Po 2 hakach nie mia?by? lepszego eq. EK jest nudny, ed jest fantastyczna profesj?.Naprawd? z tak? gr? nie wbijesz za chuja 200 lvl. Do Napstera czy Koko (nie wiem czy gra teraz) jeszcze Tobie du?o brakuje, szczeg?lnie do pierwszego z wy?ej wymienionych pan?w. Screeny s? zazwyczaj tylko z awans?w z czego 99% to jakie? mierne 30 lvl. Skoncentrowa?bym si? na Twoim miejscu na Van Basco, ni? na tych noob charkach. Eq nienajlepsze - na tym lvl powiniene? ju? mie? full. I m?wi? prawd?, bo reszta wypowiadaj?cych si? tutaj os?b chce utrzymywa? z Tob? dobry kontakt. Dlaczego? Bo zapewne ju? zacz?li gra? na Twoim serwerze.
Wbicie 120-130 lvl teraz to "?atwizna" - wi?c nie podniecajcie si? nabensy.
Naprawd? z tak? gr? nie wbijesz za chuja 200 lvl. Do Napstera czy Koko (nie wiem czy gra teraz) jeszcze Tobie du?o brakuje, szczeg?lnie do pierwszego z wy?ej wymienionych pan?w. Screeny s? zazwyczaj tylko z awans?w z czego 99% to jakie? mierne 30 lvl. Skoncentrowa?bym si? na Twoim miejscu na Van Basco, ni? na tych noob charkach. Eq nienajlepsze - na tym lvl powiniene? ju? mie? full. I m?wi? prawd?, bo reszta wypowiadaj?cych si? tutaj os?b chce utrzymywa? z Tob? dobry kontakt. Dlaczego? Bo zapewne ju? zacz?li gra? na Twoim serwerze.
Wbicie 120-130 lvl teraz to "?atwizna" - wi?c nie podniecajcie si? nabensy.
A tak poza tym gdzie znajduja sie te dragi na kt?rych expisz?
Gratuluje ;] Podoba mi si? twoja systematyczna grasz , masz du?o czasu ? czy poprostu grasz wieczorami ?
Potem mo?e sie gdzie? na jakiego? hunta przejdziemy, ale ja pall ;x