• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WBF - runda pierwsza!

Status
Zamknięty.
Odp: WBF - runda pierwsza!

Pierwsze 10 os?b dosta?o tematy i dwa dni na napisanie dissu. Po tych dw?ch dniach tematy otrzymaj? nast?pne osoby, kt?re b?d? mog?y si? odnie?? do dissu przeciwnika.

A ja nie wniose nic do tematu, dodam tylko, ?e dawno nie dosta?em warna.

Notka moderatorska:
Jeszcze jeden wyskok kolego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Notka moderatorska:
Pa!

o co chodzi z tymi 16-stkami? ma by? 1 zwrotka, ale jak ma to by? d?ugie??

@oser:

dzi?ki. teraz wszystko jasne ;p

Ostatnia edycja:

16 werset?w wariat ^^ : >

A jak ja napisz? sw?j tekst a przeciwnik nie wy?le?

Zanim wygram ca?y konkurs i zgarn? z?ot? statuetk? PROSTO chcia?bym si? przedstawi?, aby?cie wiedzieli z kim macie zaszczyt przegra? (oczekuj? ci??kiej pompy XD).
Z debilem w super popularnej czapce NY w r??owym pokoju, zgad?em ?

No, boj? si? Ciebie, Shadow. A ju? dowiedzia?e? si? co to 16stka?

@ 2x down
Czekam ;)

Ostatnia edycja:

No, boj? si? Ciebie, Shadow. A ju? dowiedzia?e? si? co to 16stka?
Mam nadziej?, ?e nie dasz dupy, bo musisz dosta? ode mnie jeszcze ;) Mefisto szykuj si? na fina? chyba, ?e wcze?niej na mnie trafisz, to masz wcze?niejsz? lip?:/ - uehueheu

Nie chc? mi si? czyta? tamtych stron, sory, ale mam pytanie. S? jeszcze miejsca? :p

Jeszcze raz zobacz? tutaj jaki? post, kt?ry nie odnosi si? do tematu, b?d? kara? banem. Cynna ju? polecia?, nied?ugo poleci jeszcze krzysieq1, chcecie pajacowa??, b?d? z tego nagrody - uwierzcie.
Ty m?j wojowniku <3

Ostatnia edycja:

Jeszcze raz zobacz? tutaj jaki? post, kt?ry nie odnosi si? do tematu, g?upie teksty i obrazki, b?d? kara? banem. Cynna ju? polecia?, nied?ugo poleci jeszcze krzysieq1, chcecie pajacowa??, b?d? z tego nagrody - uwierzcie.

Ostatnia edycja:

NA rapie sie nie znam, ale ?ycz? wam wszystkim dobrej zabawy & uczcie si? od prawdziwej legendy polskiego rapu!

Co do tematu, powodzenia wszystkim, oby si?a redbulla by?a z wami, niech B?g ma was w swojej opiece, niechaj Maryja na zawsze b?dzie dziewica, oby tematy wam sprzyja?y, oby nikt z was nie podpad?, niech ka?dy z was ?yje w dostatku, ma z czego nape?ni? brzuch, aby ka?dy z was dobrze radzi? sobie w szkole, aby wasza dziewczyna/ch?opak byli jak z bajki, rodzice wyrozumiali, by?cie byli zdrowi, pi?kni i na zawsze inteligentni, na staro?? nich was wnuki pi?kne i m?ode odwiedzaj?, kochajcie si? ile w was si?, niech wasza grota b?dzie pi?kna i dostania we wszystkie klejnoty, trumna ze z?ota. Aby ?y?o si? lepiej.

Jestem ciekaw co DevLord na mnie przygotowa?. Tymczasem oczekuj? na temat. ;d

Jestem ciekaw co DevLord na mnie przygotowa?. Tymczasem oczekuj? na temat. ;d
Are you fucking kiding me? On dosta? temat i on ci? jedzie ty odpowiadasz na to co napisze po chuj temat?:< Temat to dostaniesz, je?eli przejdziesz dalej gdy? teraz nie mia?em - tak mi si? wydaje, bo tak to prawid?owo powinno wygl?da? i te? logicznie wychodzi; )

Status
Zamknięty.
Do góry