Witam , interesuja mnie war ots'y dlatego pragne zrobic jakiegos WaR OtS (nie na 1 miesiac , ale wiecej!) . WaR moze byc noob leveli , 40 lvli , 100 lvl lub wiekszych (to do uzgodnienia) . Do tego potrzeba dobrych skrypterow , mapperow oraz niezlego sponsora
. Mapa bedzie od 0 lub zaczynana na mapie simple war ots'a (na mapie simple war ots'a jest tylko miasto i desert , 0 questow itp) . Ja bede sie zajmowal , maperstwem oraz skryptami jak : vip acces , frag reward , questy itp... Oczywiscie jak sie ots rozwinie , bedzie mozna zakupic guild wars system i wiele wiecej skryptow .
Kogo Potrzebujemy :
Skryptera : 0/2
Mapera : 1/2
Sponsora:0/1
Jak napisac podanie:
Podanie swiadczy o waszym zachowaniu i tak dalej , wiec prosze nie pisac
Na przyklad : Dlaczego ja : A dlaczego nie?
Jakie bedzie wynagrodzenie:
Wynagrodzenie bedzie takie , jakie sponsor zaproponuje . Moga to byc zyski z sms shopa / pozycja na ots / lub jakies inne rzeczy .
** Jeszcze raz przypominam ze to nie ots na 3 dni / 2 tygodnie lub 1 miesiac , tylko na wiecej niz 2 miesiace minimum...

Kogo Potrzebujemy :
Skryptera : 0/2
Mapera : 1/2
Sponsora:0/1
Jak napisac podanie:
Kod:
Imie :
Wiek (nie obchodzi nas) :
Zainteresowanie :
Kim chcesz byc Skrypterem/Sponsorem/Maperem :
Ile poswiecisz czasu dziennie na robienie ots :
Co wymagasz :
Cos od siebie :
Jesli chcesz byc sponsorem to : Masz juz dedyka zakupionego czy zakupisz wtedy kiedy ots bedzie gotowy :
Czy nie poddasz sie wczesniej niz za 2 miesiace :
Prace :
Jesli sponsor , informacje dedyka :
Na przyklad : Dlaczego ja : A dlaczego nie?
Jakie bedzie wynagrodzenie:
Wynagrodzenie bedzie takie , jakie sponsor zaproponuje . Moga to byc zyski z sms shopa / pozycja na ots / lub jakies inne rzeczy .
** Jeszcze raz przypominam ze to nie ots na 3 dni / 2 tygodnie lub 1 miesiac , tylko na wiecej niz 2 miesiace minimum...
Kontakt gg : 8580848 lub w temacie . Z mojej strony to tyle , czekam na wasze podania