• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 SuperEvo.net

Status
Zamknięty.
Odp: SuperEvo.net

Od?wie?am i zach?cam do wsp?lnej gry i zabawy na SuperEVO!

Wszystko fajnie pi?knie, POLECAM.

Tylko administracja chyba forum nie czyta...

Wszystko rozpatrujemy, co znajduje si? na forum.

Du?ymi krokami zbli?a si? nast?pna aktualizacja, kt?ra ma na celu urozmaicenie gry na serwerze.

Dzi? przeprowadzili?my aktualizacje mapy, w kt?rej znajdziecie ciekawe miejsca do zdobywania do?wiadczenia.

1. Devil Grog - dost?pny od 80 poziomu reborn.
Teleport na owe expowisko znajdziecie w VIP TP ROOM (po schodach w lewo).

2. Demodras & Cursed Dragon Lord - od 10 poziomu reborn.
Teleport na owe expowisko znajdziecie w VIP TP ROOM (po schodach w prawo).

Szykujcie si? na nast?pne aktualizacje!

Serdecznie pozdrawiamy,
administracja SuperEVO!

Wczoraj do grona administracji serwera, do??czy? ImSaIKi. Jest to by?y, bardzo do?wiadczony gracz. B?dzie on s?u?y? pomoc? dla graczy oraz b?dzie organizowa? r??ne konkursy.

Serdecznie pozdrawiamy,
administracja SuperEVO!

Nie Polecam otsa. Poniewa? gracz zrobi? nick potworka a ty se bota ustawi?e? a bot go targetowa? i mia?e? rsa. Hoster nie chce zwraca? pkt:)

MisterZderzak, na serwerze zablokowane jest tworzenie kont o takich samych nazwach, jakie maj? potwory.
Je?li straci?e? punkty, prosz? poinformowa? Nas o tym zdarzeniu poprzez ctrl + r.

Ostatnia edycja:

Dzi? przeprowadzili?my aktualizacje mapy, w kt?rej znajdziecie ciekawe miejsce do zdobywania do?wiadczenia oraz poprawili?my par? b??d?w, kt?re stwarza?y problemy w grze.

1. Mega Fury - dost?pne od 0 poziomu reborn.
Teleport na owe expowisko znajdziecie w VIP TP ROOM (po schodach na po?udnie).

Szykujcie si? na nast?pne aktualizacje!

Serdecznie pozdrawiamy,
administracja!

Uwaga! Administracja wychodzi z pomys?em przeprowadzenia konkursu na "Naj?adniejszy Domek". Je?li jeste?cie zainteresowani braniem udzia?u w takim konkursie, gdzie b?d? nagrody z SMS SHOP, to po prostu na forum naszym:

Sporo urozmaice?, OTS nie jest monotonny. Wr?cz przeciwnie. Graj?c na SuperEvo znalaz?em wiele innowacyjnych rozwi?za?, quest?w oraz rozbudowanych expowisk. System reborn?w zabija ca?? monotoni? nudnego nabijania poziom?w. Polecam serdeczenie!

Ots fajny lecz strasznie skorupmowany , tutorzy , cm tworz? swoj w?asny regulamin gry cz?sto idzie zaobserwowac Cm'?w , kt?rzy stoja przed depo i nic nie robi? nie w?a?ciwi gracze s? wybierani na te stanowiska

Superevo.net to jeden z najlepszych server?w Open Tibia, jaki widzialem. Duzo Event?w, konkurs?w i tak dalej. Mila administracja, mili gracze, wgl mila atmosfera. Serdecznie polecam i zycze jak najlepszych osiagniec.

Smoking Weed.

Superevo.net to server, na kt?rym panuje mi?a atmosfera. Przewa?nie gracze s? mili. Dzi?ki rebornom nie ma ju? czego? takiego jak ?mudne wbijanie lvl'i. Pozna?em tu wielu wspania?ych ludzi, dzi?ki kt?rym gra staje si? dla mnie ciekawsza. Pozdrawiam

ST Dolarek.

szmytkers, to jest Twoje zdanie i ja je szanuje, ale opr?cz Ciebie nikt nie narzeka na dzia?ania administracji.
Je?li chcia?by? porozmawia? na temat wybierania i dzia?ania administracji, prosz? napisz na gg, kt?re mam podane w profilu na forum.

je?eli chodzi o aktualizacje przeniesiecie server na nowsz? tibie ??

Nie my?leli?my jeszcze o aktualizacji klienta. Dlatego trudno mi powiedzie? w tej chwili o tym. Je?li b?dziemy wprowadza?, poinformujemy o tym na stronie serwera oraz na forum.

Superevo.net to jeden z lepszych server?w OpenTibia, jaki widzialem i na jakim gralem. Duzo konkursow i eventow. Mila administracja, mili tutorzy.Polecam tego otsa.

Brzeziu da dark

Superevo.net ! Polecam w 10000000% Du?o Event?w i konkurs?w, mi?a atmosfera i porz?dna Administracja :) Zach?cam do grania :) "See You in Tibia" :D
Hubibercik

Status
Zamknięty.
Do góry