• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Valoria Trap By Me & Anvil - Part II

Przemek

Hejtuj!
Liczba reakcji
176
Witam. Zamieszczam drug? cz??? Trapowania. Tym razem z Anvilem. Nie patrzcie na nieudane trapy na pocz?tku ; ) Tutaj g?. chodzi o akcje na ko?cu.

A tutaj rozmowa z koleg? ofiary =P

Ten 31lvl'owy analfabeta te? prawie pad? =P Jak nie dzi? to jutro ^^

Hmm filmik fajny, muzyka hmm..noo nawet dobra ;). Te trapy na pocz?tku rzeczywi?cie nieudane, ale pozosta?e bardzo dobre. Zapewne na YouTubie ludzie b?d? komentowali, ?e jeste? 'nabem' i w og?le, ?e nie potrafisz gra?, tylko trapowa? ;).
Filmik oceniam 8/10.

P.S. Jakim programem zosta? on tworzony?
P.S.2 (do zdj?cia) Dziwne, ?e Ci kole? nie zagrozi?, ?e na rl Ci wpadnie, bo ja mia?em par? takich sytuacji ;).

Pozdrawiam,
Napster.

21lvl pwned i prawie 31, na redzie si? wyratowa?, a szkoda, ale jeszcze go dopadniemy. :)

Filmik jak filmik, fajna ta rozmowa - 10k co miesi?c czyli taki payment na raty :).

@Napster wiesz je?li chodzi o wbitke na chate to ma?o os?b si? przestraszy bo ma?o prawdopodobne ?eby kto? mieszka? w tym samym mie?cie i wiedzia? gdzie Ty mieszkasz, no chyba, ?e trapujesz znajomych z rl xD.
Ps. Je?li szukasz programu do edycji film?w takiego z prawdziwego zdarzenia ( z blue boxem ) to polecam Ci Ulead Video Studio 10 - sam go u?ywam i jestem zadowolony - Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Hmm filmik fajny, muzyka hmm..noo nawet dobra ;). Te trapy na pocz?tku rzeczywi?cie nieudane, ale pozosta?e bardzo dobre. Zapewne na YouTubie ludzie b?d? komentowali, ?e jeste? 'nabem' i w og?le, ?e nie potrafisz gra?, tylko trapowa? ;).
Filmik oceniam 8/10.

P.S. Jakim programem zosta? on tworzony?
P.S.2 (do zdj?cia) Dziwne, ?e Ci kole? nie zagrozi?, ?e na rl Ci wpadnie, bo ja mia?em par? takich sytuacji ;).

Pozdrawiam,
Napster.

Potrawie a? trapowa? =) A jak? mu pompe Cisne?em haha ^^

Program: Windows movie maker ( w Sony Vegas za d?ugo by tra?o )

Ta zdj?cie bekowe =P Mamy hunta na mainie ; ( Aj te czasy ^^
Loot ju? by? ?adny z tego 21lvl'a. 1k , bp life fluids, copper shield i addony.

Pozdrawiam =p

P.s: ju? nie wspomne jak mnie wczoraj Anvil zatrapowa? i pad?em haha ^^

#Edit
jakby kto? si? o nutke pyta? : Outlawz - Real Talk

hahaha wida? ?e ten 31 to noob szkoda ?e nie pad? ale ja zaczynam gr? wi?c mo?na si? zem?ci? XD

Pozdrawiam,
Napster.

Hahaha, mi kiedy? na moim OTS kole? jebn?? text, ?e jak nie dam mu GMa, to mi wpierdoli, ze wie gdzie mieszkam. hahaha screen z tamtej rozmowy robi? tak? furor? na ACC Makerze, ?e ja pierdole :D A co do filmu: Wbijam na Valorie hehehe :D:D:D

Witam. Filmik nawet fajny, tylko te pocz?tkuj?ce trapy to nie wychodzi?y, ale og?lnie to fajnie. Jak ropali?cie to czassami na skrzynke wchodzili?cie i przesuwali?cie i m?g?by uciec, ale i tak fajnie. 8/10. Pozdrawiam, Jack Kamus

Fajny filmik..
Gz trap?w i zabicia 21lvl :D(szkoda tego 31, ?e uciek?)

Kacper95 napisał:
.......looooooool........jaka rozmowka ;p

Poprostu... No Comment!! Kolejny ?mie? post!!!

Hmm, trapowa?e? dla zabawy ;D o.O 21 lvl nice ;] Tylko troch? ma?o tych ded?w by?o ;p No ale tak to spoko, pozdr

jo? filmik spoko fajnie wam to wychodzi ale jedno mnie interere czemu nie robicie trap?w na wasp tower albo minio hell:confused::confused::confused::confused::confused:

8/10

Do góry