• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia vs WoW

Status
Zamknięty.
to jest przegi?cie pa?y jak mozna por?wna? takie gry i jeszcze przedstawic tibie w takim ?wietle chamstwo

Bosh ?al jak ktos mogl zrobic taki filmik ;/ chyba wow jest gorszy od tibi a nie tibia od wow

Heheh, ja si? u?miechn??em.... Nie rozmumiem dlaczego tak bronicie Tibii... Gra jak gra... To tylko ?wiat wirtualny, a wy jakby?cie mogli to by?cie si? do nie modlili... ;]

Tutaj sami maniacy. Tibia to ich oczko w g?owie, ?ycie by oddali.
Co do samego filmu. To jak por?wnywa? Mario i Gta, WoW powsta? niedawno, a Tibia ma ju? 11 lat - poza tym ta gra ju? w takiej grafice powsta?a i zapewne w takiej pozostanie.
Poza tym wystarczy spojrze? na grywalno?? - CipSoft mo?e si? schowa? przy takim gigancie jak Bizzared : ).

Graficznie WoW na pewno g?ruje, ale wed?ug mnie to nie sama grafika tworzy gre MMORPG na ca?e szcz??cie, co do filmiku tibie troche pokazali w z?ym ?wietle mo?e gdyby pokazali jakie? ciekawe pk czy ataki boss?w wygl?da?oby to lepiej.

Moim skromnym zdaniem tych gier nie da si? nawet por?wnywa?, bo jest tak wiele r??nic w nich. Jakkolwiek Tibia te? ma swoje plusy i to co? co wci?ga i na pewno mo?na j? w lepszym ?wietle pokaza? ni? przez nazywanie jej graczy "gaylordami".Tibia moglaby byc naprawde dobra gra gdyby 95% osobnikow w nia grajacych mialo przynajmniej te 16 lat T_T

TEN KOLE? SAM JEST GUY MY?LI ?E JAK W JAK?? BEZNADZIEJN? GRE GRA(WOWA) TO MO?E WSZYSTKO JAK BY POKAZA? Z TIBI 8.11 I JAK?? LEPSZ? MUZE TO BY ZOBACZY? CO LEPSZE:PTIBIAi tylko to sie liczy

Musz? zgodzi? si?, ?e troszk? pojechali tibie. Jednak wed?ug mnie tibia jest lepsz? gr? od WoWa, a m?wi? to graj?c w obydwie :P

Eh.. Beznadzieja ? Dlaczego tak autor filmu poni?y? tibi? :confused: Bez sensu, tak samo mo?na by by?o da? denn? muz? i kawa?ki to WoW-a i te? by wygl?da?o, ?e WoW to shit, chod? WoW i Tibia s? super grami MMORPG , w kt?re gram. Filmik oceniam 6/10.

Eh moim zdaniem obie gry s? fajne, ale to co zrobi? z tibi? to lekka przesada ; /

Hehe zale?y jak do tego podej??. Mi si? bardzo podoba?y momentu przej?cia muzyki z WoW na Tibi?. Tam czadowa muza tu jak w PRLu (m?odzi nie wiedz? o co biega) potem znowu czadowa muza i Mario Bros nie no wypas :) nigdy nie zapomne czas?w jak si? ?miga?o na pegazusie podpi?tym pod telewizor. Kto ?y? to wie o czym m?wie ;)

Glupio

Glupio

Nie wiem jak mo?na por?wna? tibie do wow tibia to tibia /tibia gra team play g?ownie chodzi oto by expi? i zabija? i napewno to przyjemniej ni? w wow

Ludzie, wy nie macie za grosz poczucia humoru... Przecie? ten film ma akcent humorystyczny, a wy zachowujecie si? jakby ten go?ciu obra?a? wasz? matk?...

Status
Zamknięty.
Do góry