• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Vendeto]Prace graficzne.

Status
Zamknięty.
Odp: [Vendeto]Prace graficzne.

Wszystkie twoj? prac? s? naprawd? na wysokim poziomie, aczkolwiek chcia?bym zobaczy? co? innego ni? tylko sygnaturki.

Po 2 msc przerwie.

13418101461852972311.png

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca jak dla mnie bardzo s?aba w por?wnaniu z innymi.Same fraktale,napis taki ?redni.Troch? ci nie wysz?o.Reszta pro;]

maicon.png

maicon2xgk.png

maicon3.png

Ostatnia edycja:

dancergm.png

dancerbw.png

Ostatnia edycja:

A tak o se zrobi?em prack?, to wrzuc?.

152jh9t.png

mici86.png

Jak zwykle zajebiste, ale m?g?by? czasem zrobi? co? innego ni? sygny. Btw. wygas?o Ci w ciul zdj?? z iv. Btw. wersja z kolorami moim zdaniem lepsza ^^

Na pewno o wiele lepsze prace ni? poprzednie ale te? nie s? jaki? super dobrze .
Na pewno we wszystkich pracach robisz brzydki nie pasuj?cy do niczego napis kt?rego by?o by lepiej gdyby go nie by?o . Po drugie ramki ju? dawno wysz?y z mody .
A po trzecie baw si? bardziej (dodawaj jakie? c4d tekstury i inny takie) oraz mog?e? da? taki lekkie ?wiat?o na posta? aby si? jako? wyr??nia? to tyle mojego
Ocenka 5/10

Na pewno o wiele lepsze prace ni? poprzednie ale te? nie s? jaki? super dobrze .
Na pewno we wszystkich pracach robisz brzydki nie pasuj?cy do niczego napis kt?rego by?o by lepiej gdyby go nie by?o . Po drugie ramki ju? dawno wysz?y z mody .
A po trzecie baw si? bardziej (dodawaj jakie? c4d tekstury i inny takie) oraz mog?e? da? taki lekkie ?wiat?o na posta? aby si? jako? wyr??nia? to tyle mojego
Ocenka 5/10

Lol. Nie ma napisu przecie? w ostatnich kilku stronach. ;D

@Kuzi
Wiem, ale nie mam ich ju? na dysku.

Sorka to mi si? co? pomiesza?o i ocenia?em chyba z pierwszej strony :D

Co do tej ostatniej pracy bardzo ?adna sygnaturka 10/10 :D

dancergm.png

?wietne ;). Podaj co? innego mo?e ni? sygny ? ciekawy jestem jak by? jaki? projekt gamingu zrobi?.

Pozdrawiam.

Bardzo ?adne prace Vandeto ;D
Jak to m?wi? "Trening czyni mistrza".
Oby tak dalej a nawet lepiej.
10/10 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry