• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ventrilo Pinguje mi glos

Camill

Active User
Liczba reakcji
4
Witam. Mam bardzo duzy problem z ventrilo. Gdy zaczynam cos mowic na vencie przez jakies 5 sec slychac mnie dobrze , nastepnie bardzo szybko rosnie mi ping do 50k i mnie slychac z opoznieniem oraz mnie tnie. Internet mam dobry nie mam zadnych teraz problemow dostawczych. Jeszcze 5 dni temu all dzialalo dobrze i nagle takie cos.. Nawet format komputera dzis zrobilem i nadal to samo..

W czym nalezy problem?

- Gdy wciskam binda na vt i zaczynam rozmawiac nagle rosnie mi ping do 50k i mnie slychac z opoznieniem o nawet do 20 sec oraz mnie tnie.

Prosze was bardzo o pomoc. Thx!

Odp: Ventrilo Pinguje mi glos

Hmm szczerze ci powiem ?e 1 raz widz? taki problem bo raczej cz??ciej by?o tak ?e jak kto? zacz?? gada? do mikro to pingowa?o pozosta?ych i to by?a zawsze wina mikrofonu ale ca?kiem mo?liwe ?e i ty masz ten problem z mikrofonem b?d? ?le ustawione ventrilo

Mo?e masz s?aby komputer lub z??cze internetowe to te? ma du?e znaczenie.
My?l? ?e to net sprawd? wszystko dok?adnie albo wyczy?? kompa xD

Pozdrawiam Eztaz

jakby to net to mia?by nonstop ping du?y a nie w chwili naci?ni?cia...

Proponuj?, je?eli masz dost?p zmieni? kodeki na ventrilo na jakie? gorsze? Mo?e to te? by? wina z?ej wersji programu wzgl?dem wersji systemu(16, 32, 64 bit) - sprawd? to.

Kilka wskaz?wek:

- Wci?nij ALT+CTRL+DELETE, nast?pnie wyszukaj niewa?nych rzeczy takich jak:GG(8000), FIREFOX(300,000-500,000!).

- Zainstaluj na nowo Ventrilo.

- Wejd? na inny serwer, by? mo?e to wina serwera.

Do góry