Cos mi sie wydaje ze twoj ten vipot nie wyruszy ciagle tak mowisz mowisz... bez skonczonosci i nic z tego nie bedzie. Mial server juz w poniedzialek przejsc testy na linuxie a jest poniedzialek i gowno bo piszesz ze w srode.
pozdro
Narazie b?dzie stronka ze starego VipOT p??niej zrobimy ?adny acc z recover keyem itp.Glupie pytanie: Jaka bedzie strona otsa? Nooo.. chyba ze 1/1.. wiadomo o co choczi xD ehehehe.. Mam nadzieje ze jakis wlasny projekt, ostatecznie jakis gotowiec ladnie przerobiony![]()
Witajcie!!
W?a?ciciel Tematu napisa? ?e on ma tylko t? map?!! i Silnik a silnik nie jest oryginalny
ja mam Oryginaln? map? Vipota i silnik!!
mog? j? udost?pni? za niewielk? cen? ch?tni pisa? na gg
gg:3210942
@EDIT
PS:Nie wierzysz ze mam silnik i map?/Silnik vipot'a?? i szkoda ci czasu ?eby pisa? do mnie na gg??
Napisz a sam zobaczysz ?e mam !!
Wierz mi ?e jeste? analfabet? :d@Up
wie? mi ?e mam napisz na gg to ci powysy?am screeny itd
Czy wam co? nie gra ? Kole? m?wi aby do niego pisa? a teraz sp?awia i odk?ada na jutro ?Ja 15:36:11
wiec pokaz screeny z mapy
po oczekiwaniu.
Silnik 16:12:50
z vipota??
Ja 16:12:57
z mapy
Ja 16:13:10
dawaj masz 4 minuty zeby zrobic i wystawic na speedyshare
Silnik 16:13:19
poka?? ci jutro napisz jutro ok ?? bo jestem na new kompie a na starym kompie mam vipot'a
Ja 16:13:37
dobra takie sciemy puszczaj kolegom
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
Czy?by Driiftking mia? konkurencje![]()
Kto? mi mo?e napisa? t? stronke, bo gra?em ale ten OTS by? rok temu [mo?e prawie : p(data ca?kowitego OFF)] A przez ten czas trafi?y mi si? FORMATY ; / i nie znajde jej w HISTORI : ) Wi?c prosi?bym : D ( Je?eli gdzie? wcze?niej j? napisali?cie to sry za za?miecanie, ale musia?em j? przeoczyc : p)Narazie b?dzie stronka ze starego VipOT p??niej zrobimy ?adny acc z recover keyem itp.
Racja pami?tam co na ka?dej kratce potw?r na niekt?rych respachKolego UP
Ten serwer mial juz kiedys tyle potwor?w i nikomu nie przeszkadza?o ze jest tego tylePrzy 200 osobach nie bylo ani laga ani crasha !:]
Wiec jesli sie nie znasz nie udzielaj sie![]()
skoro tak to ju? jest po ?rodzie jest czwartek i czemu dalej niema test?w?Po pierwsze kolega do szko?y nie odni?s? mi dysku na kt?rym mam linuxa. A nie zainstaluje teraz bo kurwa 160 GB danych pojdzie sie jeba?.
Po drugie je?eli nie chcesz czeka? to nie czekaj i tak wystartuje i tak.
Dzi? uko?czy?em skrypty na questy+poprawi?em monstery+ czary.
Wiesz dlaczego w ?rode dopiero b?d? testy na linuxie ?
Bo nauczyciel od SOiSK(systemy operacyjne i sieci komputerowe)
pomoze mi uruchomic wszystkie programy na linuxie i je skonfigurowa?.