• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

<~!~> Valoria life <~!~>

Status
Zamknięty.

De Javu

Advanced User
Liczba reakcji
20
Witam :D
Umieszczajcie tu swoje fotki z Valoria :

copperquestwt6.jpg

Ostatnia edycja:
Wrzuce co? od siebie =P

50 Fishing

Najnowszy adv~

#De Javu
Ci?niemy do 100 xD

#down
bylo ladniej ale jakis noobek podlecial i zabral polowe "pieknosci" :P

Ostatnia edycja:
007przemek nie?le 50 fishing na roku tera le? do 60 i ozd?b jako? ?adniej :D

Fajne foty, ale poco z low lv (9-10) wbicie takiego lv to 30-40min (ja w tyle wylazlem z rok, niewiem jak wy;p)

Slyszalem ze nie oplaca sie grac na Valori Duzo PK i moj kolega wbil w miecha 65 ek i wpadlo po niego 3 MS i 1 ek....(100+lvls)

na ka?dym ?wiecie (pr?cz non-pvp) mo?na trafi? na zorganizowan? noob grupke :mad: dlatego nie lubie ?wiat?w pvp :)

haha fajne fotki ale nie wierze aby ten kole? pad? przez g?upote na wilku. Co? musieli?cie mu tam pom?c. Nie ?adnie! ;)

Oj Kamil nic jeszcze nie wiesz o rooku:D:D To by? trap +20 potwork?w i ju?:D:D:D

Oj Kamil nic jeszcze nie wiesz o rooku To by? trap +20 potwork?w i ju?
masz racje nie wiem nic o rooku bo ide na raty trolle orci i spadam jak najszybciej na maina wi?c musicie mi wybaczy? ;):)

#Edit Kamil

Wida? na screenie na li?cie battle jak du?o jest potwor?w. No..ale troll to troll (bez urazy).
nie zauwarzy?em ?e na battle wszystko wida? :( i wypraszam sobie! Lubie tutaj pisa? i tyle, ale moge przesta? jak was to dra?ni, pozdrawiam.

Haha nie wierz?, warny zacz??y dzia?a? ^^. No spoko, pisa? mo?esz, ale nie koniecznie spamowa? (aczkolwiek ju? przesta?e?). Pzdr dla ciebie ^^ /Nap.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@up:
Da?bym ci tego warna, ale nie ma do wyboru "debilny post".

@Kamil:
Tw?j kolejny debilny post. Wida? na screenie na li?cie battle jak du?o jest potwor?w. No..ale troll to troll (bez urazy).

@topic:
Screeny z trapowania ?adne, loot niez?y, tylko nie wiem jaki ma sens zbieranie pieni?dzy gdy jest si? rookstayerem, chyba tylko do w?asnego dowarto?ciowania si? :P.

Pozdrawiam,
Napster.

@down:
No spoko, mo?e ?le si? wyrazi?em, ale nic nie mam do Twoich screen?w, wr?cz przeciwnie - dawaj, bo ciekawe ;).

Ostatnia edycja:
@up:
Da?bym ci tego warna, ale nie ma do wyboru "debilny post".

@Kamil:
Tw?j kolejny debilny post. Wida? na screenie na li?cie battle jak du?o jest potwor?w. No..ale troll to troll (bez urazy).

@topic:
Screeny z trapowania ?adne, loot niez?y, tylko nie wiem jaki ma sens zbieranie pieni?dzy gdy jest si? rookstayerem, chyba tylko do w?asnego dowarto?ciowania si? :P.

Pozdrawiam,
Napster.

Dowarto?ciowania? Hmm bardziej dla frajdy. Wko?cu wiele os?b m?wi?o ,?ebym wrzuci? co? innego ni? adv~.

@Matrix
Chyba wida? na ostatnim screenie loota...

@Kamil
Mo?esz przesta? nabija? te cholerne posty? W jeden dzie? ponad 100 post?w. We? si? cz?owieku ogarnij -.-

Ja bym kas? zbiera? w ko?cu mo?na przecie? zrobi? 2 chara i wyj?? nim z t? kas? na maina ;PP

Status
Zamknięty.
Do góry