Odp: [SwordFish]Gallery.
No, zdziwi?bym si?, gdyby kto? na Twoim poziomie bawi? si? jeszcze w autoborder albo Doodad ; )
Ta ostatnia praca jest... ?rednia. Niby nie ma jakich? b??d?w (poza piaskiemi dirtem wisz?cym w powietrzu), ale brakuje tutaj jakiej? g??wnej cz??ci na kt?rej oko mo?naby zawiesi?. Pomimo, ?e jest to pustynny klimat, nie za bardzo pasuj? mi tutaj kaktusy - s? wytrzyma?e i raczej padaj? gdy maj?za du?o wody, a tutaj wygl?da mi to na sporawe wybrze?e.
Na pla?y wydaje mi si? tego wszystkiego za du?o i zarazem za ma?o. Za du?o w sensie zbytniej r??norodno?ci tego wszystkiego co tam jest - ska?y, palmy, kaktusy, muszle, ?mieci, trawa, gniazda, ?wir... po prostu nieco przekombinowane. Za ma?o jest za? og?lnie sprit?w - pla?a po prostu wygl?da pusta. Przyda?oby si? wed?ug mnie troch? wi?cej piachu. Wywal wi?kszo?? ro?lin, to gniazdo, spor? cz??? kamieni i t? plamk? z bagna.
No i ostatnia rzecz do kt?rej si? przyczepi?: Wodne ska?y i syrena. Te wodospady opdadaj? - syrenka z reszt? te?. Widzia?bym j? bardziej na jakiej? lagunie (czyt. bardziej zamkni?tym bajorku) ni? na otwartych wodach.
Og?lnie jednak jest ca?kiem dobrze - bior? pod uwag? fakt, ?e zaj??o Ci to wszystko tylko 20 minut. Fajnie wkleci?e? w to wszystko ro?liny. Musz? to kiedy? sam wypr?bowa?. Poprawi? mo?na te par? niedoci?gni?? o kt?rych m?wi?em i b?dzie cacy.
Regards,
Sey~