• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?wiadome ?nienie.

Status
Zamknięty.
Odp: ?wiadome ?nienie.

Ja nigdy nie rozumia?em tych d?ugoterminowych dziennik?w sn?w, WBTB 4+1 i reszty tych dzikich sposob?w. TRy jeszcze mozna zdzier?y?, ale zanim wejdzie to w nawyk, te? trzeba czeka?.

WILD!
i wszystko jasne.

Trzeba do tego mocno ogarnia? skupienie i na pocz?tku ?atwo jest straci? dostrojenie, ale generalnie, je?li si? nie rozkojarz?, LD pewne.

Je?li kto? ma pytania do do?wiadczonego WILDera, prosz? ;]

Emm... LD to czynno?? naturalna. Mo?e mam predyspozycje czy co?, ale 60% moich sn?w jest ?wiadomych. Nawet pami?tam jak w wieku 5 lat (dobra pami?? ;] ) we ?nie potrafi?em krzykn?? "To tylko sen! " i niszczy? wszystkie swoje koszmary. Jednak co? zauwa?y?em. Mo?e mi si? wydaje, ale pami?tam tylko ostatnie sny, tylko z kt?rych jestem wyrywany pobudk?. Jak ?pi? d?ugo to mam wi?cej sn?w, jakby ?wiadoma "faza" zaczyna?a si? o 9:00 :S Ale prze?ywam to cz?sto. Wcze?niej tylko niszczy?em koszmary ew. lata?em itp. a teraz robi? to inaczej ;] ca?y sen i ca?e pomieszczenie si? rozpada (dos?ownie, robi? si? kontury i kawa?kami lec? w g?r?) i jestem w ca?kiem bia?ym i pustym miejscu i tworz? w?asny ?wiat ;] co? jak mapping to tylko realnie xd

Lol ja mam LD kiedy tylko chc?, OOBE ju? nauczy?em si? przez przypadek jak mia?em chyba 5-6 lat. Pami?tam te wibracje hehe teraz to dla mnie nic osza?amiaj?cego i szokuj?cego. I tak dla ?cis?o?ci OOBE jest biezpieczne je?li umie si? to kontrolowa?. Pozdrwiam!

Ja aktualnie jestem na etapie zapami?tywania sn?w. Zainteresowa?o mnie to ?wiadome ?nienie. :P Szkoda tylko, ?e w snach nie ma tekstu...

My?le ?e tylko 90% m?wi prawd? o tym ?e mia? chocia? jeden ?wiadomy sen... przecie? to arcytrudne... ja ju? siedze nad dziennikiem i siedze i s? efekty zapami?tywania ale nie ma efekt?w do u?wiadamiania sobie ?e to sen :|

@Edit

Widze ?e si? nic nie dzieje w tym temacie tak?e chcia?bym wam napisa? ?e kto jest katolikiem, to wie ?e to jest dziwna dla niego sprawa co do ?wiadomego ?nienia... Wi??e si? z buddyzmem i pono? satanizmem... Gdyby nie by?o problemu z tymi religiami to du?o ?atwiej by?oby nam uzyska? ?wiadomo?? we ?nie... Mo?e to przez to nie zdarzaj? si? zwykle ?wiadome sny poniewa? Bodzia nas chroni ?? ;) oczywi?cie po to ?eby si? nie uzale?ni? i nie zacz?? myli? sobie rzeczywisto?? z fikcj? snu... a kto by po prostu zacz??by myli? sobie w?a?nie te 2 ?wiaty to w?a?nie tu jest haczyk religijny w kt?rym kusi nas szatan do samob?jstw itd.

M?j Wniosek: nie mo?na podchodzi? do tego z wielkim zaanga?owaniem bo mo?e si? to ?le sko?czy? tak jak napisa?em... ale gdyby kto? my?la? rozs?dnie i nie wci?ga? si? w to wraz z nie grzeszeniem we ?nie to my?l? ?e takie co? ju? jest du?o mniej "obco religijne"...

PS: Sorka odszed?em troch? od tematu bo zacz??em pisa? o religii, ale my?le ?e komu? si? to przyda :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry