• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Kompilacja Tfs 0.4

Status
Zamknięty.

Uxi

Advanced User
Liczba reakcji
6
Siemka mam Stian's Repack Dev-Cpp v2 oraz TFS 0.4 ale wywala full b??d?w.Kto skompiluje mi go pode?le mu source + za kompilacje dam par? datpack?w z moich zbior?w!

Odp: Tfs 0.4

jest napisane

This file has been truncated, but you can view the full file.
View Raw
(Sorry about that, but we can't show files that are this big right now.)

Sprawdz jeszcze raz, jak nie da rady to zaloz konto i powinno pojsc... U mnie dziala bez problemu.
Ewentualnie mozesz cofnac do projektu i pobrac wszystko lacznie z data, source, dokumentacja, www itp...

ju? pobra?em ten sam z chomikuj i tak du?o b??d?w kto zrobi mi kompilacje?

zaraz dam SS z b??dami...

ZDGOjuB.png

Ostatnia edycja:

A na otlandzie nie ma? bo widzia?em ?e tam jaki? kole? wstawia skompilowane silniki. og?lnie duzo pierdolenia z tym jest. A to brakuje boosta, a to paczka z?a :no:

jeszcze pod co chccesz to skompilowa? 32,64,86bit?

Ostatnia edycja:

Ja po prosze gotowca pod 86bit skompilowanego ^.^

pomo?e kto? ???

---------- Tre?? dodana o 19:46 ----------

A na otlandzie nie ma? bo widzia?em ?e tam jaki? kole? wstawia skompilowane silniki. og?lnie duzo pierdolenia z tym jest. A to brakuje boosta, a to paczka z?a :no:

jeszcze pod co chccesz to skompilowa? 32,64,86bit?

pod 32 bit i 64 bit

Tak sie zapytam moze, potrzebujesz faktycznie to kompilowac bo bedziesz cos zmienial / chcesz kompilowac zeby miec wlasne skompilowane, czy mozesz brac gotowca?
Bo w zasadzie to mozesz pobrac wszystko stad: (do czego link juz miales ;<)

masz kurwa 3 tfsy - 1 od placka 2 odemnie:

3777 -
3884 -
i jeszcze stians pack pod to:

jak nie zadzia?a to jeste? kompletne 0.

masz kurwa 3 tfsy - 1 od placka 2 odemnie:

3777 -
3884 -
i jeszcze stians pack pod to:

jak nie zadzia?a to jeste? kompletne 0.

taki m?dry to skompiluj mi silnik pod tego TFS to nie jest czysty TFS 0.4 lecz z przer?bkami server BUDGOSKI OTS tzn. rebhight!

No to jak masz chujowe przerobki to moze sa po prostu chujowe i przez to sa bledy, co nie pozwala ci skompilowac serwera? No ja pierdole, mysl troche... Bierzesz gowno i spodziewasz sie, ze bedzie dzialac tak jak czysty ladny piekny i pachnacy dopracowany oryginalny serwer...
Poza tym, pierwszy raz wspominasz, ze masz jakies gowno a nie czyty serwer, ehh... No i nawet nie podales tych zjebanych zrodel ktore ma ci ktos skompilowac. No to pozdrowienia dla ciebie. Ale kurwa. Ogarniecia troche.

No to jak masz chujowe przerobki to moze sa po prostu chujowe i przez to sa bledy, co nie pozwala ci skompilowac serwera? No ja pierdole, mysl troche... Bierzesz gowno i spodziewasz sie, ze bedzie dzialac tak jak czysty ladny piekny i pachnacy dopracowany oryginalny serwer...
Poza tym, pierwszy raz wspominasz, ze masz jakies gowno a nie czyty serwer, ehh... No i nawet nie podales tych zjebanych zrodel ktore ma ci ktos skompilowac. No to pozdrowienia dla ciebie. Ale kurwa. Ogarniecia troche.

?r?d?o source TFS 0.4

?r?d?o source TFS 0.4

__int128_t experience;
pozdrow kolegow z rebhigha, ile to kurwa ma dawac expa XDDD
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
player.h
[cpp]__int128_t experience;[/cpp]

na [cpp]uint64_t experience;[/cpp]

---------- Tre?? dodana o 11:33 ----------

and:
nad
[cpp]
uint64_t getExperience() const {return experience;}
[/cpp]
daj [cpp]
int32_t getLevel() const {return level;}
[/cpp]

te source jest stworzone przez zjeba.

---------- Tre?? dodana o 11:35 ----------

No i s? schody, nie znam systemu reborn na tym zjebanym g?wnie, nie napisz? bez tego funkcji getReborn...

Ostatnia edycja:

system reborn?w jest pewnie wgrany ale zaraz sprawdz? jak nie ma to ma system ten wiec!

Za pomoc THX!

jak by co napisz zn?w jak co? nie dzia?a!

system reborn?w jest pewnie wgrany ale zaraz sprawdz? jak nie ma to ma system ten wiec!

Za pomoc THX!

jak by co napisz zn?w jak co? nie dzia?a!

no nie dzia?a, nie ma funkcji dot. reborn?w - kto? co? miesza? albo usuwa?.

siemka mam pytanie jak skompilowa? TFs 0.4 3777 na windowsa?

Status
Zamknięty.
Do góry