• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WBF 2011 - zapisy!

Status
Zamknięty.

Mephisto

?asic
Liczba reakcji
99
Elo!

Postanowi?em na stare lata zrobi? co? dla tego forum i zorganizowa? pewien ma?y event muzyczny. Licz? na spore zainteresowanie s?uchaczy rapu.

Je?eli kto? wie co to WBW, to pewnie szybko pojmie dzia?anie Wielkiej Bitwy Forumowej. Z wiadomej przyczyny nie b?dzie to nagrany track, tylko pisane 16stki.

Zasady s? proste: wy si? zapisujecie, my losujemy tematy i przeciwnik?w oraz dajemy wam czas na napisanie dissu (my?l?, ?e nie wi?cej ni? dwie zwrotki). S?abszy odpada, lepszy przechodzi dalej i tak a? do fina?u.

Szczeg??y podam nied?ugo, a tymczasem licz? na dobr? zabaw? i sporo ch?tnych.

#Lista uczestnik?w

1. Mephisto
2. shadow3645
3. PickOne
4. Cynna
5. Virtelio
6. DevLord
7. Michu
8. Blackq
9. Ravegon
10. AnimaXxX
11. kiler012
12. One
13. Kukurydza
14. Vendeto
15. Fluos
16. PdoSdoZ
17. Maniucza
18. Rotni

Odp: WBF 2011 - zapisy!

Losujecie tematy? A jakie to b?d?? O biedzie, wjazd na star? czy o oldskulowych czasach? Bezsens, jak mo?na kogo? dissowa? nie znaj?c go, i nic o nim nie wiedz?c? Moim zdaniem jechanie kogo? argumentem, ?e ma zjebany nick, czy ma ma?o post?w jest do kitu.

Ostatnia edycja:

Losujecie tematy? A jakie to b?d?? O biedzie, wjazd na star? czy o oldskulowych czasach?
Chyba jednak co? ambitniejszego.

Bezsens, jak mo?na kogo? dissowa? nie znaj?c go, i nic o nim nie wiedz?c? Moim zdaniem jechanie kogo? argumentem, ?e ma zjebany nick, czy ma ma?o post?w jest do kitu.
Ludzie cz?sto sami w swoich dissach daj? innym pow?d do odpowiedzi i dobrego kontrargumentu. Wystarczy pomy?le?.

Wiadomo, ?e nic nie dzieje si? na serio, event jest zorganizowany tylko i wy??cznie 4fun.

Ostatnia edycja:

Zapisz mnie.

@Down
Je?li przeczyta?e? post tak jak go zacytowa?e? to pozdrawiam twojego kotka ; *.

Ostatnia edycja:

WBW, to pewnie szybko pojmie dzia?anie Wielkiej Bitwy Forumowej
Popraw skr?t na WBF.

Chujowe, popieram wszystko co napisa? Dtp

Ludzie cz?sto sami w swoich dissach daj? innym pow?d do odpowiedzi i dobrego kontrargumentu. Wystarczy pomy?le?.
Jak mo?na kogo? cisn?? na dany temat jak si? go nie zna o.O? (to co napisa? Dtp)

Chujowy pomys?, wykonanie pewnie te? (czyt. to co zrobi? u?ytkownicy; ich dissy).
Jednak powodzenia.

@up
Ale wtopa! Nie mam kota.

Ostatnia edycja:

#UP
To jest w pewnym sensie freestyle. We freestylu.. w czasie gdy nawija przeciwnik my?lisz i ripostujesz, tutaj masz tak samo.. tyle, ?e osoba ma kr?tki czas na wymy?lenie tego.

Topic :
Ciekawy pomys?.. jednak proponuje zrobi? freestyle. Aby zapobiec pisankom.. zr?b bitwy na tematy (trudne.. do kt?rych nie mo?na by?o si? wcze?niej przygotowa?).

Hmm...
Czy jest mo?liwo?? samego "s?uchania"? Jako "publika"?

Ciekawy pomys?.. jednak proponuje zrobi? freestyle. Aby zapobiec pisankom.. zr?b bitwy na tematy (trudne.. do kt?rych nie mo?na by?o si? wcze?niej przygotowa?).
Tematy b?d?, ale musz? da? czas na napisanie - nie zmusz? przeciwnik?w do wymy?lenia dissu "na ju?".

Czy jest mo?liwo?? samego "s?uchania"? Jako "publika"?
Mo?e kiedy? pojawi si? jaki? freestyle battle na VT, ale ventrilo jest o tyle chujowe, ?e ma lagi i strasznie zniekszta?ca g?os.

@UP
Ty masz g?os 40 latek.
Ja pragn? zmieni? zasady i do??czy? nagrania. Jak rap to rap i chuj. Niech oceniaj? i teksty i flow jo? ;d. Wiesz, mnie nie zdziwi na tym forum g?os rapuj?cego 13latka. Ja i tak swoje dissy bd nagrywa? xd
Zapisz Ariana.

jak dissy maj? by? w formie tekstu to si? zg?aszam, bo ?piewa? nie zamierzam,

nie s?ucham rapu, ale nie mam nic ciekawszego do roboty

Mimo i? nie ingeruj? zbytnio w forum, to ch?tnie wezm? udzia? w zabawie. Dopisz mnie.

Zg?aszam si?, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tyle, ?e w tygodniu ma?o czasu mam, wi?c mam nadziej?, ?e b?dzie dalszy termin pisania tekst?w.

Jedziemy do 16, jeszcze trzech uczestnik?w!

Status
Zamknięty.
Do góry