• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ugass] Gallery

Status
Zamknięty.

jedrek1231

Active User
Liczba reakcji
1
Przedstawiam Wam swoje ss z map, powiem Wam, ze jestem pocz?tkuj?cy i malo obeznany jestem w RME. Prosze o surow? krytyke i wytyka? palcami co jest nie tak i co nalezy poprawic :) Z gory dzieki :)

Tu bedzie exp na Ghastly Dragon, odwzorowywa?em si? na rl tibii.(filmik na youtube)

tl7g20t0rns8apf6fyim.jpg

gyhdfdfq8q4bgc9keni.jpg

D?ungla :P

go37u1qlmnocrm7nzrks.jpg

8ir3c437riw7aakihbcx.jpg

Odp: [Ugass] Gallery

1.Czerwony ogien nie pasuje do czarnej smo?y.

Ale je?eli chodzi o ca?okrzta?t to nienajgorzej, moja ocena 6/20

No c??. Prace nie s? ?wietne. Nawalisz tylko tego du?o bez potrzeby.
Postaraj si? to urozmaici?. Zeby wszystko mialo r?ce i nogi.
Ocena 2/10 Sta? Cie na wiecej. Popracuj nad r?znymi detalami i terenem.
Pozdrawiam

Og?lnie to prace s? ?adne. Ma?o dopracowane, maj? kilka b??d?w (typu np. ten ogie?), s? z lekka kwadratowe ale skoro to maj? by? expowiska to jest nie najgorzej. Pracuj, ?wicz i rozwijaj umiej?tno?ci. P?ki co jest OK, ale zawsze mo?e by? lepiej. Moja rada - uwa?aj na kwadratowe kszta?ty. I daj wi?cej natury, bo w tych jaskiniach to ubogo.
Moja ocena to 7/10 bo jest nie?le.
Pozdro

No, ale jak? tu moge dac nature? Przecie? natur? to tylko kamienie b?d?. Nie moge ich da? do przesady, bo to ma by? expowisko. A drzew nie dodam, bo to s? podziemia i to jest nielogiczne, bo pod ziemia drzewa nie rosna :) Oceniajcie dalej. Dzieki :)

PS Ogie? usun??em

@edit
moge doda? grzybki zielone, bo tak jest na rl ;p

@down
Zobacz filmik na youtub.. -->

Ostatnia edycja:

A dla mnie nie podoba si? nic, pokaza?e? tylko funkcje auto bordera i za du?o mieszasz groun?w.Zr?b co? na powierzchni to wtedy zobaczymy na co tak na prawde Ci?
stac.
@up no i co, ?e CipSoft robi takie expy, nie kopiuj od nich bo nic z ciebie nie b?dzie.Wymy?laj w?asne miejsca.
Pozdrawiam,
kaacpi

Ostatnia edycja:

Nom fajnie ci to wysz?o. Jedyne co mi si? nie podoba to,to ?e da?e? te zaro?la na ?cian? w 1 screenie jako? one mi tu nie pasuj?.Ju? kiedy? ocenia?em twoj? prace ale zrobi? to jeszcze raz.
Moja ocena to 8/10
Pozdrawiam.

mi sie podoba a ten ogien ktory byl na poczatku bylby lepszy gdyby byl fioletowy lepiej by pasowalo
ogolnie ocena 7/10

Refresh! Oceniac! :)
@down
remere map edytor? ;D

Ostatnia edycja:

:cool:extra fajna mapa i mam ma?e pyatnie co to za edytor

Exp tych smok?w jest bardzo nie staranie wykonany autoborderem co bardzo mi si? nie podoba. Polecam ci robi? mapy za pomoc? RAW Pallete, skupi? si? bardziej na detalach mapy.
D?ungla te? konkretnie nic nie przedstawia, nawali?e? zbyt du?o jednej i tej samej d?unglo-natury.
Postaraj si? zrobi? co? nowego, fajnie dopracowanego ; ) ?wicz a b?dzie dobrze. Te prace mog? oceni? gdzie? na 5/10. Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry