• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

War OTS >>wejdz<<

Status
Zamknięty.
Odp: War OTS >>wejdz<<

Informacja : Mamy juz sponsora , potrzebujemy nadal skrypterow!!!

To macie ju? sponsora czy nie?? Czy potrzebni s? dwa bo ten jeden nie wystarcza?

Odswiezam , potrzebujemy nadal sponsora / hostera z dedykiem / oraz skrypterow!!!!!ots jest juz praktycznie gotowy na fulla , tylko trzeba poprawic kilka bledow w skryptach! Oraz dodac jakies dodatki

@up , nie mamy sponsora , tamten probowal mnie oszukac , ale nie dalem sie . Z tego powodu szukamy nadal
Sponsora
Skryptera

Witam , przypominam ze nadal poszukujemy sponsora.
Przedstawiam na nowo ots'a :
Zaczyna sie na 13 lvl w dostosowanym do malych leveli eq , z skilami wyzerowanymi jak na starcie w rl tibi . Skilluje sie nawet szybko , kazdy chce po wejsciu na ots'a po raz 1 , zaczac sie bic z innymi . LVL i skille sie zapisuja , jak sie padnie , nie traci sie eq , niestety traci sie troche skilli i mlvl . Na prozbe graczy , zawsze mozna to zmienic . Na free area mozna skillowac ale Trainer'y nie sa w pz , co znaczy ze podczas skillowania moze ktos przyjsc i was zabic . Dlatego zrobilismy takze VIP Area gdzie trainer'y LECZA CIE oraz sa w takim miejscu , gdzie nikt cie nie zabije !!!
Na otsie mozna znalesc frag reward system , tzn : za zabicie sie kogos nie wazne czy zdobyles fraga czy tylko dotknoles , dostaje sie 2 platynki . Co mozna kupic za ciezko uzbierane pieniadze ! : Mozna zakupic soul orb'y : Wlasno wymyslony system dodatkowego exp'a , na czym to polega ? za 300 gp mozna kupic u NPC , zwie sie Soul Seller , soul orba , nastepnie Klika sie USE na ten item . Nastepnie po uzyciu soul orba dostaje sie 300 expa !
Na otsie znajduja sie nastepujace quest'y : NooB Poi , NooB Annihilator , Yalaharin addons quest , Golden boots quest i wiele wiele wiecej . Na vipie znajduje sie expowisko na potworach : Fury , sa one dostosowane do low lvli . Jesli serwer sie rozkreci to co tydzien , w kazdy weekend beda robione male updaty na potrzeby graczy .
Teraz mniej gadania , wiecej ss'ow :P (podaje bezposrednie linki bo inaczej nie zadziala) :
POI:

DESERT :

ICE :

Fury expowisko :

Czekam na wasze propozycje ! Pozdrawiam !

Ostatnia edycja:

Ja rowniez nie do rekrutacji , zgadzam sie z zbieraczem expa . Kubq sie barzdo stara i mysle ze nikt by nie chcial zeby cos nad czym duzo pracujemy , zmarnowalo sie :O . Dlatego zapraszam hosterow/sponsorow do pisania propozycji na temat rekrutacji !

Imie : Kevin
Wiek (nie obchodzi nas) : 14
Zainteresowanie : sport ,mapperstwo, gotowac
Kim chcesz byc Skrypterem/Sponsorem/Maperem : Maperem
Ile poswiecisz czasu dziennie na robienie ots : 8h
Co wymagasz : gma
Cos od siebie : hmmm...
Czy nie poddasz sie wczesniej niz za 2 miesiace : nie
Prace :
dshungle.png

Notka moderatorska:
Wymagane minimum dwie prace.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Up , przepraszam , ale nie szukamy mapperow , poniewaz mapa jest juz gotowa. Jezeli bedziemy potrzebowac mapera , to napewno sie do ciebie odezwiemy . Takze , milo by bylo z twojej strony , gdybys zaprosil jakiegos sponsora (ktorego znasz [jesli znasz jakiegos]) do zajrzenia do tego tematu . Pozdrawiam

haha fajnie cie splawil :) zostaw telefon napewno oddzwonimy :x

@AUTOR

mowiles ze jestes skrypterem a tymczasem szukacie skryptera ^.- frag reward vip acces? frag reward poczatkujacy skrypter moze napisac z pamieci a vip acces mozemy znalezc na 80% forum o tematyce OT :) tak wiec sadze ze autor tego projektu rzadzi , jest kolejna osoba ktora probuje znalezc sobie wafli by wszystko za niego zrobili :x juz w dedyka bys chociaz zainwestowal :)

ps pocwicz nad poprawna Polszczyzna

Up , mieszkam we francji , nie mam polskich liter , jestem dyslektykiem . OTs jest juz gotowy , ma wszystkie potrzebne skrypty ktore znalazlem ja i wrzucilem je do otsa . Po co poszukuje skryptera ? Poniewaz mam 1 problem ktorego nie moge rozwiazac i na tibia net pl ci "profesionalni" skrypterzy nie umia rowniez rozwiazac . Przydalo by sie jakos urozmaicic serwer skryptami . Mam kilka pomyslow . Ale praktycznie ots jest juz gotowy w 99% :} Ja zapraszam sponsorow do pisania podan , o 12:00 wyjezdzam na wakacje i bd mogl odpowiedziec dopiero za 3 dni . Pozdrawiam!

A sponsor jaka kwote musi wyda? na to ustrojstwo? :D

Nikt ci nie da od reki 300z? be? ?adnego dowodu ?e b?d? z tego zyski i po miesi?cu mu si? zwr?ci

Jeste? zainteresowany masz tutaj m?j temat:

Udost?pniamy ci Full dost?p do dedyka, masz profesjonaln? pomoc w kt?re ci pomo?emy na pewno, darmowa domena jaka chcesz i zyski np po po?owie pisz gg: 24558130.
Czekam PA~!

TirmeR , pisalem juz w twoim temacie , nawet nie odpowiedziales ... wtf?
NADAL SZUKAMY SPONSORA I SKRYPTERA

W wakacje bede ulepszal mape , mam czas bo duzo bd podrozowal promem , az 30 h ! XD

Odswiezam , mamy juz sponsora , a nawet firme sponsoringowa ktora nam udostepnia swoj serwer dedykowany (eots.pl) . Potrzebuje nastepujace osoby :
Web Mastera oraz Skryptera !! Pozdrawiam.

my?le ?e wbije jak bende mia? czas :) pozdro dla maper?w z ots :D

Ostatnia edycja:

MAm juz web mastera , teraz potrzebuje tylko skryptera , acc maker jest juz gotowy , , mozna jzu robic konta ale layout sie niedlugo zmieni . Pozdrawiam

Imie : Micha?
Wiek (nie obchodzi nas) : 19
Zainteresowanie : Informatyka, Polityka, Sport i Rekreacja.
Kim chcesz byc Skrypterem/Sponsorem/Maperem : Sponsorem.
Ile poswiecisz czasu dziennie na robienie ots : 24/7 - Jestem hosterem.
Co wymagasz : Dobrej mapy, dobrego za anga?owania i wsp??pracy.
Cos od siebie : Mi?y, kole?e?ski, kultularny - Potrafi? pracowa? w zespole, wys?ucham ka?dego.
Jesli chcesz byc sponsorem to : Masz juz dedyka zakupionego czy zakupisz wtedy kiedy ots bedzie gotowy : Mam ju? dedyka - Stoi w odremontowanej Piwnicy.
Czy nie poddasz sie wczesniej niz za 2 miesiace : Oczywi?cie ?e nie.
Prace : Brak.
Jesli sponsor , informacje dedyka :

- Intel Core 2 Duo 2.8 Ghz
- 4 GB ram.
- 500 GB SATA
- Internet 25 mb.

Ten Dedyk spokojnie uci?gnie 200+ os?b.

GG : 24847875

Ostatnia edycja:

Zebralem juz swoj team . Temat mozna zamknac !
Stworzylismy wlasny layout i wszysto jest juz gotowe na ots . Zapraszam was do robienia
kont na
Serdecznie pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry