• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia.net.pl - temat rzeka!

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl - temat rzeka!

Zaka?cie moderatorowi 'Koko' moderowania w dziale 'Komputery i Informatyka'. Ma on zerowe poj?cie o zagadnieniach, kt?re poruszane s? w tym?e dziale, przez co wprowadza tam tylko zam?t.
Przyk?ad: - przecie? tw?rca tamtego tematu wyra?nie zaznaczy?, i? chc? stworzy? gr? bez znajomo?ci j?zyk?w. Ta odpowied?, jest durna. To tak, jakby na pytanie "Jak zrobi? zup? og?rkow? nie maj?c og?rk?w" odpowiedzie? "Kup og?rki". Idiotyczne, nieprawda??

Ostatnia edycja:

@up

see you in mistrzowie.org \o/

A co mia? odpowiedzie?? Gry przegl?darkowej nie da si? zrobi? nie znaj?c ?adnego j?zyka do tego przeznaczonego. A co do sytuacji z zupa ogorkowa, to chyba bez ogorkow jej nie zrobisz, right? Chciales byc fajny, ale Ci nie wyszlo, pozdro i pocwicz.

Zaka?cie moderatorowi 'Koko' moderowania w dziale 'Komputery i Informatyka'. Ma on zerowe poj?cie o zagadnieniach, kt?re poruszane s? w tym?e dziale, przez co wprowadza tam tylko zam?t.
Przyk?ad: - przecie? tw?rca tamtego tematu wyra?nie zaznaczy?, i? chc? stworzy? gr? bez znajomo?ci j?zyk?w. Ta odpowied?, jest durna. To tak, jakby na pytanie "Jak zrobi? zup? og?rkow? nie maj?c og?rk?w" odpowiedzie? "Kup og?rki". Idiotyczne, nieprawda??
Moderowania czy odpowiadania? Czy problem le?y w tym, ?e zamkn?? temat czy w tym, ?e, Twoim zdaniem, jego odpowied? by?a... niepe?na? Poza tym, na jakiej podstawie oceniasz wiedz? owego moderatora... po jednym po?cie, kt?rego jedynym b??dem by?o to, ?e... by? troszk? nie na temat?

Poza tym, kontynuuj?c Tw?j przyk?ad - napisa? on, ?e owszem, istniej? zupy og?rkowe tworzone bez og?rk?w, lecz s? one zwykle niesmaczne (nieprawda!) i je?li chce si? stworzy? co? porz?dnego to nale?y ruszy? sw?j szanowny ty?ek do sklepu (tak?e nieprawda, lecz tylko w odniesieniu do przyk?adu). Wi?c, moim zdaniem, odpowied? owego moderatora jest poprawna. Gorzej, jakby zmusza? do nauki c++ w odniesieniu do gry przegl?darkowej jednocze?nie ca?kowicie odrzucaj?c Flasha, php i htmla (chocia? o flashu nikt nie napisa?).

@down
Ja bym odpowiedzia?a 'id? si? leczy?', lecz skoro wolisz wys?a? usera po cyjanowod?r... Chocia?, je?li mia?by to zastosowa? na sobie, to czemu nie?

Ostatnia edycja:

@up
see you in mistrzowie.org \o/
A co mia? odpowiedzie?? Gry przegl?darkowej nie da si? zrobi? nie znaj?c ?adnego j?zyka do tego przeznaczonego. A co do sytuacji z zupa ogorkowa, to chyba bez ogorkow jej nie zrobisz, right? Chciales byc fajny, ale Ci nie wyszlo, pozdro i pocwicz.

G?ra:
See you in archives \o/
Z tego co wiem, je?eli kto? si? pyta, czy mo?liwym jest si? uduszeniem (ew. otrucie) tlenem, to nie odpowiada si?, i? "id? po cyjanowod?r".
Slythia, ale-? gdyby on napisa?, i? powinien on a nie "musisz" - wszystko by?oby w porz?dku. Co do zupy, widzisz Martinku? Da si? (przynajmniej tak stwierdzi?a Slythia). A, i to nie ja, a Koko wysy?a ludzi po cyjanowod?r.

Ostatnia edycja:

Krecioo napisał:
Bez znajomo?ci php nie zrobisz takiej gry

Koko napisał:
Tak jak wszyscy wy?ej wspomnieli musisz zacz?? uczy? si? j?zyk?w programowania takich jak html, php, js, css, mysql.

Jak widzisz (a mo?e jednak nie...) obydwoje napisali?my autorowi tematu, ?e stworzenie takiej gry bez znajomo?ci php i innych j?zyk?w jest niemo?liwe i podali?my mu inn? drog?, tutaj akurat nauk? tych?e j?zyk?w. Wed?ug ciebie to s? posty nie na temat? Nie wiem czy dobrze ci? zrozumia?em, ale czy mieli?my mu pieprzy? jak to nie stworzy? takiej gry, chocia? bez znajomo?ci podanych przez Nas j?zyk?w jest to nie mo?liwe. Czy wed?ug ciebie wtedy by?by to post na temat? Je?li tak to ch?tnie wyprowadz? ci? z b??du... Nie, nie by?by.

Antoniuszu mam wra?enie, ?e za odg?rny cel wybra?e? sobie krytykowa? wszystkie poczynania kadry. Je?li tak to ci nie wychodzi, bo wi?kszo?? twoich argument?w jest po prostu ?a?osna...

Aha i na koniec przepraszam, ?e pisz? za mnie i za Koko, ale nasze posty nios?y za sob? to samo przes?anie.

Ostatnia edycja:

Pierdolisz. Tak jak da si? ugotowa? zup? og?rkow? bez og?rk?w; tak jak da si? przeczyta? ksi??k? bez posiadania umiej?tno?ci czytania, tak da si? stworzy? gr? przegl?darkow? bez umiej?tno?ci w?adania j?zykiem PHP.
Tote? sprowadza si? do tego, i? on nie "musi" uczy? si? tych?e j?zyk?w,a wy - ty i Koko - powinni?cie zosta? ukarani za to trollowanie (przesy?anie nieprawdziwych przekaz?w).

Nudzisz stary, czego si? tak tych og?rk?w uczepi?e?? Masz jakie? wspomnienia zwi?zane z zup? og?rkow?, czy samymi og?rkami? Pochwal si? nimi, wcale nie odbiegniesz od kontynuowanej przez Ciebie dyskusji.
Musisz na si?? udowodni? swoj? racje? Kt?ra dla wi?kszo?ci u?ytkownik?w pisz?cych w tym temacie jest sprzeczna z poprawn?.

Cz?owiek wyra?nie, dosadnie i tre?ciwie t?umaczy wam co ma na my?li a wy zwyczajnie pierdolicie za przeproszeniem ?e krytykuje kadre [TAK NIE WOLNO!], albo ?e pierdoli g?upoty. Wiem ?e to normalne w waszym przypadku ?e trzymanie swojego zdania i m?wienie s?usznie ale sprzecznie z wasz? opini? jest odbierane jako atak ale do chuja pana przesta?cie pierdoli? tu o jakim? nudzeniu, atakach, odbieganiu z tematu etc.

Jakby to pyta?, tak zgadzam sie z Antoniuszem.

Pierdolisz. Tak jak da si? ugotowa? zup? og?rkow? bez og?rk?w; tak jak da si? przeczyta? ksi??k? bez posiadania umiej?tno?ci czytania, tak da si? stworzy? gr? przegl?darkow? bez umiej?tno?ci w?adania j?zykiem PHP.
Tote? sprowadza si? do tego, i? on nie "musi" uczy? si? tych?e j?zyk?w,a wy - ty i Koko - powinni?cie zosta? ukarani za to trollowanie (przesy?anie nieprawdziwych przekaz?w).
Jednak zupa og?rkowa bez og?rk?w nie b?dzie zawiera?a og?rk?w, co dyskwalifikuje j? do tego tytu?u. Jak przeczytasz tak? ksi??k??; )

Z Wikis?ownika – wolnego, wieloj?zycznego s?ownika
Skocz do: nawigacji, wyszukiwania
czyta? (j?zyk polski)
znaczenia:

czasownik przechodni

(1.1) przebiega? wzrokiem lub dotykiem tekst w postaci liter lub ideogram?w oraz znak?w pisarskich i rozumie? tre?? przeze? przekazywan?
(1.2) mie? umiej?tno?? rozumienia tre?ci zawartych w rysunkach technicznych, schematach, mapach
(1.3) funkcja urz?dzenia technicznego polegaj?ca na odkodowywaniu informacji
Nie zrozumie taka osoba ksi??ki, wi?c odpada. Stworzy? gry bez znajomo?ci PHP r?wnie? si? nie da, chyba ?e po?rednio - na przyk?ad p?ac?c komu?, jednak on tak?e musi zna? PHP. Wi?c, je?li on chce stworzy?
tworzy? (j?zyk polski)
znaczenia:
czasownik przechodni
(1.1) budowa?, konstruowa? co? nowego (r?wnie? z niczego); przyczynia? si? do powstania czego? (tak?e poj?? niematerialnych)
Musi si? do tego przyczyni? - a chyba nie chodzi?o mu o odpowied? "zap?a? komu?, on zrobi" - bo na ni? te? by? wjecha?.

Jednak zupa og?rkowa bez og?rk?w nie b?dzie zawiera?a og?rk?w, co dyskwalifikuje j? do tego tytu?u.

Wed?ug definicji - tak, jednak?e wed?ug definicji zupy og?rkowej (kt?ra zawiera skrupulatnie rozpisane sk?adniki i ich wk?ad) - dodanie do garnka dw?ch - zamiast jednego - li?ci laurowych sprawia, i? nie jest to zupa og?rkowa.
Ponadto zwa? na taki przyk?ad: mam pieska. Jako, ?e nie nale?? do najbogatszych w?a?cicieli piesk?w, to karmi? go tani?, nie zawieraj?c? mi?sa karm?. Czy przez to, ?e m?j pies - niby mi?so?erca - nie je mi?sa, staj? si? on nie-psem? Wed?ug definicji - tak. W definicji jest jasno zapisane: pies domowy jest zwierz?ciem mi?so?ernym. Ponadto psy zaliczane s? do zwierz?t drapie?nych, cholera! To oznacza, ?e m?j pies to nie pies, gdy? z drapie?c? to on ma tyle wsp?lnego, co bracia Mroczkowie z aktorstwem. Nie trzymajmy si? g?upich definicji, gdy? nale?y pami?ta?, ?e jak m?drze by one nie zosta? zapisane to i tak s? to tylko definicje, kt?re napisa? - omylny w swej naturze - cz?owiek.

Jak przeczytasz tak? ksi??k??; )

To zale?y, co rozumiesz poprzez czynienie czego? samodzielnie. Je?li wykopi? za pomoc? mojej ?opatki p??metrowy d?? - to jest to moja samodzielna praca, czy praca wykonana przeze mnie i przez moj? ?opatk?? Je?eli uwa?asz, ?e tu jak?kolwiek prac? wykona?a ?opatka - to paszo? won (w skr?cie: japierdole, nigdy w ?yciu nie zrobi?em niczego sam)! Je?li jednak uwa?asz, ?e jest to praca wykonana przeze mnie samodzielnie, tote? powiniene? uwa?a?, i? je?li kto? t? ksi??k? przepisze i za pomoc? programu czytaj?cego pozna jej tre?? - to j? przeczyta?.

Stworzy? gry bez znajomo?ci PHP r?wnie? si? nie da

Da si?! Je?li wszyscy tu obecni i zarazem g?osz?cy, ?e bez znajomo?ci PHP nie da si? stworzy? gry przegl?darkowej, obiecaj?, i? je?eli mi, osobie nie znaj?cej PHP (ani innych g?wien s?u??cych do pisania takowych gier), przeka?? po pi?? z?oty - to ja takow? gr? Wam zrobi?, nie ma problemu.

Stworzy? gry bez znajomo?ci PHP r?wnie? si? nie da, chyba ?e po?rednio

Zaprzeczasz sam sobie.

@ Antoniusz
Jeste? za inteligenty na to forum, najlepiej id? na samosie.

Id? powklejaj fotki na fotk?.pl. A ty w ko?cu poznaj termin "sarkazm".

