• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Update :(

Status
Zamknięty.
OMG ludzie -.- Co wolicie? UPDATY co 6 miesi?cy trwaj?ce 3h~, a aktualizuj?ce si? u was na kompach 1 - 2min? Czy tak jak w wowie co jaki? czas i kupowa? ca?kiem now? gr?? Wszystko sie nudzi, dzi?ki tak cz?stym updatom gra jest ciekawa ;) CipSoft nic nie robi wbrew graczom -.-

Ile lat ma Tibia?

11...
a wiesz od kiedy by?a tibia 7.1? albo jaka by?a 1?-.-
ty pewnie powiesz ?e 7.1 :O -.- juz ci m?wie vr. Alpha 1.0

Teraz odbieram Ciebie jako maniaka ktory przez 3h bedzie mia? do?a,smuta i jeszcze inne shizy.

dlaczego odrazu maniak? bo siedzie 24h przed kompem?... siedzie max 5h.. nie mam tyle czasu ?eby gra?, nie wiem czy wiesz ale jest takie co? jak szko?a... nauka, zadania domowe itp. kojarzysz?

Zajebi?cie, ?e chcesz si? pochwali? tutaj tym, ?e masz 16 lat, siedzisz 5h dziennie, bardzo nas to interesuje, ale powiedz mi jeszcze w jakim celu za?o?y?e? ten temat? Chcesz si? wy?ali?, bardzo mnie to cieszy, jednak nie tutaj.

Po update

Po update

Tibia.org.pl

Dzisiaj‚ w zwi?zku z nowym mini patchem‚ CipSoft wypu?ci? nowego klienta tibii‚ wersje 8.11. Tak jak to zosta?o og?oszone w tym artykule‚ g??wn? zmian? tego update s? zmiany w Tibia Name Rules. CipSoft zdecydowa? sie na ten krok by zrobi? te zasady bardziej zrozumia?e‚ oraz‚ zgodnie z ?yczeniem tibijsiej spo?eczno?ci‚ by by?y bardziej tolerancyjne. Od teraz w nick postaci b?dzie mo?na wpisa? nazwy r??nych obiekt?w‚ imiona/nazwiska s?awnych os?b‚ nawi?zywa? do narodow?ci oraz fake'owa? imiona innych graczy. Dotyczy to nie tylko imion postaci‚ ale tak?e nazw‚ rang gildii oraz tzw title. Dodatkowo‚ od teraz nick b?dzie m?g? sie sk?ada? maxymalnie z trzech wyraz?w.

Opr?cz tego‚ zosta?o dokonanych kilka innych‚ ma?o znacz?cych zmian w Tibia Rules. CipSoft apeluje‚ by przeczyta? je jeszcze raz w ca?o?ci. Pragnie tez przypomnie?‚ ?e nie b?d? odblokowane ?adne imiona‚ kt?re by?y nielegalne przed wprowadzeniem zmian‚ a s? dozwolone teraz.

Dodatkowo‚ zosta?o wprowadzonych kilka poprawek do obecnego systemu potion?w. M.in zosta?y zmienione wszystkie ich ceny:

• Normal Health Potion: 45 gp (wcze?niej 50 gp)
  • Strong Health Potion: 100 gp (wcze?niej 110 gp)
  • Great Health Potion: 190 gp (wcze?niej 250 gp‚ jednak?e‚ przeci?tna ilo?? punkt?w ?ycia tego potiona zosta?a zredukowana z 600 na 500)

Co wi?cej‚ zosta?y wprowadzone dwa nowe potiony:

ultimate_healthpotion.gif

Ultimate Health Potion
dla knight?w z levelem 130 lub wy?szym
cena: 310 gp
przeci?tne leczenie: 750 punkt?w ?ycia

great_spiritpotion.gif

Great Spirit Potion

dla paladyn?w z levelem 80 lub wy?szym
cena: 190 gp
przeci?tne leczenie: 300 punkt?w ?ycia oraz 150 many

I w ko?cu‚ zosta?o uregulowanych kilka spraw dotycz?cych potwork?w - loot‚ do?wiadczenie‚ wytrzyma?o??‚ pr?dko??‚ ilo?? hp niekt?rych znich zosta?y zmienione.
Np djiny daj? teraz wi?cej expa i loota‚ vampirom podniesiono ilo?? hp oraz expa.

Gra zauktalizuje sie automatycznie po zalogowaniu‚ w razie jakich kolwiek problem?w‚ mo?na j? pobra? tutaj.

Oraz ju? zrobione MC i LH

zal ten topic troche ale cxxj z tym.
wiesz update moze byc ale z tym plywaniem to troche bezsensu..

pomy?l dlaczego tibia sie rozpierdala-.- bo takie cioty jak ty sa.... -.- ?al mi ciebie...

Obra?asz moderatora - ?amiesz regulamin.
Nie jestem ?adn? ciot?, przeze mnie tibia wcale si? nie rozpierdala, wr?cz przeciwnie, cz?owieku masz 16 lat powiniene? mie? troch? rozumu, a zachowujesz si? jak rozpieszczony bachor. Co ty wiesz o tej tibi, jeste? szarym graczem i my?lisz ?e ?wiecisz. Twoje pogl?dy s? ?a?osne, jest wolno?? s?owa, ale na szcz??cie nie ma wolno?ci g?upoty, a ty swoimi super inteligentnymi postami pokazujesz, na jakim poziomie stoi dzisiejsza m?odzie? i jakich mamy polskich graczy.

Mi update nie przyniusl zmian.
Je?eli ma sie 90 rp i ten glupi mana potion ktory jest drozszy a daje tyle co maly mana potion to jest jakis obled.
Szkoda kasy...
tylko 3h w plecy ;(

To jest tak, jeden powiedzia? "kiedy? tibia by?a supcio ubah bo by?o ma?o luda i by?o fajniee!1"
I teraz ka?dy to powtarza, smutne ale prawdziwe, tibia z updejtu na updejt jest lepsza, mo?e ja troch? utrudniaj?/u?atwiaj?, ale jako? trzeba zdobywa? nowych graczy.

@Orzech
My wiemy co mamy robi? ;-)

Pozdrawiam,
vDk

Mi si? tylko w tibii jedno nie podoba - monotonno?? potwor?w.
np. Orc Warrior. Leci takich pi?? i wszystkie takie same, a przecie? mo?na by by?o jednemu da? zamiast miecza top?r. Jednemu mo?na by zmieni? troch? zbroj? innemu zdj?? he?m...

I tibia by wazyla z 500 mb o0/Dem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry