• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wielkie jo? / tdf / tede !

Status
Zamknięty.

Cenega

Advanced User
Liczba reakcji
18
jacek_graniecki
Witam ;)
Co o nim my?licie??s?uchacie?TEDE
Mam nadziej?,?e pogadamy tu bez zbytniej spinki na temat tdfa ;)
co? nowego. :

.prosz? bez hejtingu zbytniego. ;)

Odp: Wielkie jo? / tdf / tede !

Je?eli chodzi o Tedego, niestety mam z?e zdanie o nim, po prostu nie trawi? jego rapu, nie podoba mi si? jego styl, g?os czy te? flow. Niestety, jak wi?kszo?? os?b twierdze, i? jego RAP praktycznie od samego pocz?tku, by? nagrywany dla kasy, g?upie przy?piewki w jego widzeniu "R.A.P'em". Mo?ecie mnie zwyzywa?, pewnie ju? wszyscy zauwa?yli, ?e jestem jednym z Psycho-fan?w Peji, ale staram si? jednak nie hejci? i nie wypuszcza? biednych bajek w neta, no c?? - to jest moje zdanie. Nuta, kt?r? tutaj zaprezentowa?e?, jest moj? mo?e pi?t? piosenk? TDF'a kt?r? przes?ucha?em, do mo?e po?owy i wy??czy?em. Tyle ode mnie, Pozdrawiam.

Nuta, kt?r? tutaj zaprezentowa?e?, jest moj? mo?e pi?t? piosenk? TDF'a kt?r? przes?ucha?em, do mo?e po?owy i wy??czy?em. Tyle ode mnie, Pozdrawiam.
Czyli jeste? hejterem, bo g?wno wiesz o nim, a oceniasz. Og?lnie tw?j post to be?kot i pierdolenie, ?e nie jeste? hejterem - ?a?osne, wypierdalaj spa?, bo ci si? co? w g?owie pierdoli oraz takie pierdolenie jest w chuj nudne i ?a?osne.

#topic
Kawa?ek kt?ry da?e? katuj? od paru dni, bo jest zajebisty. Og?lnie Tedemu trafiaj? si? dobre lu?ne kawa?ki czasem te? co? dobrego refleksyjnego mu si? trafi, ale og?lnie od kt?rego? tam albumu nie s?ucham go jak dawniej. Dla mnie Tede jest zajebistym cz?owiekiem ma zajebiste podej?cie do ?ycia i do wszystkiego.

Czyli jeste? hejterem, bo g?wno wiesz o nim, a oceniasz. Og?lnie tw?j post to be?kot i pierdolenie, ?e nie jeste? hejterem - ?a?osne, wypierdalaj spa?, bo ci si? co? w g?owie pierdoli oraz takie pierdolenie jest w chuj nudne i ?a?osne.

Ka?dy ma prawo, do w?asnej oceny, a to ?e nie podpad? mi do gustu, nie oznacza ?e jestem hejterem, jedyna jego kozacka nuta to Drin za Drinem, jak dla mnie stary klasyk. Wi?c sorry, ale moje zdanie jest takie, a nie inne, by? mo?e czujesz si? ura?ony, tym i? twoja sympatia, ulubiony RAP'er zosta? obra?ony, ale daj sobie siana i nawet nie odpowiadaj na m?j POST.

Wi?c sorry, ale moje zdanie jest takie, a nie inne, by? mo?e czujesz si? ura?ony, tym i? twoja sympatia, ulubiony RAP'er zosta? obra?ony, ale daj sobie siana i nawet nie odpowiadaj na m?j POST.
blablabla nom moja sympatia, a gdyby? jeszcze o kim? z ni?ej pokazanych te? tak pisa?, to pisz mi pw, to pop?acz? w postach:
5bv6ft.jpg

Wielkie Jo?? Tede ma par? dobrych track?w, lecz wol? katowa? WuWunia. ;d.

Tede dobry raper, ale troch? za bardzo ci?gnie go do kasy..

Tede - hiphopolowy przegraniec, niestety

Jego rap sko?czy? si? na wsp??pracy z 600V, Drin za drinem, gram w zielone, merctedes s600, wy?cig szczur?w, grubass z kodexu i mo?e par? kawa?k?w z blasku, reszta to kupa wal?ca komerch? na kilometr, cweluchem kt?rego jak s?ucham i przypominam sobie jak typ wygl?da to mi si? ?mia? chce.

Jak kt?ry? z koleg?w wy?ej, ma?o jest kawalk?w tedego kt?re przes?ucha?em chocia?by do po?owy, mo?e to z powodu tego cwela jakiego z siebie zrobi?, ale niee, dalej mnie b?dziecie nazywa? hejterem bo nie szukam sensu w jego muzyce.

W rapie licz? si? nie tylko s?owa, a to co do tej kultury wprowadzi?e?, tede mo?e i talentu troche mia?, ale wszystko sprzeda? za pieni??ki, WIELKIE JO?

Ostatnia edycja:

Temu panu ju? podzi?kujemy ;*

Nigdy go nie lubi?em i w?tpi? ?e polubi?. Mo?e i robi? najlepszy rap ale z charakteru jest i tak zjebany ;]

Temu panu ju? podzi?kujemy ;*
Nigdy go nie lubi?em i w?tpi? ?e polubi?. Mo?e i robi? najlepszy rap ale z charakteru jest i tak zjebany ;]
Id? s?uchaj Peji .. On ma zaje* charakter.
@topic
W teledyskach Tede nie zobaczycie biedy ani tekst?w typu "wiesz co sie liczy? szacunek ludzi ulicy.". W jego teledyskach zobaczycie alko,fury,hajs - czyli kupa kasy w to w?o?one. Zachowuje si? troch? jak taki rozpuszczony ameryka?ski raper . Mia? beef'y z Onarem, Eldo , Pej? ... Wszystko dla tego ?eby te? by? rozpoznawalny . :) C?? jest dzi? rozpoznawalny,ale ka?dy go niestety hejtuje co mnie przera?a. Hmm. Dla wszystkich hejtuj?cych polecam zrobi? co? lepszego ni? on a potem m?wi? ?e robi g?wno,po drugie obejrzyjcie film "M?wi? Bloki" i wtedy zacznijcie si? wypowiada?. W tym filmie Tede m?wi ?e hip hop nie musi si? wywodzi? z ulicy i ?e nie mo?na w kolko o tym samym czyli o problemach nawija? ale trzeba si? czasem oderwa? i pos?ucha? czego? innego. Opisuje te? sw?j styl i style innych raper?w.

Do reszty post?w hejtuj?cych si? nie czepiam bo nie ma co gada?.
Jak to ?adnie okre?li? Reno
"Co drugi my?la?, ze Tede kaza? mu balansowa?....

Pjona.;)

@Edit
Tak poza tym to otwarte mowienie o hajsie jest wyznacznikiem jego stylu, kt?ry jest charakterystyczny i dobry. Rozumiem ze moze komus nie przypasc do gustu jego styl. Pozatym z tego co wiem Tede si? do?? mocno przyja?ni z OSTR :). Pi?? i ?eby spinek nie by?o ;)

Ostatnia edycja:

@Up

ta wypo?yczone auta z wypo?yczalni i lans na ma?olatkach

Ja tam wole przekaz bardziej odpowiadaj?cy naszym realiom a nie nawijk? bez sensu, a je?eli uwa?asz ?e np. taki sok?? czy gural, czy hans, czy fokus, kasta, sobota i masa innych niesprzedaj?cych si? (a? do tego stopnia, bo kto by nie bra? pieni?dzy jak daj?, teraz ju? nawet sok?? si? troch? sprzeda? no ale co poradzisz) raper?w nawijaj? tylko o ulicy to pozdro i masz fajne por?wnania, peja to peja, mo?e nie zapocz?tkowa? rapu w polsce ale naprawd? du?o si? przyczyni? do niego, a by?y to jeszcze czasy gdzie nie by?o internetu, komputer?w, hip hopu na vivie, i liczy?y si? wtedy naprawd? tylko kontakty z ulicy..

A taki tede?
Dosta? pieni?dze od tatusia i bansuje w furze za chuj wie ile, zreszt? szkoda gada? bo wypowiedzia?em si? ju? wy?ej.

Wzg?rze Ya-Pa 3/3H = TEDE 30kg wcze?niej

nie przepadam za Tede. Jedynie w kawalku z Sobota - przekaz calkiem ladnie poplynal. Jak ktos juz wspomnial. Wole pobrechac sie przy muzyce WuWunia :)

@Up
ta wypo?yczone auta z wypo?yczalni i lans na ma?olatkach
Ja tam wole przekaz bardziej odpowiadaj?cy naszym realiom a nie nawijk? bez sensu, a je?eli uwa?asz ?e np. taki sok?? czy gural, czy hans, czy fokus, kasta, sobota i masa innych niesprzedaj?cych si? (a? do tego stopnia, bo kto by nie bra? pieni?dzy jak daj?, teraz ju? nawet sok?? si? troch? sprzeda? no ale co poradzisz) raper?w nawijaj? tylko o ulicy to pozdro i masz fajne por?wnania, peja to peja, mo?e nie zapocz?tkowa? rapu w polsce ale naprawd? du?o si? przyczyni? do niego, a by?y to jeszcze czasy gdzie nie by?o internetu, komputer?w, hip hopu na vivie, i liczy?y si? wtedy naprawd? tylko kontakty z ulicy..
A taki tede?
Dosta? pieni?dze od tatusia i bansuje w furze za chuj wie ile, zreszt? szkoda gada? bo wypowiedzia?em si? ju? wy?ej.
Wzg?rze Ya-Pa 3/3H = TEDE 30kg wcze?niej
Samochody akurat s? jego zawsze na klipach; ) Poszukaj, a znajdziesz potwierdzenie^^ I jedno pytanie - kurwa czy ty wiesz co znaczy s?owo cwel idioto, ?e tak go u?ywasz ?mia?o?

Status
Zamknięty.
Do góry