• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

The Forgotten Server 0.4_DEV + RL War system

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: The Forgotten Server 0.4_DEV + RL War system

Podaj mi sw?j adres prosz?, b?dzie szybciej ze zg?oszeniem na komendzie.

Ja bym ch?tnie kupi?, je?li mo?esz napisz na gg 7537327
@Elf: lol? ty myslisz ze jakis pro jestes?? skoro to silnik ots, to piractwo tibi :) wiec sprzedajac to ty te? mozesz isc za nielegalny, piracki handel :) Wiec nie mysl ze ktos sie ciebie przestraszy :), @offtop: kazdy wie ze ty itak we wszystkich silnikach robisz bugi bo jestes Noob i czasem wbijasz na otsy i roz.. :) Wi?c pzdro ale d?u?o sobie mozesz zrobic, btw Report leci ;]

@Elf: taa, pierw naucz si? czyta? bo wida? nie umiesz ^^ post nie na temat? to twoje 2 :), ja napisa?em swoj? oferte kupna :). Hmm a co do krzes?a to nie musisz mi opowiada? o swoich rodzinnych prze?yciach ;/.
A co do tfsa nic nie powiesz?, mo?e nie wciskasz cheat?w ^^ pleb :).
Notka moderatorska:
Opanuj si?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Arkam Shadow
Ale ten u?ytkownik naruszy? prawa autorskie tw?rcy i zgodnie z kodeksem powinny zosta? wyci?gni?te konsekwencje.
A co do silnika to nie jest piractwo.
Silnik jest tworzony przy wsp??pracy Elfa i ma prawo go rozprzestrzenia? za op?at?.
Elf nie sprzedaje przerobionej tibii (ingerencje w hex'y tibii, bo to jest naruszenie praw autorskich), tylko silnik kt?rego jest wsp??tw?rc?.

cyrkuss poszed? raport

Ja bym ch?tnie kupi?, je?li mo?esz napisz na gg 7537327
@Elf: lol? ty myslisz ze jakis pro jestes?? skoro to silnik ots, to piractwo tibi :) wiec sprzedajac to ty te? mozesz isc za nielegalny, piracki handel :) Wiec nie mysl ze ktos sie ciebie przestraszy :), @offtop: kazdy wie ze ty itak we wszystkich silnikach robisz bugi bo jestes Noob i czasem wbijasz na otsy i roz.. :) Wi?c pzdro ale d?u?o sobie mozesz zrobic, btw Report leci ;]

OpenTibia synu? jest w 100% legalnym przedsi?wzi?ciem, poczytaj troch?, bo najwyra?niej masz braki. Poza tym, wed?ug ToS Tibia.com, kt?rego zapewne nigdy nie czyta?e?, bo nie znasz j?zyka angielskiego (ba, masz problemy nawet z ojczystym) niezgodna jest jedynie edycja oryginalnego, ichniejszego klienta, wi?c Ty na swoim bocie r?wnoznacznie ?amiesz prawo co przeci?tniak graj?cy na OTS. Ha, nawet gorzej, bo podchodzisz pod inny punkt w regulaminie gry, kt?ry zabrania u?ywania wspomagaczy. Wi?c zbieraj si?y zamiast szczeka?, bo wkr?tce dostaniesz banika, a to odbije si? krzes?em na plecach mamusi.
Nast?pnym razem nim do kogo? wystartujesz, doinformuj si? troch?, biblioteki stoj? otworem skoro nie umiesz korzysta? z Google, czy Wikipedii (a najwyra?niej nie umiesz). , to tyle odno?nie legalno?ci, je?eli kto? mia?by jeszcze kiedykolwiek w?tpliwo?ci.

Wr??my jeszcze do sprzedawania nim po?amiesz klawiatur?: nie sprzedaj? silnika. Gdybym sprzedawa?, owszem, m?g?bym zosta? ukarany za ?amanie licencji GPL. P?ki co sprzedaj? skrypt, skrypt kt?ry nie podlega pod ?adn? licencj? p?ki co, wi?c nale?y do mnie wraz z prawami autorskimi jako, ?e jestem jego autorem co jest do?? logiczne, ale wol? Ci wyt?umaczy?, bo kto wie jakie braki masz jeszcze.

Teraz kwestia strachu: :lol:. Tylko tyle, bo to mi si? najbardziej podoba?o. Reszty nie chce mi si? komentowa?, bo nawet nie wiem co tam jest napisane, tako? si? popisa? polszczyzn?.
Trzymaj si?, r?wnie? leci report, za post nie na temat.
Notka moderatorska:
Elf ma racj? dlatego te? warnuj? odpowiednie osoby i zamykam ten temat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom