• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Szymp] Gallery

Status
Zamknięty.

Szymp

User
Liczba reakcji
2
Witam was.
Zaczne tutaj zamieszcza? swoje mapy kt?re stworzy?em z:
-nud?w
-weny
-nud?w
i nud?w.

a wie? let's go!

31s1.jpg

Brama
(Jest to moja mapa robiona w 100% przeze mnie.)

2w5vls6.jpg

Brama ale troche inna.

o0e1x2.png

Zamek po?o?ony na g?rze.

Odp: [Szymp] Gallery

Jebaneeeeeeeeeeeeeeeeeee
:]

Pomys?y, dobre ale wykonanie ?rednie. Mog?e? si? postara?, ale mappuj dalej bo nawet fajnie ci to wychodzi

PzDr

Doka?czaj swoje prace, a nie tak jak w pracy nr. 3 psuje to ca?o??. Co do mapy jest dobra. Natura jest okropna jak na moje oko lepiej da? kilka skupisk drzew, gdzie indziej ?eby by?o pu?ciej, ni? r?wno rozstawia?. Brama nawet fajna, ale te drzewa obite palami z pos?giem r?ki na szczycie, nie realne. Druga praca jest dobra, a trzecia bardziej przypomina pa?acyk ni? zamek. Zamek powinien by? wielki ;>

Og?lnie jest dobrze pracuj dalej zobaczymy co b?dzie ;>

Zdj?cie pierwsze, nie podoba mi si? te czarne bagno, w og?le nie pasuje do tych klimat?w, oraz ten gruz lodu tak?e nie komponuj? si? z nim w og?le..
Natura do?? s?aba, nic specjalnego tutaj nie ma, a wykonanie te? nie najlepsze.
Na zdj?ciu drugim tak?e panuje taka monotonia, ma?o szczeg???w kt?re daj? tej mapie co? ?adnego. Zdj?cie trzecie dok?adnie to samo co powy?ej, zbytnio ten domek co tu jest nie komponuj? si? z tymi ska?ami. Og?lnie prace przeci?tne, nie ma nic co nada?o by map? pi?kna. Ocenka 6,5/10.

Ca?o?? og?lnie wykonana ?wietnie, tylko te nak?ady smo?y, lodu na smole kompletnie nie pasuj? (mowa o 1 zdj?ciu).
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Prace bardzo mi si? podobaj?, w szczeg?lno?ci praca numer 3, chocia? jest niedoko?czona.
Wszystko ?adnie dopracowane, du?o detali, pomys?owo i kreatywnie, jedynie na pracy 1 nie podoba mi si? ta smo?a, czy tam czarne bagno, zupe?nie tam nie pasuje.

Ocenka 7/10.

Wszystko mi si? podoba. Dopracowane wielo poziomowe jednak ale do pracy nr 1.
Po lewej stronie osniezone drzewo wogole nie pasuje do tego bagna. Jak juz wszyscy wspomnieli smola nie komponuje si? ze sniegiem. Zadu?o klimat?w jest ze sob? pomieszanych. Proponuj? nie robi? pracy z nud?w bo takie s? tylko na odwal si?: D

po komentarzach poprawi?em prace i mam nadziej? ?e nowa wersja si? spodoba.
Zrobi?em te? lochy dla grim reaper?w. :D

drfaew.png

Brama vol.2
zx5zqq.png

Siedziba grim?w.

Zdj?cie pierwsze, troch? za du?o klimat?w tu po??czy?e? ze sob?, ?nieg, bagna, martwa trawa. Wygl?da to do?? chaotycznie. Og?lnie wykonanie znowu s?abe.
W siedzibie grim?w mia?e? fajny pomys? lecz wykonanie po raz kolejny s?abe, nie podobaj? mi si? tutaj te bordery ziemi. Musisz troch? po?wiczy? a na pewno w ko?cu b?dzie lepiej.

Status
Zamknięty.
Do góry