• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Valey] Map's For Fun's by Vale

Status
Zamknięty.

Valey

Advanced User
Liczba reakcji
16
Witam, bez zb?dnych znaczkuf poka?? zdj?cia:
54557452.png

91670856.png

53522601.png

36381418.png

74257640.png

Wiem ?e du?o nie pokaza?em ale aktualnie zaj??em si? tym. Je?eli tylko znajde czas b?d? aktualizowa? temat.
Pozdrawiam

Odp: Map's For Fun's by Vale

ehh tak naprawde to nic nie wida? najlepiej by? zrobi? jakby? odpali? map edytor i tam rboi? ss'y na podstawie tego oceniam na

4/10

Jest na prawde spoko, lecz pami?taj, ?e je?eli chcesz tworzy? zdj?cia in-game musisz mie? to wszystko przygotowane.
Options -> Graphics -> Advanced -> Don't Stretch/Schrink Game Window, zaznacz.
Pozdrawiam!

Taki ma?y porcik:
99377490.png

37694014.png

Robi?em na szybko ale dzi? zaczen detalizowa? pok?ad jak i statek.
I jeszcze Tawerna, kt?ra mi chyba nie wysz?a ;/
29267730.png

#Edit.
Widzisz, chodzi?o mi o to aby zrobi? burdel w tawernie ale uwie? mi ?e to nie utrudnia grania. Oczywi?cie kszta?t domk?w jest jaki jest poniewa? nie b?d? robi? jaki? r??nokszta?tnych pokoj?w

#Edit2
16863164.png

#Fluos2
Masz racj? stosowa?em si? na twoimu stylu oO, co do 'cegie?ek' zrobi?em to bo chcia?em urozmaici? drog? bo pod t? wersj? trudno odpowiednio dopra? border. Co do Syfu w sklepach chcia?em stworzy? klimat opuszczonego miejsca.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Nawet ciekawa mapa kszta?t tego domku nawet mo?e by?, wcze?niej wszystko by?o kwadratowe i troch? za du?o dodatk?w w domku i dodatk?w natury.

Odp: [Valey] Map's For Fun's by Vale

Prace do?? fajne, starasz si? odpowiednio detalowa?, spodoba? mi si? pomys? w sklepie z tymi linami, natura tak?e nie najgorsza. Og?lnie ?adnie, czekamy na kolejne prace.

To jest mapka YurOTS'a ;)

@Topic
Mapka ?adna, pomys?owo zrobiona. Dobrze dobrana natura. 9/10

Tawerna zrobiona na poziomie, ale nie chce nic m?wi?, ale wida?, ?e wzorowany styl na moim. Drogi mi si? nie podobaj?, te "cegie?ki" pasuj?ce do bagiennych i mrocznych klimat?w, postawione na ?rodku miasta, nie wygl?da to ?adnie.
W sklepach za bardzo najeba*e burdelem, bordery nachodz?ce na siebie, wszystko ma efekt syfu.
Pozdrawiam!

17273311.png

# Nie patrze? si? na tam ten daszek w boku, bo to jeszcze przechodzi modernizacje.
80390788.png

# Domki te? zostan? poddane remake (chyba)
85558805.png

32915623.png

I zbli?am si? do modernizacji podziemia.
64508889.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

70971120.png

91993230.png

#Nic ciekawego, praca na szybko

Ostatnia edycja:

# I co? nowego, postaram sie aktualizowa? albo t? lub t? mapk?, i sorka za b??dy ;/.
33000513.png

94262710.png

ca?kiem ca?kiem

What?! co robi tam daszek ?? ostatni screen
niesko?czone s? niekt?re prace czekam na wi?cej

# To z nieoficjalnego projektu
teraniarpg3.png

?adnie mappujesz, wiesz? A tak w og?le to w ostatnim ss'sie spodoba?o mi si? zmieszanie dw?ch dach?w... ?ycz? ci du?ooo ?wietnych pomys??w na nowe mapki i w og?le wszystkiego dobrego ;d

Nic specjalnego, mapy bez jakiego? przeb?ysku, idei na co? lepszego, co? czego jeszcze nie by?o. Podoba mi si? Twoja natura, bogata w detale, lecz architektura le?y totalnie.
Pozdrawiam!

nie popisa?e? si? :/ brama przeci?tna - dachy to ju? prawie ka?dy zna, ta brama kojarzy mi si? z rl tibi? , og??em tak se, brakuje mi w tej pracy hmm.. architektury dobrej

Fluos, uwiez mi ?e to s? moje pocz?tki. W?a?nie teraz zaj??em si? architektur? kt?r? b?d? wzbogaca?, b?dzie ona jeszcze modernizowa?a.
Pozdrawiam

#I Edit.
teraniarpg4.png

# i taki ma?y skepki, niesko?czony !
teraniarpg8.png

Ostatnia edycja:

Spoko, napewno jest troche lepiej, lecz my?le, ?e fajnie by by?o jakby? na rogach bramy postawi? s?upki z palisady. Nie podoba mi si? przej?cie z trawy na kamienie, zr?b to jako? ?adniej.
Sklepu nie oceniam bo nie sko?czony.
Pozdrawiam!

teraniarpg10.png

teraniarpg11.png

#te cz??ci statku s? usuni?te bo mi si? nie spodoba?y. A po drugiej stronie znowu sklep ;/ ale nie sko?czony ; D.

Wstawiaj doko?czone prace, bo w tle wida? sporo pustych teren?w a drogi nie s? wyko?czone. Domki ?adne, lecz imo jest za du?o syfu i zb?dnych rzeczy.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry