• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Vendeto]Prace graficzne.

Status
Zamknięty.
Odp: Prace graficzne by Vendeto

mj7j8y.png

najnowsza (kiepska) i ref.

Podobna praca co w galerii DevLord'a, czy?by ten sam tutek? :D I powiem, ?e Dev bardziej si? przy?o?y?. Pomijaj?c fakt, ?e taki styl prac ani troch? mi sie nie podoba to u niego przynajmniej by?o ?wiat?o co nada?o g??bi pracy. Dobra wracaj?c do twojej sygny, pierwsze co bym zrobi? to usun?? ramk?. Po drugie przyda?oby si? powi?kszy? te "k??ka w kt?rych jest posta? i co? w nie jeszcze wstawi? aby urozmaici? t?o (c4d, tekstura...). Typografia jest ca?kiem niez?a, cho? i nad ni? mo?na by popracowa?. ?ap 4/10

Dzi?ki za ocen?. No to tutaj kolejna - bardzo przeci?tnie moim zdaniem wysz?a \:
2v9wzkg.png

1e1206.png

353b2af.png

353b2af.jpg

2hmfrrs.png

Ciekawe prace :) Naj?adniejsza praca dla mnie, to ta ostatnia. Fajny p?dzel masz i ci z niego fajne efekty wychodz?. Napis m?g?by by? napisany inn? czcionk?, no ale jest bardzo dobrze wkomponowany w t?o.
Mam zam?wienie na avatar, poniewa? sam ju? nie robi?, chcia?bym aby? ty mi wykona?.
Oczywi?cie, je?eli si? zg?osisz.
#Avatar
#140*120
#Dowolna
#Napis Misio The Knight
#Tematyka: Tibijska.
#Ramka: 5px.
#Kolor ramki: Bia?y lub czarny.

Odpisz czy wykonasz, jak nie to b?d? musia? z?o?y? zam?wienie u innego pana, a o dobrego grafika ostatnio ci??ko. Ja ju? sam nie robi?, bo mi komputer na to nie pozwala.

Pozdrawiam

PS. Prosz? o szybk? odpowied?.

Kurde nie bierz tego do siebie ale jako? mi nie przypad? do gustu tw?j styl ; d

jedyne co mi si? podoba z twoich pracek, to ta z kt?r? wygra?e? Sotwa o tematyce "Szko?a"

Mo?e jednak lepiej ci wychodz? prace ze stock?w; )

Co do tego sotwa nie mia?em pomys?u na prace i sobie jajo zrobi?em ; d

@up
Kurde... Zrani?e? mnie ;( IDe si? poci??, wzi??em to do siebie... ;( *joke ofc, zeby nie by?o -.-'), 'Cz?owiek na poziomie umie przyj?? krytyk?' - masz do czynienia z cz?owiekiem na poziomie (?rednio wysokim, ale zawsze ^^'), wi?c spoko. Ja osobi?cie nie lubi? robi? ze stock'?w, gdy? po prostu to jest tylko bezsensowne walenie efekt?w, nie robisz samemu t?a, ani nic, a to jest w grafice najfajniejsze, no c??, o gustach si? nie dyskutuje. Nied?ugo zapodam jakie? nowsze pracki. ;)

@Misio
Daj mi stocka z Tibii jakiego?, to mo?e co? zrobie, bo mi si? samemu nie chce. :p

Ostatnia edycja:

Vendeto nie zgodz? si? z tym, ?e prace ze stock?w to tylko "bezsensowne walenie efekt?w". Czasami gdy robi? takie sygnatury ze starego t?a nie zostaje mi prawie nic.

Dobra wracaj?c do nowej pracy... nie podoba mi si?. T?o jest monotonne, render nie jest ani troch? wtopiony. Widz?, ?e pr?bowa?e? urozmaici? t?o tym czym? :D po prawej stronie, ale ci nie wysz?o. Brak ?wiat?a to te? du?y minus. Typografia le?y na ca?ej linii. Gdybym mia? wybiera? najlepsz? wersj? to wybra?bym dw?jeczk?. A za ca?o?? 3/10

Pozdro!

Ps. Zapraszam do mnie :D

Fajne prace, ''mnie'' si? najbardziej podoba Tupac ;D

pozdroo

powrcaam z wieloma nowymi prackami!: D

#51 Tupac
3004c92.jpg

#52 Tupac (najnowsza)
rvlt90.jpg

#53 Quaresma v1
oj47pv.png

v2
5efmzs.png

308a3qv.png

#55 Messi
f3rfhj.png

#56 Robinho
16gh9xe.png

v2
2zi0d9t.png

#57 Eto'o
vmsjrm.png

v2
30cbpuc.png

#58 Halo
2ajxhua.png

v2
e6bsb9.png

v3 (B&W)
27wrmv6.png

#59 Kun Aguero
348hpbk.png

#60 C. Ronaldo
2r3vzwl.png

I jak si? Wam podoba?! ZACH?CAM DO KOMENTOWANIAAA!!! Za komentarze w mojej galerii odwdzi?cz? si? komentarzami w Waszych galeriach. ;)

Ostatnia edycja:

Zajebiste Sygny !
Ci?gle mi imponujesz... :)
Czekam na kolejne
Aa, zapomnia?bym, repucik leci :)

#62 S. Aguero
2gy2jar.png

v2
2hd7jlx.png

Dzi?ki. ;)

Ostatnia edycja:

twoje prace mi inponuj? zazwyczaj wszystkie to tematyka o pi?karzach m?g?by? zrobi? co? o legii Warszawa;p pozatym bardzo fajnie wygl?daj? szkoda,?e nie robisz na zam?wienie sygn Repucik leci za starania :)

Ale? robi?, jednak?e za Legi? niestety nie przepadam... :p

I dzi?ki za ocenk?. :)

Musz? przyzna? i? wysoki poziom sygnatur. Wida?, ?e si? do tego przyk?ada?. Zauwa?y?em, ?e w jednej pracy jest takie t?o (przy innym pi?karzu). Dobrze Ci wychodz? prac? o pi?karzach, inne oczywi?cie te? ale nie a? tak.=)

@Vendeto

Mog? se wzi?? Sygne z Torresem do podpisu ?
I czy masz tylko te 2 ?

Ostatnia praca stoi na przyzwoitym poziomie, ale niestety s? b??dy. Po pierwsze ramka do zmiany/wyrzucenia. typografia niez?a, ale to jeszcze nie to. Jak na tak szerok? sygnatur? posta? jest za chuda. Widz? ?wiate?ko no, ale niestety ?le pada. Kolory zbyt ostre.

Musz? ci? za jedno pochwali?, robisz bardzo ?adne t?a. Niestety s? one zbyt monotonne i sygnatura wydaje si? by? pusta. Nie wtapiasz te? render?w co psuje efekt ca?ej pracy. Zaleca?bym stosowanie cz?stsze stosowanie C4D a za to rzadziej teksturek.

I ostatni b??d, zbyt szybkie przej?cie z kolor?w do czerni (prawy bok). Je?li mia?bym wybiera? lepsz? wersj? to wyb?r pad?by na 2. Jest ona ?ywsza od 1. Za sygnatur? 7/10

@Vendeto
Mog? se wzi?? Sygne z Torresem do podpisu ?
I czy masz tylko te 2 ?

Bierz, mi?o mi, ?e chcesz wzi?? sobie moj? prack?. ;) Mam tylko te dwie, ale porobi? jeszcze jakie? - mo?e b?d? lepsze. ;)

@Kreciu
Dzi?kuje za dobr?, obszern? i konkretn? krytyk?. :)

Mozesz mi zrobic:

- rozmiar 120x120
- tematyka Itachi z naruto shippuunden
- napis Masqas, w prawym dolnym rogu byle nie zamaly
- ramka nie

I sygnature
rozmiar : taki zeby pasowal
tematyka tez itachi
napis:Masqas
ramka tak