• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

• Tak B?d? !

Votes: 0 0,0%
  • Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

Votes: 63 36,2%
  • a:2:{i:23622;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23622;s:6:"nodeid";s:7:"2442524";s:5:"title";s:10:"Tak B?d?

Votes: 111 63,8%

• Total voters
    174
Status
Zamknięty.
Odp: VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

Mam nadzieje, ?e jezeli juz b?dzie sms shop to a? tak duzo kasy nie b?dzie trzeba na niego wyda? :P
PACC za GP to chyba dobre rozwi?zanie :D
Ceny w sms shop chyba nie przekrocz? 3.66 :] Mo?e b?dzie tanej :D

i byscie mogli podac date odpalenia servera w zaokragleniu nie dokladnie ale zeby bylo wiadomo czy tydzien czy 2 czy rok

Co do startu przewiduje na 1-3 Grudnia :]
Pozdro :D

Kurde my?la?em ?e se zaciupe na Vipocie w tym tygodniu a tuu Hu* Grudzie?:curse: przyniej mogliby?cie si? pospieszy? i zrobic to przed nowym miesi?cem:p

Cze?? Bati93 :]

S?uchaj :P Dzi? wyka?czam ACC Maker :]
Jutro je?li szko?a na to pozwoli powstawiam npc na NOOB Land (na starym vipot nie bylo ale teraz to sie zmieni)

Zostaly jeszcze skrypty na questy+edytowac loot potwor?w oraz wszystko sprawdzi? !:D

Pozdrawiam

Thx za szybk? odpowied?, a tak przy okazji czy masz zamiar stworzy? stronk? do otsa no chyba ?e ju? jest :P

jescze pare dni, ale mysle ze server wystartuje bo sie nie moge doczekac :D Pzdro ziomqi;]

Mogliscie Lepszego Mapera Zatrudnic. bo te prace wygl?daja jak by robi? je ktos nie do?wiadczony

@up

To viperia!! Tam maj? by? takie mapy, nie jakies pro elo gdzie moze byc max 1 potowrek

@top
No, teraz tylko czekamy, viperia rusza na pocz?tku grudnia i wida? b?dzie 1 zab?jstwa lamus ;D, mam pytanie: czy lamus przywo?uje Blocker tak jak na viperi?

Mogliscie Lepszego Mapera Zatrudnic. bo te prace wygl?daja jak by robi? je ktos nie do?wiadczony
Jeste? pewny ze robi je niedoswiadczony mapper ?
Moze chcialbys isc na battle mapper ?:D
Wtedy pokazesz niedoswiadczenie swoich prac !

@up
To viperia!! Tam maj? by? takie mapy, nie jakies pro elo gdzie moze byc max 1 potowrek
@top
No, teraz tylko czekamy, viperia rusza na pocz?tku grudnia i wida? b?dzie 1 zab?jstwa lamus ;D, mam pytanie: czy lamus przywo?uje Blocker tak jak na viperi?

Tak Lamus przywo?uje Blocker'?w :D

S?uchajcie nie wiem czy wypali server 1 grudnia... Mo?e by? po?niej to zale?y od zebrania kwoty na server i test?w na linuxie ! :P Pozdrawiam

O.o Vipot Reaktywacja? Wydymanie ;]] kiedys to tu ie pykalo caly czas xd beda sie respic add na respie smokozaurusow czy nie?;>;dd

O.o Vipot Reaktywacja? Wydymanie ;]] kiedys to tu ie pykalo caly czas xd beda sie respic add na respie smokozaurusow czy nie?;>;dd
Niestety nie poniewaz za duzo osob wymuszalo ADD od nisko lvlowych graczy !;P

Ale sie jeszcze zobaczy :D

Haha ;]] cos o tym wiem xdd ty grales na vipocie w ostatnim restarcie?;d
Gra?em prawie na wszystkich wersjach :]

Ale akurat hunta sie nie ba?em :] Sie mia?o przy rece Salate,Kille itp :D
Stary nick z ostatniego resetu Zgredek i Dark Death Palladyn :D

Hah z ostatniego resa mialem nicki Telek (Nie do konca lecz przez pewien czas na wspole ;]) Potem moj 6 k palek :) Liu Kingers Pall, Moj ukochany umilowany sork 5.5 k :) Sorc Za 5 Zeta I Ostatnia postac drugi knight Ja to Ja. -7 k :) Do 10 niewbilem bo serwer mi pierdo*** o beton.

A teraz co do niektorych @up

Mowicie ze praca nad mapka slaby mapper a ja podziwiam Driftinga dobrze odzworowane hoc moze niektore rzeczy nieszegolowo :) Ale to sie wytnie np Koyak Super Boss nie ten qufit ale itak zapamietal dobrze respa i mapke.
Chociaz trainy w m1 wygladaly zupelnie inaczej ;/ Ale tu sie z nim chyba dogadan ;> Jesli on mi na to pozwoli.

Kolejny Noobek @UP

Zalicie sie ze ots tak dlugo sami niepostawicie nigdy takiego co bedzie miesiac dzialac i bedzie stabilny na Linuxie w sieci Szkieletowej np.

PODSOMOWANIE

NIENOB JESLI SAM NIEWIESZ/NIEUMIESZ :)

A jesli ktos podwaza moja wypowiedz niech napisze a po 2.

W 50% ja bylem pomyslodawca ots zakladajac 1 z tematow wiec chyba wiem cos o Viperi gralem od czasu gdy exp byl x5 dzieciaczki :).

Wtedy mialem 1.7 k Palka -2.1 k (doszedl) nick ,Koniu.

Dlaczego w kazdym temacie Viperia jest Witaj Rami9000 ??? Pomyslcie czasem zanim napiszecie.Niechwale sie ale mowie jak karty i choragiewki stoja .

Za ort nieodpowiadam skrobalem na szybko.

Ostatnia edycja:

No to Rami9000 zaskocze cie zarejestruj sie od nowa na forum pod innym nickiem wejdz na ten link co podales i zobacz co jest napisane przy witaj. :P Troche sie posmialem ale poprostu nie ogarnales :D kazdemu pokazuje jego nick poprostu a nie twoj xDD

Nie oto chodzi . W 1 poscie a nie w tym akurat ;s pomylilem linki .
Kazdy ma wpadki heh
Znajde str wkleje xD Nieno ja na 3 forach dzialam xP w tym samym czasie :P:P

Do OTSa nikt sie nie przyczyni? !:]

Ale mo?e po odpaleniu znajdzie sie dla was posada !:D
Tutor,Consuleor,GM czekaj? ale nie za free (trzeba w to w?ozyc wiele tygodni pracy/miesiecy...) :D

Pozdro :P

Do OTSa nikt sie nie przyczyni? !:]
Ale mo?e po odpaleniu znajdzie sie dla was posada !:D
Tutor,Consuleor,GM czekaj? ale nie za free (trzeba w to w?ozyc wiele tygodni pracy/miesiecy...) :D
Pozdro :P

Ale mowie ze pomysl zapodalem 4 miesiace temu pod innym nickiem w 1 temacie.

poprostu trzeba miec w miare duzo czasu zeby te kilka godzin dziennie siedziec i uspokajac ludzi :P Ale wazne tez zeby nie zrobilo sie jak przez upadkiem serwera ze 20 osob mialo gma i zamiast pomagac to oni sie bawili

Ale mowie ze pomysl zapodalem 4 miesiace temu pod innym nickiem w 1 temacie.
4 miesi?ce ?:D

Dok?adnie 28 stycznia 2009 roku postanowi?em odbudowa? VipOT.
4 miesi?ce temu by?y wakacje :] A ja ju? w styczniu postanowi?em zrobic ale pod 8.40 :] Zacz??em robi? mape ale to nie dawa?o przysz?o?ci wi?c zrobi?em pod 7.60 :]

Pozdro.

Najlepsza byla wersja jak zamiast vipkow byly mv xdd wtedy to sie water saintem wymiatalo;]

Status
Zamknięty.
Do góry