• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tworzenie Layoutu pod AccMaker

Status
Zamknięty.

Printss

User
Liczba reakcji
3
Siemka dzi? zacz??em robi? acc maker pod 7.6 [Layout] I? ?e robi? pierwszy raz layout, chcia?bym si? was podpyta? co ?le itd...

Mam dopiero po?owe, albo i mniej:

4ad0.png

Odp: Tworzenie Layoutu pod AccMaker

To jest po?owa? To nawet 1/10 nie jest.
Pomijaj?c oczywi?cie, ?e jest to tak brzydkie, ?e w og?le nie oplaca si? kontynuowa?.

Dok?adnie co @up - ten header jest bardzo s?abej jako?ci.
Ta krecha odrazu pod headerem jest krzywa :D a stopka kompletnie mi si? nie podoba!

A mi si? podoba:) Nie zobaczyli?cie jeszcze ca?o?ci a ju? oceniacie. Tak naprawde to nie ma jeszcze czego ocenia?. Pracuj nad nim dalej, zobaczymy jak Ci wyjdzie. Je?li potrzebowa?by? pomocy to pisz na PW. ;)

Znam sie na grafice, a praca jest beznadziejna. Poczytaj tutoriale ?wicz, a po miesi?cu nieustannego ?wiczenia poka? swoj? pierwsz? prac?. Gwarantuje, ?e b?dzie 100x lepsza.

MI sie podoba :> to prawda accek nie jest zrobiony w polowie jak kolega napisal up :> ale musisz sie autorze bd wysilic !!! dodac jakas ramke :> i statystyki :) bo glownie samym menu nic nie prezentujesz :P a jak stawiasz juz serwer to mapka musi miec do tego klimat ! serwer tez! ta mapka poczatkowa musi byc taka hmm mroczna :> i miec dobre <mroczne expowiska> oraz questy ale pomysl dla mnie jest gienalny jak to dobrze dopracujesz !!!! nic ciekawego w tym nie widze 1/10 :P czekam z niecierpliwoscia na twoje prace i zyze ci sukcesu :)

Status
Zamknięty.
Do góry