce ma 5 mln lat wg. ciebie, to ja jestem Anio? Pa?ski xDDD ?al mi Ci?. Nie przepisuj z google informacji i to na dodatek ?le - ale tu chodzi o w?asn? wypowied?..... PS : Mylisz si?. Szanse na koniec ?wiata ( w sensie "ZIEMIA" ) s? bardzo du?e...

Marcin24 napisa? :
Tak, ale cia? niebieskich (tych meteoryt?w xD) mo?e by? bardzo du?o, one mog? si? zderza? i szansa, ?e kt?ra? wyleci ze swojej orbity i obierze tor na ziemie jest bardzo ma?e, tak jak nasza planeta :<
Od przejmowania takich "kamyczk?w" jest najwi?ksza planeta w naszym uk?adzie s?onecznym - Jowisz
Por?wnanie z wikipedii

Mylisz si?. Jest ich wi?cej ni? ludzi na ziemii, kt?re s? nie daleko nas. Z czego a? ok. 0,1% z nich mo?e w przyszy?o?ci (dalekiej lub bliskiej) zderzy? si? z nami i zrobi? ropierduch?...... Tak jak napisale? pan "Jowisz" B?G Rzymski i tak nam u?atwia spraw? bo jakby nie on to ju? dawno by z 30- masowych wymeira? by?o, ale to i tak nie oznacza, ?e nic nie zagra?a Ziemii. Jak NASA zbada?o zaledwie kawa?eczki kosmosu poza ziemi?, to z tego co wiem BY?O PRZERA?ONE, ?e a? tak ich du?a liczba znajduj? si? na tak ma?ej przestrzenii.

Jeszcze s?owa do EMPTY MAN'a :
Id? si? uczy? matmy... Piszesz : prawdopodobie?stwo jest r?wne 0.01% czyli jest NIEMO?LIWY koniec ?wiata. Zauwa?, ?e 0.01% to prawdopodobie?stwo czyli co? takiego MO?E BY?. Tak wi?c nie zaprzeczaj samemu sobie...

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

koniec ?wiata? a zarazem pocz?tek nowego ?wita ? koniec i pocz?tek ? Kiedy ? Jak ? to pytanie napewno ka?dy z nas zadaj? sobie, lecz tak naprawd? nie znamy dnia, ani godziny kiedy nadejdzie koniec ?wita. Mo?emy jedynie podej?ewac, ?e w roku 2012 ?wiat zostanie znisczony, jednak my?l?, ?e koniec ?wiata zbli?a si? coraz wi?kszymi krokami w nasz? stron? poprzez globalne ocieplenie (popatrzcie na lodowce, kt?re z roku na rok trac? coraz wi?ksz? swoj? powierzchni?, a fabryk i tego wszystkiego co przyczynia si? do topnienia lodowc?w jest coraz wi?cej) KO?CEM ?WIATA nie mo?emy obwinia? Boga, czy ziemi bo to my ludzie j? niszczymy i co dzie? jeste?my coraz bli?ej jej ko?ca

Z tego przypuszczenia s?dz? i? koniec ?wiata b?dzie za 5 mln lat. Poniewa? s?o?ce ma ju? 5-6mln lat.
wiki
Kod:
Przypuszcza si?, ?e S?o?ce powsta?o oko?o 4,6 miliarda lat temu
s?dz? i? ludzie zgin? po przez zniszczenie gwiazdy, kt?ra si? nazywa s?o?ceprostu ,,niszczy si?".
wiki
Kod:
Po trwaj?cym kilkadziesi?t milion?w lat okresie kurczenia si? ob?oku mi?dzygwiazdowego, S?o?ce znalaz?o si? na ci?gu g??wnym (zob. Diagram H-R). Przez 4,6 miliarda lat S?o?ce zwi?kszy?o sw?j promie? od 8 do 12%, oraz jasno?? o ok. 27%. Zawarto?? wodoru w j?drze m?odego S?o?ca wynosi?a ok. 73%, obecnie ju? tylko 40%. Gdy zapasy wodoru wyczerpi? si?, co nast?pi za mniej wi?cej kolejne 5 mld lat, S?o?ce zmieni si? w czerwonego olbrzyma i prawdopodobnie[5] poch?onie trzy najbli?sze sobie planety, po oko?o miliardzie lat odrzuci zewn?trzne warstwy i b?dzie zapada?o pod w?asnym ci??arem przeistaczaj?c si? w bia?ego kar?a. Wed?ug hipotez, przez wiele miliard?w lat b?dzie styg?o, a? stanie si? czarnym kar?em (wszech?wiat jest jeszcze za m?ody, by istnia?y takie obiekty).
Dodam od siebie, ?e naprawd? wystarczy wej?? na cioci? wikipedi? i nie b?dziecie pisa? debilnych post?w.
Wiem, ?e nie na temat, ale naprawd? to jest troch? denerwuj?ce jak si? wszyscy wyk??caj?, a nie wejd? i nie przeczytaj? sobie.
Prosz? r?wnie? moderatora(Roulette?<< dobrze napisa?em? :D), ?eby warnowa? kolejne posty nie zwi?zane z tematem.

@topic
Koniec ?wiata nast?pi dopiero wtedy gdy nasza Gwiazdeczka wyga?nie lub zmieni si? w supernov?. Nie komentujcie, ?e pisze g?upoty poniewa? zasta?em zmuszony telepatycznie.

Tyle mam do powiedzenia. :D
Pozdrawiam Marcin24

//Wezm? pod uwag?.//Rou

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wierz?

Poza tym Majowie obrali sobie taki kalendarz i jego koniec wypada akurat w 2012, ja nie robi? wielkiej afery, gdy co roku na prze?omie grudnia i stycznia ko?czy mi si? kalendarz...

WG. mnie nie zginiemy od globalnego ocieplenia, dla fan?w tej teorii radz? lepiej wyj?? na sanki ^^, raczej zniszczymy si? sami zanim s?o?ce stanie si? czerwonym olbrzymem :)

Nie wierz? w koniec ?wiata w 2012 roku.
Du?o os?b twierdzi ?e koniec ?wiata nast?pi w 2012 roku, poniewa? ko?czy si? kalendarz maj?w.
Nie wierz? w koniec siwata z powodu ko?ca jakiego? kalendarza, wko?cu wszystko ma sw?j koniec,ale mysle ze nasza planeta przetrwa jeszcze du?o czasu, a wi?c kalendarz te? musia? byc skonczony kiedy?, a ?e pad?o na 2012 rok, to nie musi to oznaczac ?e wtedy nast?pi koniec swiata.

Pozdro,
Krzysieq;).

Powiem kr?tko jak oni s? jakimi? aposto?ami przys?anymi przez Boga to wierze,jak przyjdzie wtedy B?g to te? wierze,ale nie jak si? sko?czy kalendarz.

Powiem tak : Nam si? ko?czy co roku kalendarz i co??Jako? ?yje.

kolejna ubzdurana plotka na wielk? skale du?o si? o tym m?wi lecz ja w to nie wierz? w poprzednich latach te? mia? by? koniec ?wiata lecz nic si? nie sta?o to ,?e kalendarz maj?w si? ko?czy nie oznacza te? ,?e nasz ma si? sko?czy? :p:)

Wy mylicie temat..... ;<
2012 nie oznacza tylko kalendarza maj?w <?e si? ko?czy>
Jakby TYLKO w tym roku i mniej wi?cej DNIU Si? ko?czy? kalendarz to by nic nie by?o....
Ale ostatnio odkryto pono? w huj dow?d?w z (z 5-6) kt?re czapiaj? i sugeruj? koniec ?wiata w 2012 roku.....
Co? tam pono? pod sfinksem, piramida cheopsa odkryto. Potem kalendarz maj?w i jakies kody w Bibli.. <nie wiem , czy to s? plotki ale za du?a afera z tym jest jak dla mnie na plotki!

Tak wi?c nie sugerujcie si? tylko kalendarzem maj?w....
PS : Kalendraz to co? co trwa ca?y czas co nie? Co si? nie ko?czy? Kalendarz produkuj? si? co rok i tak w nie sko?czono?? mo?na :
2010 :
- stycze?
- luty
- marzec
- [...]
2011 :
-stycze?
- luty
-marzec
- [...]

I TAK MO?NA DOJS? do hohoho jak d?ugo...
Problem w tym, ?e kalendarz maj?w jest tak wytoczony (SPECIALNIE! MOGLI ZROBIC NORMALNY KALENDARZ ALE NA CZYMS IM ZALEZALO I ZROBILI BY SI? KO?CZY?), ?e jak minie 21 grudnia 2012 roku to si? nie da go kontynuowa?..... Dziwne jak dla mnie by odrazu sugerowa?, ?e nic si? w tym roku nie wydarzy......

Wiele pono? by?o przypadk?w p.n.e, ?e ludzie pono? si? z UFO spotykali... M.in dziwne obrazki pod sfinskem dziFFFFFnych przedmiot?w.....
Dlatego czemu i nie majowie mo?e? Mo?e oni nam sugeruj?, ?e co? w tych latach si? wydarzy? Mo?e naprawd? nie dysponowali wiedz? atomow?, j?drow?, elektryczn? ale obliczeniami matematycznymi lepszymi od nas ? Przewidzieli mo?e jak?? wielk? fal?? Mo?e III wojne ?wiatow?? Mo?e jak?? asteroide p?dz?c??

Huj wie. Prze?yjemy, zobaczymy.
Tak wi?c nie czepiajcie si? tylko z g?ry samego kalendarza, bo nei chodzi tutaj, ?e si? ko?czy co dla was nie ma znaczenia. Chodzi o to, ?e jest dziwny + wiele innych rzeczy to potwierdza (t? dat?)...

#Areal#
Nie pisz tylko, ?e wierzysz we wszystkie plotki oraz informacje z telewizji xS (ptasia, ?wi?ska, kozia grypa, zaraz b?dzie grypa chomik?w morskich...)

Problem w tym, ?e kalendarz maj?w jest tak wytoczony (SPECIALNIE! MOGLI ZROBIC NORMALNY KALENDARZ ALE NA CZYMS IM ZALEZALO I ZROBILI BY SI? KO?CZY?), ?e jak minie 21 grudnia 2012 roku to si? nie da go kontynuowa?... [...]
Kalendarza nie kontynuuje si?, bo obecni potomkowie maj?w nie maj? odpowiednich informacji ?eby to zrobi?, poza tym na co komu w tych czasach kalendarz maj?w...

Pami?tajcie TV to zuo (:rotfl:) [b??d celowy] tak samo jak puste gadanie ekolog?w :P

Jak ju? pisa?em nie ma co wierzy? w takie brednie, podobno ?wiadkowie Jahwe przepowiadaj? co kilka lat koniec ?wiata, a Adwenty?ci Dnia Si?dmego wierz?, ?e koniec ?wiata b?dzie w jedn? z sob?t lub niedziel :P

Ja my?l? ?e koniec ?wiata wytypowano poniewa? 2012 jest euro2012 hihi (Polacy s?abo zagraj?)...

Jaki b?dzie koniec ?wiata?
S?o?ce eksploduje poch?aniaj?c wszystkie planety w naszym uk?adzie po czym wyga?nie staj?c si? ma?ym meteorytem:) (nie mam bujnej wyobra?ni widzia?em to na filmie Edukacyjnym:)

Moim zdaniem wszystko to jest ?ciema a jak nie to jestem gotowy na co co b?dzie fajnie jest ?y? w czasach kiedy ziemia si? rozpadnie :rotfl::rotfl:

ja nie wierze w 2012 bo bylo juz duzo ko?c?w ?wiatalo :) :D a jak bym mial wybierac to hccial bym zeby planety ustawily sie w rzodku i jakisa laser nas powybijal xD tka naprawde to asteroida

2019 r. — Banalne zderzenie z asteroid? 2002 Nt7.

Asteroida 2002 Nt7 zderzy?a si? z Jowiszem, to by?a ta asteroida kt?ra przelecia?a tu? nad ziemi?.

#Temat

Jak widzicie przepowiednie s? na ka?dy rok, ale tworz?c tak? bujd? zarabiaj? kup? kasy g?upot? w kt?r? mocno wierny uwierzy i przyk?adowo zabije si? za miesi?c bo nie b?dzie chcia? ogl?da? ko?ca cywilizacji. Na szcz??cie gdy w 2012 nie b?dzie ko?ca ?wiata to Ci co ten koniec przepowiedzieli pope?ni? samob?jstwo, zapewne nie wielu z was o tym wiedzia?o. My?l? ?e rozumiecie m?j przekaz, nie wierz? w ?adne tego typu totalne g?upoty. Je?eli jednak mia?by nast?pi? to jaka? asteroida wielko?ci 1/4 polski musia?a by zboczy? z kursu i jak to by?o z asteroid? 2002 Nt7 nie by?o zainteresowanych aby spr?bowa? co? z t? ska?? dnia s?dnego zrobi?, ani NASA ani podobne korporacje (AH) nie zainteresowa?y si? aby zmieni? trajektorii asteroidy lub cokolwiek aby zapobiec katastrofie, podejrzewam ?e z asteroid? dnia s?dnego wielko?ci 1/4 polski r?wnie? po?o?yli by na to lach?.

Wierzycie w koniec ?wiata w roku 2012 ?
Nie , nie wierz?

jak wed?ug was to si? stanie ?
Prawdziwi naukowcy, ?e ,,S?o?ce" stanie si? olbrzymem i wszystko zmiecie....
Czy ja wiem to chyba jedna z najprawdziwszych przyczyn.
A mo?e spadnie jaki? meteoryt.
Zapyta?e? si? czy wierz? w koniec ?wiata 2012, w tym roku jako? nie. Tego si? nie da przewidzie?. S? te? teorie, ?e na ?wiecie ( w chinach ) jest cz?owiek, kt?ry uwa?a si? za Boga. Gdy zabije 3 papie?y koniec ?wiata. Ja w teorie o Bogu nie wierz?... Oczywi?cie jestem wierz?cy ale...

Nie b?dzie ko?ca ?wiata 2012, ja tak s?dze.

Nie wierz? , poniewa? te je**** Japo?czycy co 2 latka tak pier**** ju? mnie to powoli wkurza. Ostatnio koniec roku mia? by? chyba w 2006 albo w 2008 ju? nie pami?tam.

te je**** Japo?czycy
Masz kurwa co? do Japo?czyk?w?!

Nie wiem tylko sk?d wzi?li ci si? Japo?czycy. Oni maj? tyle wsp?lnego z ko?cem ?wiata co ty z kulturalnymi i pozbawionymi przekle?stw wypowiedziami. G??wnym tw?rc? teorii ko?ca ?wiata by? fizyk pochodz?cy z Holandii.

A je?li chcecie us?ysze? moje zdanie to prosz?: To bujda i przysi?gam, ?e jak ?wiat si? sko?czy w 2012 to ja zjem swoje buty ;d

A je?li chcecie us?ysze? moje zdanie to prosz?: To bujda i przysi?gam, ?e jak ?wiat si? sko?czy w 2012 to ja zjem swoje buty ;d

Nie zd??ysz.. xD

Nie wierz? , poniewa? te je**** Japo?czycy co 2 latka tak pier**** ju? mnie to powoli wkurza. Ostatnio koniec roku mia? by? chyba w 2006 albo w 2008 ju? nie pami?tam.

W ka?dym roku co? si? ?wi?ci, nawet w tym roku ma by? koniec ?wiata, bo sko?czy si? ropa i zaczn? si? wojny o surowce, zreszt? Ameryka prowadzi wojn? o surowce od 2002 roku.

A mo?e spadnie jaki? meteoryt.

Meteoryt to mo?e co najwy?ej tw?j ogr?dek uszkodzi?, ale nie ca?y ?wiat.

#Temat

My?l? ?e ka?dy inny post to wypowied? z w?asn? opini? o tej ca?ej g?upocie, ale mo?e by? uznany jako niepotrzebny, bo jak wiadomo ten ostateczny koniec mia? ju? by? w 2000 roku.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom