• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

The Empire Quest - ognista przygoda.

Status
Zamknięty.

Astobales

Advanced User
Liczba reakcji
110
Z braku internetu i nadmiaru czasu, postanowi?em sklei? co? w RME. Szczerze m?wi?c to 1 raz, na powa?nie mia?em z nim doczynienia. Oto i one:

94329245.png

24218820.png

40572357.png

97585535.png

Asto.

Odp: The Empire Quest - ogniste przygoda.

Odp: The Empire Quest - ogniste przygoda.

Hm, takiego rodzaju expowiska z Demonami to ja jeszcze nie widzia?em, przez tyle lat, w kt?rych ju? operuj? w mappingu. Brawo za wymy?lenie nowego pomys?u, ale czy jest on na tyle dobry, ?e si? przyjmi?, czy wygl?da on i?cie super?

Mnie tam si? podoba, bo jest prosty ch?op, kt?ry mo?e i wymaga, ale rozumie, ?e co? w?asnego w tych czasach ci??ko stworzy?. Najlepsze s? zdj?cia pierwsze i trzecie, lecz na tym 3 nie potrzebnie da?e? deski na mo?cie, przecie? by si? spali?y w sekunde.
Pozdrawiam!

Odp: The Empire Quest - ognista przygoda.

No ?adnie, ?adnie... Ja te? jeszcze nigdy nie widzia?em takiej pracy. Brawo za wymy?lenie pomys?u i Twoj? kreatywno??. Oczywi?cie dostajesz punkt reputacji... Tak poza tym wszystko mi si? podoba, tylko za bardzo rzuca si? w oczy ten most jak wspomnia? ju? Fluos. Fajnie, ?e u?ywasz szczeg???w, detali. Czekamy na kolejne prace. Pozdrawiam!

Jedyne co mi si? w tych pracach podoba, to wykonanie, bo jak napisa? Fluos, nikt nie robi tak demon?w.
Widac, ?e jeste? pocz?tkuj?cy, poniewa? pope?niasz podstawowe b??dy, du?o rzeczy do siebie nie pasuje, widac, ?e jecha?e? autoborderem, poniewa? jest tu pe?no kwadrat?w.
Nie podoba mi si? to, ?e wszystko jest tak porozwalane na odwal, ?wiadczy to o tym, ze korzysta?e? r?wnie? z palety doddat.

Og?lnie s?abo.

Przeczytaj poradnik i ?wicz - c?? innego mo?na poradzi?? Z odrobin? ch?ci na pewno Ci si? uda.
Link z innego forum, poniewa? nie ma fajnych poradnik?w nigdzie.

Mi si? podoba! ;] W ko?cu co? innego ;] brawo ;p

Jak na 1 raz zaje*iscie zrobione ... Fajny pomysl ogolnie ;] Zadko sie teraz widzi takie mapki ;]

images

Konwencja genewska nakazuje mi oceni? cie kurwa pozytywnie i postaram si? tak wasza nisko?? zrobi? ! Bo ca?y czas od?wie?asz, od?nie?asz, dopiepszasz to trzeba ci zwolni? tempo. Kwadratowo, nudno (no zlewa si? i praktycznie wsz?dzie to samo), kwadratowo, zlewa si?, kwadratowo, mnie osobi?cie nie podoba si?, kwadratowo i na koniec prostok?ty !

Ostatnia edycja:

Mniej Refreshu ...
A moim zdaniem wygl?d 10/10 staranie i estetycznie ale te? i ciasno.
Og?lnie dobra robota.
Pozdro

My?l? ?e Quest nie jest wykonany z pomys?em.
Lecz jest ciekawie wykonany.

Plusem jest to ?e mo?e i by? kr?tki ale za to ci??ki bo ma?o jest wolnych kratek.
Minusem jest to ?e 20 osobowa ekipa mo?e miec tu wi?kszy problem.

Mimo to praca wykonana ?adnie oraz z detalizacj?.

8/10

Pozdrawiam!​

Blank-Facepalm.gif

Najebany autoborder, kwadratowo jak w kartonie, deski na lawie(?), wsz?dzie najebane jakie? g?wna. I jak gracz ma przej?? przez ten most(?!) na 2 zdj?ciu? Co kamie? ma si?? przesun??? Jedyny plus twojej pracy ty oryginalno??, nikt w ten spos?b nie robi expa z demonami.

@Autor
Chyba nie po to dosta?e? supporta ?eby spami? "Refresh!" bez kary???

@Praca
Og?lnie praca mi si? podoba.Jest taka wyr??niaj?ca si? z t?umu.C?? powiedzie? jedyny wg mnie b??d to te deski.Aha jeszcze tylko czekam na nast?pne prace.

Ocena: 9.5/10
Pozdro Avengar

Ostatnia edycja:
Odp:Problem Pilne

Odp:Problem Pilne

Witam Sorki ze z tym problemem tu ale nie mam zbytnio czasu mam problem z TA ;[ mam zainstalowanego TA i wszystko jest ok wlanczam wybieram postac i na tym sie konczy ;[ nie wiem co mam zrobic HELP ;]
Notka moderatorska:
Ma?owarto?ciowy post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry