• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tibia 8.1][Stigma 8.1]B??d czy Nie

Status
Zamknięty.

Answer

User
Liczba reakcji
0
W ots Stigma 8.1 jest takie cos ja dodaje npc'eta bo nie ma i inne itemy ,a kiedy wylaczam serve i wchodze ponownie ich nie ma (oczywiscie robie /save ) przed wylaczeniem co zrobic pomocy !

Odp: [Tibia 8.1][Stigma 8.1]B??d czy Nie

Ale ja go tam tworze robie /s i jego nick i siepojawia a kiedy wylaczam ots'a i wlaczam nie ma go ;/ co zrobic ?:p

mo?e ci komenda save nie dzia?a albo nos innego...
Wstaw go na map edytorze.
Mog? ci poda? ca?o list? npc i monsterk?w je?eli nic innego nie dodawa?e? bo sam bawi? si? z tym silnikiem ;)

Pozdrawiam Zizi

@Edit
Napisz tu albo na pw to ci jutro wy?le list? z mojego map edytora

Musisz go doda? na map? w MapEditorze.
#Up
Sekunda? xD

Dzieki chlopaki ale jest problem bo otwieram silnik ma edytorem i jest jakis error szkoda bo bym chcial sie pobawic co mam zrobic zeby mapka zadzialala prosze o pomoc gdzie umiescic tego map edytora xD prosze o pomoc daje repute;)

A jaki b??dy dok?adnie? Mo?e ?e nie masz NPC napisz bo nie b?dziemy strzelali :)

Jest tak laduje mapre w map edytorze no nie i wyswietla mi sie error code 4444 i wtedy sie mapka nie pokazuje moze tego map edytora do jakiegos foldera trzeba wkleic czy jak nie wiem sam ;/

Czyli jak za?adujesz mape? A jakiego MapEditora u?ywasz? By? mo?e wina le?y w nim.

mog? si? za?o?y? ze nie wpisa?e? npc do map edytora i wyskakuje ci b??d ze niemo?na i lokalizowa? (mniej wi?cej oto chodzi mu) ... jak ju? m?wi?em wy?le ci ten plik jutro gdy? nie jestem u siebie na kompie ...Ze napisz dok?adnie co ci wyskakuje

Pozdrawiam zizi

Edit jak kolega powiedzia? Wy?nej .
?ci?g Simone 0.51 czy jako? tak.
zainstaluj wypakuj do folderu z tibiom 8.10 i wpisz all npc jakie masz an servie do pliki monster.xml<czy jako? tak> i w??cz map edytora

Ostatnia edycja:

Jest napisane ze Maciek 93 v.0.2 on jestna tibii net do sciagniecia ... a wiesz moze jak na stigmie sie usuwa ograniczenie lvl'owe ? bo nabijam 250 i koniec juz dalej lvl nie idzie ;/:D

Edit: Jest udalo sie zrobilem jeszcze raz map editorem wyskoczyl blad ale sie mapka otworzyla <joke> ciesze sie strasznie zara npc dodam a mozecie wyslac jakas przerobiona mapke to sobie obejrze ok ? pozdro i dzieki
ps. teraz jeszcze tylko to ograniczenie lvl'owe ;/

Edit: a jednak jest problem pokazuje tylko polowe mapki niestety ;/ co teraz mam zrobic kurcze cos sie zrabalo :mad:

Jaki idiota, nie otwierasz map editorem silnika czubie tylko wchodzisz w data/world i otwierasz plik otbm.

Wiem bo tak robie tylko mi mapke obcina kurde chyba az taki glupi to nie jestem ;/ moze bys pomogl dal lepszego edytora a i jak tych npc i monstery wkleic ?

w map edytorze trzeba a jak w map edytorze niemasz tego NPC

to dodaj go w creatures

Status
Zamknięty.
Do góry