• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Tatalion.pl - serwer, kt?ry Cie nie zawiedzie [Start 17:00]

Status
Zamknięty.
Odp: Tatalion.pl - serwer, kt?ry Cie nie zawiedzie [Start 17:00]

wbi?bym ale za duzy exp moim zdaniem na 200+ POWINIEN JUZ BYC Z 5X... A NIE 100!!!
napewno duzo osob nie wbije.. :P
Mapa na 100% swietna, bo wlasna :)

Na 250 lvlu jest exp 25x i ju? tak fajnie nie leci :) wi?c bardzo ci??ko by si? expi?o :)

Dodali?my nowe expowiska w tym Ghastly Dragony i Draken Elite.

Our partners and their custom servers:

Noom mapka ogarnia, wgl. jest zajebi?cie bo nie ma t?oku a i tak gra 60 osob+ czyli git.
Dorzuce pare ss'ow z gry, tak wlasciwie 3 xd..

42364297675943881378.jpg

93332615702623517634.jpg

20565196999546850897.jpg

Blackq & Kowol, dzi?ki za serva ;q

Muehehehe :3

200.jpg

anni.png

I co wy na to noobki?

Komenda lalk? na noblemana addony dalej nie dzia?a. :s

Punkty ze starego tataliona b?d? oddane ?

Mo?esz mi Kowol odpowiedzie? ?

Ostatnia edycja:

Punkty ze starego tataliona b?d? oddane ?

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

@topic
Serwer fajny, macie ogarni?tego mappera. Szkoda tylko, ?e wszystko zdzieracie od innych. Zagra?bym, ale nie mam czasu. No c??... ?ycz? sukces?w.

@down
Nie z moon ots'a. Ka?dy widzi podobie?stwo do mojego tp rooma, wi?c nie wiem po co dalej si? wypierasz.

Ostatnia edycja:

"Zdzieramy od innych", widz?, ?e nie potrafisz sobie poradzi? z tym, ?e mamy tp room z moon otsa. Wybacz, nie widzia?em, ?e Cie tym zawiod?.

Najwidoczniej nie grali na moonie ; )

Ostatnia edycja:

No, w ko?cu nie jest to ju? w 100% orshabaal ots, ba nawet logn?. :D

Character Created
The character Vendeto has been created.
Please select the outfit when you log in for the first time.

See you on Tatalion!

Vendeto z tym orshem to Ty nie przesadzaj:> jedyne co mi si? z orshem kojarzy to tp i nieko?cz?ce si? potiony (cho? i to si? pewnie zmieni) warto?? gp zachowana, addony s? drogie blessy tez wi?c sko?czcie z tymi "orshabalami" xd

Szkoda tylko, ?e wszystko zdzieracie od innych.

Tak najbardziej zdzieramy g??wne miasto kt?re zosta?o wykonane prze zemnie p?? roku temu, kt?re robi?em ponad tydzie? xd a posiada go tylko kowol, ja i ew. Nya xd

Blackq pracuje w?a?nie nad nowym pomieszczeniem. B?dziecie mogli je sprawdzi? ju? dzi? ; )

Zapraszam na serwer!

To b?d? oddawane te pkt ze starej wersji? Bo by?o m?wione z g?ry ze Tak (mo?e ?eby graczy nie traci?, nie wiem...) ale z pewno?ci? bym pogra? w tedy;)

Hmm, serwer naprawd? dobry. Co prawda dopiero zaczynam, ale ju? mi si? podoba ;).
Co wa?ne, baaaardzo tani SMS Shop, wi?c to du?y + (moim zdaniem). Zamierzam tu gra?. Serwer godny polecenia.

----
Mam nick Xend Baris, jestem Sorcererem. Jestem otwarty na propozycj? przyja?ni :D Je?li kto? chcia?by ze mn? poexpi? na shared to zapraszam ! :)
Pozdrawiam Eryk

To b?d? oddawane te pkt ze starej wersji? Bo by?o m?wione z g?ry ze Tak (mo?e ?eby graczy nie traci?, nie wiem...) ale z pewno?ci? bym pogra? w tedy;)

?eby odzyska? punkty z pierwszej edycji nale?y napisa? do mnie ; )

opeq, tak sms shop jest tani, nie ma tam zb?dnych dopalaczy typu manaruna, super sd itp : )

Zapraszamy do gry.

Wszystkie bugi w serwerze poprawione, jeszcze raz chcia?bym serdecznie zaprosi? na serwer - im wi?cej ludzi tym lepiej. Potrzebujemy ludzi do gildi Blood Elfs - wymagania 200 lvl i ventrilo 3.0.1. Je?eli chcesz konta na ventrilo pisz do mnie na PW, w prywatnej wiadomo?ci podaj jaki chcesz mie? nick na ventrilo i has?o. Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Mapa super, atmosfera zajebista.

DZISIAJ WIECZOREM OB o 19:00 tak?e je?eli chcecie razem z nami zabija? bot?w to wbijajcie szybko 200 i piszcie na PW lub w notce.

Ostatnia edycja:

No no, widz? ?e porz?dny serwer!
Zaczynam gra?, nick: Jesper

Cyu :)

Serwer bardzo dobry, osobi?cie gram i gra si? zajebi?cie. Polecam serwer, bardzo dopracowana mapka. Exp Stages idealnie dopracowany, administracja walczy z botami co jest bardzo dobre dla serwera. Polecam!​
<znaczki>​

You see a tatalion mace (Atk:58, Def:40). It can only be wielded properly by knights of level 85 or higher.

Kolejny noobski serwer, na ktorym zalezy jedynie na kasie. Nie polecam, aha - SMS Shop wcale nie jest az tak tani, co mowia inni. Mapy skopiowane, layout skopiowany... Zrobcie cos samemu, ok?

Nie zgodz? si? z Tob? w 100 %, serwer jest bardzo dobry, bo sam na nim gra?em i mia?em przyjemno?? zagra? w pierwszej edycji Tatalionu. Mapa serwera posiada wiele w?asnych expowisk, kt?re zosta?y stworzone przez Blackq'a, samo miasto jakby? zauwa?y? jest jego.
Po za tym, co z tego, ?e maj? inny layout, kt?ry nawet jakby nie nale?a? do nich? Prosz? o uzasadnienie tej odpowiedzi. A to, ?e maj? wiele nieswoich expowisk, to nie znaczy, ?e serwer jest demny. M?j OT te? posiada 5-6 % nieswoich teren?w i co z tego? Nic.

Kolejny noobski serwer, na ktorym zalezy jedynie na kasie. Nie polecam, aha - SMS Shop wcale nie jest az tak tani, co mowia inni. Mapy skopiowane, layout skopiowany... Zrobcie cos samemu, ok?

He, serwer dedykowany sam si? nie utrzyma, a co do mapy - robiona od 0, wi?c nie mo?esz tak s?dzi?.

Layout? Skopiowany? To? ?ci?gn??em go ze strony autora, wi?c o jakim kopiowaniu m?wisz?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom