• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Waypoints [TA] Trolle na P??noc od Thais

Status
Zamknięty.

Areckii

Advanced User
Liczba reakcji
45

Info:
  • Miejsce startu: Depo Thais
  • Level: 8
  • Exp/h: 1-2k exp/h
  • Profesja: All(
  • Gdzie: Trolle na p??noc od Thais
  • Leczenie: Ustawiamy wed?ug upodobania
  • Targeting: Tak
  • Deposituje: Nie
  • Wp?aca do banku: Tak
  • Refill: Nie potrzebne
  • Refill Soft?w: Nie potrzebne
  • Bezpieczny Skrypt: Tak
  • Testowany: Tak
  • 100% Afk?: Tak
  • Loot/h 500-1,3k

W??czone musz? by?
-Auto Attack
-Auto Banker
i ew. Healing

Odp: [TA] Trolle na P??noc od Thais

Wszystko dobrze tylko jak chce ju? i?? m?j har wp?aci? do banku moj? kase, to jak wraca zamiast odkopa? dziur? to staje po prostu na niej :d Musze w jakim? miejscu trzyma? t? ?opat??

Siemka

Jest b??d trzeba zmieni? w Show Map Open Hole na Closed Hole i ?miga

U mnie jest tak samo b??d nie da sie wp?aci? poniewa? m?j ludzik stoi i nic nie robi zamiast odkopywa?.?!

U mnie jest tak samo b??d nie da sie wp?aci? poniewa? m?j ludzik stoi i nic nie robi zamiast odkopywa?.?!

Witam :)
Czytaj ze zrozumieniem post nad twoim , je?eli dalej nie wiesz jak to zrobi? napisz, a wyja?ni? ?opatologicznie.

?wietne, z pewno?ci? przyda si? niejednemu graczowi

Arecki mam prosbe tam tez s? rotwormy. Mog?by? zrobic wpt na te roty i carriony ? :P

Mam pytanie czy problem wspomniany wy?ej ( wchodzenie do dziury) zosta? naprawiony?. Nie chcia?bym p?j?? do szko?y i zobaczy? ?e m?j char stoi na kupce kamieni ;p

Mam pytanie czy problem wspomniany wy?ej ( wchodzenie do dziury) zosta? naprawiony?. Nie chcia?bym p?j?? do szko?y i zobaczy? ?e m?j char stoi na kupce kamieni ;p
Musisz stan?? przed dziur? zakopan?, wcisn?? Extended research map w Show map i wy??czy? to.

Problem z tak zwan? dziur? nie zosta?, naprawiony. Areckii, wpt zawalisty ale z t? dziur? to jednak du?y problem. Jak nie ma ludu to na 25 kin? w??czy?em i po 1,5 godzinie mi p?? leva wlaz?o.

@Dother

Czlowieku duzo ludzi to pisalo. Stajesz kolo dziury, dajesz Show Map, prawym na dziure i Closed Hole i dziala ;)

Dzi?ki Arek super waypoint, ju? bota stawiam ;)

i flota sie trzepie xDD

wielka dziekowa xD

Twoje wszystkie WP chodza zajebiscie :D trzymaj fason dalej xD

spoko, a kiedy on idzie wplacic ta kase ? bo usatwilem zeby szedl gdy ma mniej niz 170 capa (na pr?b?) on ma 154 i dale nie idzie tylko zapie*dala dalej ;|

spoko, a kiedy on idzie wplacic ta kase ? bo usatwilem zeby szedl gdy ma mniej niz 170 capa (na pr?b?) on ma 154 i dale nie idzie tylko zapie*dala dalej ;|

Wejd? w Opcje "auto bankier" i ustaw tam ile ma zanosi? pieni?dzy, daj 1500-2000 i b?dzie gitara.

A ja mam problem - posta? po jakim? czasie si? zatrzymuje w miejscu i nie idzie dalej. Zaskakuj?ce jest to, ?e wy?wietla si? "Sorry, not possible". Nie wiem czemu tak jest, wydaje mi si?, ?e posta? chce wej?? w ?cian?.

Status
Zamknięty.
Do góry