Esio1991
Advanced User
- Liczba reakcji
- 8
Odp: TibiaServer
Witam,
TibiaSever nigdy nie by?a i zapewne nie b?dzie czystym serwerem RPG wzgl?du na wiele dodatk?w w grze, lecz tworz?c aktualizacje my?limy, aby co nie co? doda?, tak aby wprowadzi? elementy w stylu RPG. Ja bym nazwa? serwer bardziej w stylu FUN-RPG. Jednak chcia?bym jeszcze zaznaczy?, ?e na serwerze nie s? przewidziane "resety postaci" o kt?rych mo?esz przeczyta?

Pozdrawiam,
Esio.
Mapa oraz screeny wygl?daj? obiecuj?co. Ale s?dz?, ze jest to przereklamowane RPG s?dz?c po wysokim exp stage, tak wi?c mam mieszane odczucia co do serwera, bo wbije si? taki 400 lvl i co? reinstall serwera... albo kasy na utrzymanie braknie jak to zwykle bywa...
Witam,
TibiaSever nigdy nie by?a i zapewne nie b?dzie czystym serwerem RPG wzgl?du na wiele dodatk?w w grze, lecz tworz?c aktualizacje my?limy, aby co nie co? doda?, tak aby wprowadzi? elementy w stylu RPG. Ja bym nazwa? serwer bardziej w stylu FUN-RPG. Jednak chcia?bym jeszcze zaznaczy?, ?e na serwerze nie s? przewidziane "resety postaci" o kt?rych mo?esz przeczyta?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
. Mo?e i si? zdarzy? tak, ?e braknie pieni?dzy na utrzymanie serwera, lecz s? od?o?one pieni?dze na "czarn? godzin?" oraz mamy wyj?cia awaryjne w kt?rych nie ma opcji o resecie postaci - jedynym powodem do resetu postaci mo?e by? zupe?ny brak graczy online = 0. Na serwerze nie grywa du?o os?b 20-30, ze wzgl?du na brak nowych graczy. Przez ca?e 4 lata (bo tyle ju? prawie istnieje serwer) podczas aktualizacji skupiali?my si? na przytrzymaniu obecnych graczy, a nie na nowych - i to by? nasz b??d, lecz podczas najbli?szych aktualizacji chcemy to zmieni?. Na samym ko?cu chcia?bym doda?, ?e reset postaci to nie jest wyj?cie z sytuacji, tylko ucieczka przed problemem. Zgodnie z regulaminem serwera wszelkie oprogramowanie, kt?re u?atwia gr? jest zakazane.Uzywacie tutaj jakiego? bota pod tego klienta? Jak tak to jakiego.
Elf bota nie trzeba przerabia?, a to ?e GM dodaje zdj?cia na tym forum to tylko po to, aby zach?ci? Was do gry@UP
U?ywaj? Elfbota, ale to trzeba przerobi?. ?mieszy mnie to, ?e walki s? takim cudem na tym serwie, ?e a? je gm uwiecznia.

Pozdrawiam,
Esio.