• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wewn?trzne ip bez hamachi? [ip]

Status
Zamknięty.
DiS:
Spr?buj zrobi? 2 konto na relakksie bez u?ywania polskich znak?w, du?ych liter i spacji, mi to pomog?o ;)

zrobi?em 2 konto ale ca?y czas to samo :(( b??d 619 i co poradzi?? mo?e kto? wie kt?ry to port mo?e by? zamkni?ty??

img233.imageshack.us/img233/9079/relakks3kx9.png

e ja mam problem z IPlusa mam neta i nie wiem jak zrobic stale IP HELP juz pobralem z no-ip.com wszystko zrobilem i dupa PLZ HELP

Z gory THX PoZdRo

E Batonek pomo?esz mi zrobi? sta?e IP w tym relaks to moje GG 11285964 napisz PLZ :p z gory THX

Podw?jny double post.... Jak MoD si? dowie to masz przesrane cz?owieku ;) Nie mam poj?cia jak zrobi? relakksa na iPlusie. Zajd? do nich i sie zapytaj czy w og?le nie powiniene? mie? sta?ego, zewn?trznego IP, a jak sie oka?e ?e nie to b?dziemy dalej szuka? przyczyny ;)

E ludzie..

E ludzie..

Witam all !! mam taka sprawe zrobilem all z no-ip powpisywalem do config lua w otsie moje ip to co mam zmeine i z no ip demone i nadal nikt niemoze sie logowac na mojego kompa doradzcie mi chyba ze powiecie jak mam zrobic stale ip na Relakks batonek pomurz mi to zrobic podajcie stronke z rejerstracja tego Relakks-a jak cos to piszcie na forum albo gg 400207 .Z gory Thx

Nie radze tego relakksa, jak chce to na w?asn? odpowiedzialno?? ja sie przeliczy?em i teraz mam gdzie? rozkraplacza schowanego i ciagle nowe wiry robi.

Pozdrawiam ;)

Odp: [ip] wewn?trzne ip bez hamachi?

Baton Napisz do mnie mam sprawe prosze moje gg 10240052

Jak zrobi? tego relakksa? Ten poradnik powinien by? bardziej szczeg??owy do tego programu. Niech kto? pomo?e GG(921037)

e jak zrobic stale ip:confused:pomocy:)

Musisz zadzwoni? do us?ugodawcy od neta i wykupi? zew ip. Je?eli ju? masz to musisz zrobi? domene na no-ip.com

Witam Mam Porsbe mam internet w kablowce i nie moge zrobic no-ip poradzicie mi co mam zrobic zebym mial no-ip :( moje gg 4931825

Ostatnia edycja:

No ja tez mam Ots przez hamachi i niewiem jak zrobic zeby byl tylko przez change ip Moje gg-4109108

Ludzie nie wiem gdzie co jest mam pierdolonom viste napiszcie to pod viste prosze

Ej we?cie mi pom??cie ja mam XP i neta z Vectry napiszcie poradnik plz .. Albo wytlumaczcie na gg nr 846738 :) z g?ry thx ;D

Status
Zamknięty.
Do góry