• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

WarRock Hack

Status
Zamknięty.
Odp: WarRock Hack

By? uptade hacki nie dzia?aj?.

Teraz szukam nowych.

Mam 1 hack ale jest problem niema zadnyh przycisk?w do w?onczenia tylko w grze jest ctrl + cos tam gdyby ktos wiedzial jak jest na co bardzo bym prosil ?eby napisal :D

dragas TY MASZ NAJLEPSZE CHEATRY!!! :D znajdziesz cosa ja bym tez mial ale mi na stronce nie moge scongac hackow jak bendzie dzila nawet vip hacka dam jak nie bendzie miec wiryyusuw aha jak gralem i chcialem croshair nacioskam i nie dziala

Ostatnia edycja:

Dragons ten hak ktury podales na 2 str ja go wlanczam daje insert i wyskakuje tabyjka wlanczam wszystko co mi potrzeba i jak wchodze do serva to mi to niedziala morzesz mi pomuc moje gg 11761147

Wiem ?e nie dzia?a bo by? uptade.
Dam wam p??niej hack'a, jak docenicie moj? prac?. Ja wam daj? tyle hack?w a tylko 1 reputa dosta?em.

A uwierzcie mi ?e warto, bo dodam super hacka.

Dobra drags dawaj tego new hack'a jak b?dzi? dzia?a? wszystko ?adnie chodzi?o to b?dzie next :D

Ej i we? napisz na gg jak masz wog?le.. ni? b?de ci dupy zawraca? ale by? troch? pom?g? wrazie problem?w a przyokazji by?my si? zgadali mo?e na jaki? spar :D

Oczywi?cie bez cheat?w ;P

Polecia? repucik ;p I niecierpliwie czekam na nowe hacki ;]

Masz jeden post wi?c tw?j reput nic nie znaczy.

Ale obiecuj? ?e dodam jaki? wieczorem. A na Vip'a trzeba sobie zas?u?y? ;)

ej jak ja wlanczam warrock to mi wyskakuje blond ERROR: Cannot find exeute file! prosze o pomoc co z tym zrobic bo kce jeszcze grac w warrocka a winc plz:p

A niech was ... Zacze?em u?ywac cheat?w !! Powiem tylko tyle ,?e u?ywam ich w pojedynku Cheater vs. Cheater .

@Kondi300
Jak by si? umia?o chocia? podstawy anglika to by?o by dobrze . Zainstaluj jeszcze raz WarRock'a

A ten WarRock to rpg czy co, bo nie znam tej gry.

@EDIT
Ju? wiem jaka to gra, zorientowa?em si? po screenach. Znam j? z programu TV Hyper.

Warrock to fps o ile sie nie myle w ka?dym b?d? razie to shooter ^^
tu masz oficjaln? stronke , zobacz sobie ;]

@UP

Kondi300 we? uruchom przez .... "Uruchom jako administrator" te? mia?em na pocz?tku ten problem ,je?eli dalej b?dzie problem to wtedy zainstaluj ponownie Warrock 'a a jak to nie pomo?e to b?dzie musia? popyta? na jakim? innym forum :D

Aha Drags mia?e? co? wzoci? ciekawego :D

Ostatnia edycja:

Czemu gracie na hakach ?? bo nie umiecie normalnie??
NIE dawajcie Dragsowi repudka jak nie da? linka.Bo za co mu dajecie?
ja mam linka do hak?w moje GG:12721968

znalazlem hacka podobnego do vip :

najpierw uruchamiamy haka potem war rocka i klikamy insert i wybieramy opcje kt?re nam spasi?y xD

ale zaje bisty hack xD
nikt mnie niewidzi a z bazooki napeird alam jak dziki osiol xD

ey co si? dzieje jak mam zamiast linku czy czego? mam napisane za??? konto czy cos?

bo trzeba miec konto zeby wejsc

czekaj dam ci link dobry

dziala?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry