• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Ulubiony sportowiec!

Raul Gonzalez (i po?owa graczy Realu) [Real Madryt], Cristiano Ronaldo [Manchester United] i paru by si? jeszcze znalaz?o ;).

Pozdrawiam,
Napster.

Cristiano Ronaldo oraz David Beckham ; )

Z mniej lubianych: Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Rivaldo.

Jurek Dudek, Artur Boruc, Iker Casillas, David Beckham (eh szkoda mi go bo w MU gra? naprawd? dobra pi?k?) i Jacek Krzyn?wek, Maciej ?urawski - to chyba tyle chociaz znalaz?o by si? wi?cej starej daty czyli np. Zidane, Antonio Conte oraz Diego Tristan (on chyba gra jeszcze w Deportivo). Lubi? te? niekt?rych graczy o kt?rych ?wiat chyba zapomnia? np. Quaresma kt?rego blask chyba troch? zgas?.

Zidane - on to ma g?ow? ; )
A taki ch?opczyk C.Ronaldo ^.-

Co do twojego podpisu na dole - wydaje mi si?, ?e mog? by? Twoim ch?opakiem xD Drexav!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fragles !
hahahahahah,hahahahaha,hahahaha - dobra koniec smiechu :D.Gralismy mecza na meetingu i oczywiscie ja siedzia?em po?owe meczu na ?awce by moc smiac sie z gwiazd jakie tam gra?y miedzy innymi gra? tam nasz Fragles !:D

Lionel Andres Messi i cala najlepsza trojka FC Barcy
Ronaldhino - coraz gorszy
Thiery Henry

Fragles !
hahahahahah,hahahahaha,hahahaha - dobra koniec smiechu :D.Gralismy mecza na meetingu i oczywiscie ja siedzia?em po?owe meczu na ?awce by moc smiac sie z gwiazd jakie tam gra?y miedzy innymi gra? tam nasz Fragles !:D

Dziecko neo. ?mia?e? si?, bo sie zjara?e? debilu. A ja i tak wymiata?em razem z Jarkiem i nie pr?buj nawet innym wm?wi?, ?e nie. =] Gra?o si? kiedy? w klubie to i skilla si? zdoby?o...

@Topic
Kazimierz Deyna
Nigdy wcze?niej nie by?o, nie ma, i d?ugo nie b?dzie w Polsce takiego dyrygenta, m?zgu zespo?u, jakim by? Kazimierz Deyna. Deyna potrafi? wszystko!!!

"Na zawsze w pami?ci Deyna Kazimierz, nie rusz Kazika, nie rusz, bo zginiesz!" 01.09.89 [*]

Cristiano Ronaldo niema lepszego a takze kibicuje Manchester United:D

Hmm, na pewno jestem pod wra?eniem wyst?p?w reprezentant?w Polski na M? '74 i '82- Deyna, Lato, Piechniczek, Smolarek, Luba?ski, Janas, Kasperczak, Tomaszewski, M?ynarczyk.
Co do obecnych pi?karzy- Cesc Fabregas, Francesco Totti, Andres Palop.

@down
O rly?

Do góry