Ostatnia edycja:

To zale?y, co rozumiesz poprzez czynienie czego? samodzielnie. Je?li wykopi? za pomoc? mojej ?opatki p??metrowy d?? - to jest to moja samodzielna praca, czy praca wykonana przeze mnie i przez moj? ?opatk?? Je?eli uwa?asz, ?e tu jak?kolwiek prac? wykona?a ?opatka - to paszo? won (w skr?cie: japierdole, nigdy w ?yciu nie zrobi?em niczego sam)! Je?li jednak uwa?asz, ?e jest to praca wykonana przeze mnie samodzielnie, tote? powiniene? uwa?a?, i? je?li kto? t? ksi??k? przepisze i za pomoc? programu czytaj?cego pozna jej tre?? - to j? przeczyta?.
Kopanie jest czynno?ci?, kt?r? zawsze wykonujemy przy u?yciu jakiego? narz?dzia b?d? cz??ci cia?a. W tym wypadku ?opatka jest przed?u?eniem twojej r?ki, wi?c to oczywiste, ?e prac? wykona?e? ty, a nie ona.
Czytanie jest natomiast procesem samodzielnym, bo rozumienie tekstu odbywa si? w m?zgu i je?li m?zg nie wie, co trzeba zrobi? z takim tekstem, to sobie ksi??ki nie przeczytasz. A w tym wypadku mylisz zapoznanie si? z tre?ci? i ww. czytanie.
Por?wnanie z kopaniem jest wi?c w og?le nietrafione.

Da si?! Je?li wszyscy tu obecni i zarazem g?osz?cy, ?e bez znajomo?ci PHP nie da si? stworzy? gry przegl?darkowej, obiecaj?, i? je?eli mi, osobie nie znaj?cej PHP (ani innych g?wien s?u??cych do pisania takowych gier), przeka?? po pi?? z?oty - to ja takow? gr? Wam zrobi?, nie ma problemu.
Przedstaw nam spos?b na stworzenie takiej gry bez znajomo?ci j?zyk?w, a post Koko zostanie usuni?ty. A jako ?e twoje argumenty zamykaj? si? na bezsensownych por?wnaniach do og?rk?w, to do ka?dego nast?pnego napisanego tutaj na ten temat posta, w kt?rym nie przedstawisz konkretnych dowod?w (czyt. takich, o jakich napisa?em wcze?niej), dostaniesz kolorowego bonusa.

A chocia?by kurwa tak: . Czekam na datki w wysoko?ci pi?ciu z?otych, adres wy?l? na PW.
Co do czytania. Bredzisz. Nie ma czynno?ci r?wnych i r?wniejszych. Je?eli korzystaj z jakiej? definicji, to dotyczy ona wszystkich czynno?ci, nie tych wybranych przez Ciebie.

A chocia?by kurwa tak: . Czekam na datki w wysoko?ci pi?ciu z?otych, adres wy?l? na PW.
Koko napisał:
Gotowym silnikiem nie zdob?dziesz wielu graczy, wi?c i tak czeka Cie nauka tych kilku j?zyk?w.
Koko wzi?? pod uwag? gotowca. Inaczej ujmuj?c jego wypowied?:
Mo?esz zrobi? gr? na gotowym silniku, ale nie zdob?dziesz w ten spos?b wielu graczy, wi?c i tak musisz si? nauczy? paru j?zyk?w.
Wi?c tym filmem poda?e? raczej argument za tym, ?e post Koko by? na temat, je?eli twoim zdaniem wrzucenie gotowca na serwer oznacza stworzenie gry. :>

Nie ma czynno?ci r?wnych i r?wniejszych.
S?. Kopanie jest umiej?tno?ci? wrodzon?, wi?c kopanie jako czynno?? wykonujemy jeszcze przed narodzinami, natomiast czytanie jest umiej?tno?ci? nabyt?, wi?c nie mo?na wykona? czynno?ci czytania bez umiej?tno?ci czytania. Podobnie nie mo?na wykona? czynno?ci stworzenia gry bez umiej?tno?ci jej stworzenia (co najwy?ej mo?na wykona? czynno?? skopiowania gotowca i wklejenia, a to wymaga tylko umiej?tno?ci skopiowania gotowca i wklejenia, ale jest to zupe?nie czego? innego ni? stworzenie gry).

Chyba mo?emy sko?czy? ju? t? dyskusj?, skoro sam wykaza?e?, ?e post Koko - bez wzgl?du na interpretacj? s?owa 'tworzenie' - by? na temat.

Znowu pos?ugujesz si? erystyk?. Ca?a ta sprawa tyczy si? tego, i? Koko napisa? "musisz zacz?? uczy? si? j?zyk?w programowania" - co jest oczywistym k?amstwem, pom?wieniem i ?wiadczy o inteligencji tego? pana. Ponadto jest postem nie na temat, bo pytanie brzmia?o "Jak mo?na stworzy? w?asn? gr? przegl?darkow? zupe?nie nie znaj?c si? na PHP", za kt?ry nale?y si? Koko warn.
D??: powt?rzenie posta Ewande, nale?y si? warn, jednak?e on jest z kadry, nie dostanie go, bo nie i nie, i koniec.

A, i jak ju? si? tak rozpisa?e?, to odpowiedz na skarg? z?o?on? przeze mnie ciut wy?ej. Nie wiem dlaczego, ale zosta?a ona zignorowana. Przypomn? jej tre??:
Ewande, usu? z pozycji moderatora osobnika o nicku: Always.

Wed?ug tej?e istoty, ten post jest nie na temat:
Praca 1 - dno.
Praca 2 - dno.
Praca 3 - dno.
Praca 4 - dno.
Praca 5 - dno.
Praca 6 - dno.
Praca 7 - dno.
Wychodzi na to, ?e wygranymi tego? konkursu s? wszyscy Ci, kt?rzy nie wzi?li w nim udzia?u. Pomimo tego g?osuj? na prace numer siedem. Dlaczego? najp?ytsze dno.
jaki?_idiota napisał:
A no pewnie! Bo ty to jeste? najm?drzejszy i w og?le. Jak jeste? taki m?dry to dlaczego sam nie wzi??e? udzia?u w konkursie? Ha, zgas?
A dlaczego ty - pomimo tego, i? jeste? fizycznie zdrowy - nie startujesz na paraolimpiadzie? Przecie? mia?by? wielkie szans? na wygran?. Albo dlaczego ty - pomimo tego, i? wed?ug dokument?w jeste? intelektualnie zdrowy - nie startujesz w olimpiadach badaj?cych wiedz? os?b niepe?nosprawnych umys?owo? Zapewne wygra?by?!
Ponadto - cho? nie lubi? si? powtarza? - przypomn? Ci, hejterze, c?? by?o mi dane napisa? powy?ej: "Wychodzi na to, ?e wygranymi tego? konkursu s? wszyscy Ci, kt?rzy nie wzi?li w nim udzia?u"; dla pewno?ci, i? zrozumiesz t? iluzj? umieszcz? to jeszcze raz: "Wychodzi na to, ?e wygranymi tego? konkursu s? wszyscy Ci, kt?rzy nie wzi?li w nim udzia?u"; i jeszcze raz: "Wychodzi na to, ?e wygranymi tego? konkursu s? wszyscy Ci, kt?rzy nie wzi?li w nim udzia?u"!
- chyba komentowa? nie musz?...

Zacz??em pisa? tego posta zanim ukaza?a si? odpowied? Ewande, wi?c nie wiem o co ci chodzi. Lecz je?li na prawd? tak ci przeszkadza m?j post to prosz? o jego usuni?cie...

Zacytowanie dw?ch post?w i dopisanie do tego jednego zdania zaj??o Ci ponad 9 minut? Ambitnie. Ponadto nie pro? o jego usuni?cie, a o ukaranie Ci? punktem ostrze?enia.

Ta wiadomo?? zosta?a skasowana przez Krecioo. Pow?d: ...

Tch?rzliwa c(...)!

Ostatnia edycja:

Wyt?umaczy?em wcze?niej, ?e kopiowanie to nie stworzenie. Poza tym, moderatorzy nie otrzymuj? ostrze?e?, a jedynie upomnienia s?owne w przypadku z?ego zachowania.

Antoniusz napisał:
Ewande, usu? z pozycji moderatora osobnika o nicku: Always.
Wed?ug tej?e istoty, ten post jest nie na temat:
- chyba komentowa? nie musz?...
Ostrze?enie usun??em, ale od odwo?a? jest specjalny dzia?. Jedno ?le przyznane ostrze?enie nie powoduje usuni?cia osoby z kadry.

Swoj? drog?, gdyby? by? tak dok?adny w przestrzeganiu regulaminu w sprawie swoich zbanowanych multikont jak w sprawie z Koko, to podejrzewam, ?e dobrowolnie opu?ci?by? to forum.

Wyt?umaczy?em wcze?niej, ?e kopiowanie to nie stworzenie.

Tworz?c programy w bibliotece napisanej przez kogo? innego kopiuj?? Mnie si? wydaj?, ?e pomimo tego, i? u?ywam gotowych narz?dzi - nie oznacza, ?e jestem pieprzonym plagiatorem.

Poza tym, moderatorzy nie otrzymuj? ostrze?e?, a jedynie upomnienia s?owne w przypadku z?ego zachowania.

I to jest b??d.

Ostrze?enie usun??em, ale od odwo?a? jest specjalny dzia?.

Ta, w kt?rym mo?na si? odwo?ywa? w ci?gu trzech dni (idiotyzm w regulaminie). I si? tak po dzi? dzie? zastanawiam, jak do chuja mia?em si? odwo?a?, skoro ten warn zawa?y? o moim - d?u?szym jak trzydniowym - banie?

Jedno ?le przyznane ostrze?enie nie powoduje usuni?cia osoby z kadry.

A je?li moderator nawet nie raczy odpowiedzie? na prywatne wiadomo?ci odno?nie tego ostrze?enia? Ja bym go wyjeba? na zbity pysk, jeszcze bym mu kresk? poziomom pierdoln?? przy nicku by zapami?ta?, ?e trza dba? o swoje obowi?zki.
PS mam te? niezas?u?one ostrze?enie od Blackqa, ale ju? mi si? nie chc? traci? czasu na kolejnego debila, kt?ry - pomimo tego, ?e jest w kadrze - nie zna, b?d? nie rozumie regulaminu. Kto ich przyjmuje na te stanowiska?

Swoj? drog?, gdyby? by? tak dok?adny w przestrzeganiu regulaminu w sprawie swoich zbanowanych multikont jak w sprawie z Koko, to podejrzewam, ?e dobrowolnie opu?ci?by? to forum.

Multikonta? A co to jest?

PS kiedy doczekam si? usuni?cia posta Koko?

Ostatnia edycja:

Tworz?c programy w bibliotece napisanej przez kogo? innego kopiuj?? Mnie si? wydaj?, ?e pomimo tego, i? u?ywam gotowych narz?dzi - nie oznacza, ?e jestem pieprzonym plagiatorem.
Mia?em na my?li gotowce. Co innego zbudowa? statek z klock?w Lego samemu, a co innego kupi? ju? gotowy, posk?adany w sklepie.

Ta, w kt?rym mo?na si? odwo?ywa? w ci?gu trzech dni (idiotyzm w regulaminie). I si? tak po dzi? dzie? zastanawiam, jak do chuja mia?em si? odwo?a?, skoro ten warn zawa?y? o moim - d?u?szym jak trzydniowym - banie?
Normalnie, wystarczy?o zrobi? nowe konto i z niego napisa? odwo?anie do otrzymanego na zbanowanym koncie warna.

Multikonta? A co to jest?
To:

k9axs0.png

PS kiedy doczekam si? usuni?cia posta Koko?
Nie doczekasz si?, poniewa? jest on prawid?owy. eot

Czekaj, ty naprawd? my?lisz, ?e wszystkie te konta s? moje ;D?
IP si? zgadza, a to, czy to jakie? stowarzyszenie, czy nie, ju? nie za bardzo mnie interesuje. Bior?c pod uwag? jeszcze inne IP z tego Interblocku, kont jest jakie? 40-50, a w?tpi?, by akurat tak si? trafi?o, ?eby tyle os?b z jednego stowarzyszenia nagle wchodzi?o na tnet.

Namawiasz mnie do tworzenia "multikont"?
Kurwa, przez Ciebie oplu?em monitor ;/
Multikonta same w sobie nie s? zabronione:
6. Forum Tibia.net.pl zezwala na u?ywanie wi?cej ni? jednego konta, lecz je?li jest to wykorzystywane w z?ej wierze lub zachowanie u?ytkownika na danym koncie jest destruktywne, mamy prawo zbanowa? wszystkie dost?pne konta u?ytkownika, kt?rych u?ywal.
Je?li wi?c s?u?y do odwo?ania si? od bana, jest to dobre rozwi?zanie.

? Czekaj, ty naprawd? my?lisz, ?e wszystkie te konta s? moje ;D?
Bawimy si? w zgaduj-zgadule? Kto zgadnie, kt?re trzy (tak, to podpowied?) konta z tej listy nale?? do mnie ;>?
Dla niemy?l?cych kolejna podpowied? (tak, jak to czytasz to jeste? niemy?l?cy): jedno z nich to "Antoniusz" (zdumiewaj?ce, nieprawda??).
Notka moderatorska:
Drugie to Bobise a trzecie FMA. Enough.
- hmm? A co z na przyk?ad "FMAaa"? Uwa?asz, ?e to konto mojej ewentualne (je?eli trafi?e? z tym?e nickiem) fanki ; 0?
Normalnie, wystarczy?o zrobi? nowe konto i z niego napisa? odwo?anie do otrzymanego na zbanowanym koncie warna.

Nie doczekasz si?, poniewa? jest on prawid?owy. eot

D??: pomachaj jeszcze troch? - najlepiej w stron? przeciwn? co do odwrotnej (nie, to nie tekst Damianera) - j?zykiem, a mo?e zast?pisz Czempiona w funkcji Sta?czyka Antoniusza.

[zdj?cie]
Og?rek, og?rek, og?rek,
Zielony ma garniturek,
I czapk? i sanda?y,
Zielony, zielony jest ca?y.

To t?umaczy?oby twoje problemy z napletkiem, tzw. stulejk?. Nie b?j si?, to da si? wyleczy? (chorob?, nie wiem jak kompleksy).

Ostatnia edycja:

? Czekaj, ty naprawd? my?lisz, ?e wszystkie te konta s? moje ;D?
Bawimy si? w zgaduj-zgadule? Kto zgadnie, kt?re trzy (tak, to podpowied?) konta z tej listy nale?? do mnie ;>?
Dla niemy?l?cych kolejna podpowied? (tak, jak to czytasz to jeste? niemy?l?cy): jedno z nich to "Antoniusz" (zdumiewaj?ce, nieprawda??).
A dlaczego robisz syf z powa?nego tematu? Nie wiem dlaczego niekt?rzy u?ytkownicy maj? jakie? jazdy na punkcie kadry. Ona jest po to, aby pomaga? i robienie takich ofensywnych dyskusji tylko dlatego, ?e cz?onek kadry napisa? co? i wam si? to nie spodoba?o mija si? z celem i jest dowodem na to, ?e macie jakie? kompleksy. Spotka?em si? nawet z cytowaniem post?w kadry w podpisie, w kierunku maj?cym pokaza? jej ma?owarto?ciowe wypowiedzi... Ludzie ogar, to jest ju? na maksa przegi?cie... Nie podoba mi si? ten Antoniusz, kilka razy spotka?em si? z tym, ?e wyzywa u?ytkownik?w, zaczyna k??tnie itp. Sprawa zosta?a rozwi?zana (chocia? s? ludzie, kt?rym mo?na tysi?c razy udowodni?, ?e si? myl? a oni ci?gle to samo), wi?c prosz? nie spamowa? na temat og?rk?w i nie syfi? wi?cej.

2661822057_5b5905e351.jpg

Og?rek, og?rek, og?rek,
Zielony ma garniturek,
I czapk? i sanda?y,
Zielony, zielony jest ca?y.

Status
Zamknięty.
Do góry