• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Szacho] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: Szacho's Gallery !

Jak na pocz?tek, to a? tak ?le nie jest, chocia? jest troszk? b??d?w ^.^
Staraj si? Szacho, staraj ;d
Na zach?te 5,5/10 ;d
Pozdrawiam ^.^

Haha..:> bardzo zabawne takie cos ja robie w 1minute widac ze rme. nic nie jest tutaj sk?plikowane ch?opie we? postaraj si? uzy? swojej wyobrazni zdeczka.. ;)

Po 1. W minute to Ci si? RME nie zd??y w??czy? ;x
Po 2. Nie "sk?plikowane" tylko skomplikowane.
Po 3. "zdeczka" u?yj m?zgu i wysil si? na jak?? konstruktywn? krytyk? okey?
@Topic
Podoba mi si? to, ?e potrafisz przyj?? konstruktywn? krytyk?, i starasz si? d??y? do poprawy. Druga praca w mojej opinii zdecydowanie lepsza od tej pierwszej, cho? jak m?wili pozostali s? b??dy i niedoci?gni?cia. Ja czekam na twoj? kolejn? prac?, mam nadziej?, ?e ju? o niebo lepsz? ;]

Szacho chetnie ja sie z toba zmierze w pojedynku ,bo jestesmy na podobnym poziomie tylko wymysl jakis temat pracy i napisz topic w dziale Pojedynki.

Szacho, po?wicz troch?, gdy ja zaczyna?em mappowa? to ci powiem, ze tak samo jak ty robi?em a teraz mappuje bardzo dobrze :]

Wejd? na inne fora, i poszperaj w dziale showroom.

Dzi?ki wszystkim za ocenki. Z powodu d?ugiej i m?cz?cej dni?wki w szkole kolejn? prac? przek?adam na jutro. Obiecuj?, ?e na 100% j? wstawi?. Pozdrawiam, i zach?cam do komentowania i oceniania moich prac tych, kt?rzy tego jeszcze nie zrobili.

Tutaj szacho (autor tego tematu). Otrzyma?em bana na g??wne konto, a z tej oto przyczyny prace wstawi? 18 Wrze?nia. Przepraszam i pozdrawiam. szacho

Ostatnia edycja:

@up...
Posta??;O
Prace mog?e? wstawia? Szach0...

Wstawiam obiecan? prac? !
Jej temat to: Smocze Wzg?rze
Sry za tak d?ugie czekanie, ale mia?em bana...
Screen nr. 1:
smoczewzgorza1.png

Screen nr. 2:
wzgorzasmocze2.png

Screen nr. 3:
smoczewzgorza3.png

Czekam na wasze komentarze i oceny !

Po pierwsze: wci?nij Q jak robisz screeny bo to brzydko wygl?da.

Po drugie: czytaj poradniki bo twoje prace nadaj? si? do dupy.

Po trzecie: natura u ciebie le?y na samym dnie i nie zamierza si? podnie??

Po czwarte: kup se bana zn?w.:cool:

Ta druga praca ju? lepsza, bo ta pierwsza to nawet jak na pocz?tkowego to dno.

Postaraj si? ogl?da? mapy kogo? kto ju? w tym d?ugo siedzi i 'kopiowa?' tzn robi? podobnie ale bez ctrl+c,v. To dobrze uczy.

Tak jak up:
-off auto border plx (ew czasem)
-kamyczki
-?d?b?a trawy
-jakie? inne ro?linki czasem.

Pozdrawiam, Dragonas i ?ycz? dalszych sukces?w.

Po 1. mapa to dno, w og?le nie ma co komentowa?, jak chcesz to poprawi? to > File > New.
Po 2. nie umiesz nawet screena porzadnie zrobi?.

Czy Ty robisz ss'y na map editorze? Bo je?li tak to chce wiedzie? jak postawi? potwora.

Smocze wzg?rze: Fajne ^^ 7/10

Pzdr! Powodzenia w dalszych pracach!

Kompletne dno, takiego czego? nawet ja nie robi?em w moich pierwszych dniach mappingu. Polecam ci tutoriale i to bardzo du?o, patrz jak inni mapperzy to robi? i pr?buj tak samo. Od zera do mappera, ale tobie droga d?uga.

Dobre..... Tylko dla noob?w. Kwadrat? Stalagmity? Lol? ?al? Wtf? Rotfl? [GRACZ][/GRACZ]

A ja powiem tak.
Praca jest o wiele lepsza niz pierwsza, ale to nie znaczy ?e jest super.
Popracowa?e? troch? nad tymi kwadratami, ale ta trawa .. ma?o realistyczne i malo praktyczne. Nie znam si? na robieniu map ani nic w tym stylu ale jako zwyk?y obserwator m?wie Ci, ?e powinienes zwracac wi?ksz? uwag? na szczeg??y kt?rych tutaj brakuje,.
3 praca jest najgorsza. Nie chce mi si? nawet pisa? na jej temat. Ch?opie, jak ju? sie za to bierzesz to usi?d? przy tym, popracuj a nie odwalasz co? w 10 minut i wstawiasz na forum :/

Szczerze powiedziawszy, zatka?o mnie gdy ujrza?em w pierwszym po?cie ten bazar, strasznie kwadratowy, niedopracowany, kompletne zero. W drugiej pracy pokaza?e? si? z "troszk?" lepszej strony, aczkolwiek powiniene? przesta? u?ywa? auto-broadera, uwierz mi, to na prawd? pomo?e. Poza tym, nie ma tam k?pek trawy, zawsze dawaj ich du?o. Kamyczki, grzyby, wi?cej bagiennej ro?linno?ci i troch? drzewek do tej pracy by nie zaszkodzi?o. Za? trzecia praca jest gorsza od drugiej, wida? tu, ?e zn?w auto-broader. Nie mo?na oceni? tej pracy, bo na niej nic nie ma. M?g?bym si? tak wi?cej rozpisa?, ale zamiast to zrobi?, proponuje Ci przestudiowanie tego dzia?u:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry