• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Video] RohanOTS Promo

Status
Zamknięty.

Squidy

Advanced User
Liczba reakcji
22
Cze??! Oto promo serwera mojego znajomego.
Czas pracy: 15h

Prosz? ocenia? i komentowa?. Pozdrawiam.

Odp: [Video] RohanOTS Promo

Kawa? dobrej roboty. Zapowiada si? niezle. Jakim programem robili?cie filmik?, je?eli moge spyta?.

Adobe After Effects 5.5

Niestety pare element?w mi si? nie podoba, ale takie mia?em zlecenie i nie mi to si? mia?o podoba? :P

No ;) Teraz wida?, ?e by? wk?ad pracy, nie to co przy poprzednim filmie, ale zda?o si? zauwa?y? w 2 miejscach nie czyste przej?cie d?wi?ku (?ciszy? si? 1 i nagle wchodzi 2 g?o?ny).

Jeden z lepszych filmik?w prezentuj?cych, jakie widzia?em - uwierzcie widzia?em sporo.
Jak wspomnia? Kowal, przej?cia pomi?dzy d?wi?kami s? nieczyste,
poza tym mam nie innych uwag. Gratulacje, zas?u?y?e? na medal.

zda?o si? zauwa?y? w 2 miejscach nie czyste przej?cie d?wi?ku (?ciszy? si? 1 i nagle wchodzi 2 g?o?ny).

Tu masz racj? :P troch? na odpierdziel mi to wysz?o, ale zauwa?y?em to dopiero po trzecim finalnym renderowaniu w nocy i ju? mia?em dosy? :D

Dzi?kuje za komentarze.

Po pierwsze, to co z poprzednich. Mo?e nawet robi?e? po swojemu ale z tutoriali i wychodza identyczne, z kt?rymi spotka?em si? na necie. Szczeg?lnie te jasne ?wiat?o po ?rodku zas?aniaj?ce litery ... P??niej fajnie tylko szkoda, ?e zdj?cia bez ciekawych ramek bo fajnie by z t?em pasowa?y A p??niej za?amka bo zn?w te ?wiat?o z youtubowych intro..

Nie jest ?le ale mog?o by? lepiej.

Ok rureczku, masz racje. Ukrad?em ?wiat?o :(

Status
Zamknięty.
Do góry