• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tibia]Tibia.pic - Sk?rka do Tibii.

Status
Zamknięty.
xDD

xDD

Zajebiste Sk?rki... ;>
Najbardziej mi si? podoba Brata Andzii ;>
Jest Dojebana na maxa ;>
Zaczne jej U?ywa? ;]]

Pozdrawiam!
Sazuman.

Odp: [Tibia]Tibia.pic - Sk?rka do Tibii.

Mam pytanko. Moze ktos wrzucic TibiaPic pod 8.21?? Szukalem i nie znalazlem.
(moze za malo szukalem ;p)

Najlepsza jest ta Andzi i pierwsza pozdro.

Mam pytanko. Moze ktos wrzucic TibiaPic pod 8.21?? Szukalem i nie znalazlem.
(moze za malo szukalem ;p)

wielkie Thx Andzia tez szukalem tej skorki ale bez skutku a tu jest xD

Sk?rki s? fajne ;) mi bardziej podoba sie czerwona ;))

szkoda ze ich tak malo jest...ale ogolnie dzieki za skorki ;))

PZdr

Czy kto¶ z Was pami?ta TibiaLoggera z okresu wakacji w 2007 roku? Owy projekt by? bardzo prostej budowy. To samo tyczy si? strony. Dlatego te?, tak wcze¶nie upad?. Po jednym roku, kt?ry by? dla mnie ogromnie ci??ki, znalaz?em chwil? i postanowi?em wznowi? sw?j projekt. Jako, ?e podszkoli?em si?? w programowaniu, a tak?e w obs?udze program?w graficznych, powsta? taki fajny, dobry projekt.
Na stronie znajdziecie wiele przydatnych poradnik?w i informacji. Wszelkie b??dy, propozycje prosz? zg?asza? na forum. Dodam jeszcze od siebie, ?e postaram si? jak najcz?¶ciej aktualizowa? projekt, aby stawa? si? coraz lepszy i funkcjonalny.

tibialogger.za.pl
tibialogger.prv.pl

Ja sobie wybra?em Andzi, bardziej mi sie podoba i jest mi?a dla oczu, a nie tak jak nie kt?re co s? w internecia. Andzia leci reputek

PzdR Oxern

Dzi?ki za wszystkie,,pici":)
Sam uzywam tego Siemozza:)
PoZdrO

mam problem. Jak wlaczam klienta tibii to w miejscu gdzie wpisuje moj nick i haslo pokazuja sie jakies kreski a jak chce to zmienic i wstawiam inna skorke to ja skonczy sciagac jakies obrazki to wyskakuje error :/ pomozcie!

Niestety na rl tibi nie mo?na edytowa? sk?rek (przynajmniej ostatnio sie nie da?o ale na 100% tego nie zmienili)
Te sk?rki dzia?aj? tylko je?eli gramy na ots z ip changerem. Je?eli chcesz gra? na ots i nie dzia?aj? sk?rki to nie mog? ci pom?c.
Je?eli jednak dzia?aj? na rl to prosze o info :)

PS: wszystkie sk?rki s? ?wietne. Ka?dy ma po prostu inny gust a "o gustach si enie dyskutuje"

Akurat 30 minut po napisaniu tego postu okaza?o si? ?e faktycznie mo?na. Czyli po prostu jak kiedy? sobie robi?em musia?em co? pomyli? :D

PS. Sk?rki s? ?wietne a zw?aszcza ta brata Andzi. Szkoda ?e teraz nie mo?na ?ci?gn?? "File is deleted" :(

Prosze o rehosta skr?rki Andzi (You never forgotten your first dragon :P) Bo ta z 1 posta mi nie dzia?a (8.32 czy jaka jest najnowsza) - wyskakuje pobieranie, a p??niej niestety b??d - Prosze o rehosta !!!

Mam taki sam problem jak kolega powyzej... By?mo?e te b??dy wyskakuj? bo sk?rka jest przeznaczona do innego klienta tibii. Wrzudzcie prosze jakies sk?rki pod tibie 8.31!! Z gory dzieki :D

Status
Zamknięty.
Do góry