• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Sterok] Gallery...

Status
Zamknięty.

Sterok

User
Liczba reakcji
1
Witam. Na pocz?tku chcia?bym powiedzie?, ?e zak?adam t? galeri? moich prac, poniewa? nie ma sensu wrzuca? ka?dej pracy osobno i w innym temacie, dlatego tu b?d? wrzuca? wszystkie prace. :-) Te prace co s? w "Prezentacje" nie b?d? ich tu pokazywa? bo nie ma sensu. :-P Wczoraj zrobi?em kolejn? prac?, "bagna"...

To moje 1 bagna, tak?e prosz? o wyrozumia?o??. :-) Moje prace s? na marnym poziomie - to wiem, ale ci?gle si? ucz?!

Odp: [Sterok] Gallery...

Jak na pocz?tkuj?cego to ca?kiem nie?le.Pierwsza porada nie u?ywaj autobordera, bo to razi i naucz si? jak najszybciej obs?ugiwa? pallete RAW.Bez tego daleko nie zajdziesz w karierze mappera.

Tu nie trzeba si? niczego w RAW Palette uczy?. Jak kto? ma smyka?k? do takich rzeczy i wyobra?enie co do czego pasuj? i uk?ada? kiedy? puzzle to b?dzie si? umia? obs?ugiwa?. Reszta mo?e si? schowa? z autoborderem.

Co do pracy. Kwadratowe ?ciany jaskini psuj? wszystko. Nie mieszaj tak ground?w przy bagnach bo to na prawd? nie potrzebne. Kamyczk?w na ka?dej kratce nie musi by?. Og??em to s?abo Ci to wysz?o. 2/10

@down W ma?ych ilo?ciach mo?na pomiesza?, ale nie a? tak.

@UP:

Robi?em t? prac? zgodnie z poradnikiem, a tam typek m?wi? ?eby jednak zmiesza? dla lepszego efektu... ale jak widz?, wysz?o to marnie s?dz?c po twojej wypowiedzi. :-) Postaram si? to poprawi?.

@2xUP:

Nie u?ywam autobordera ju? par? dni. :-) Mo?e gdzie? tak to wygl?da, ?e autoborder by? ON, ale nigdzie go nie u?ywa?em.

Jak dla mnie Pierwsza praca jest dobra. Nie m?wi? ?e najlepsza ale widzia?em Gorsze :) Dobrze ?e czytasz poradniki Pewnie pt "Od zera do pro mappera" ;) Jedyne co mi si? nie spodoba?o to to ?e jest za du?o takich samych ro?linek ko?o siebie oraz To co zaznaczy?em na SS :

Mo?esz to przecie? w ?atwy spos?b poprawi? w g?rnej cz??ci twojej pracy jest ?adnie zrobione !:d;) robi?c mniej kwadratowe rzeczy. Jak na pocz?tkuj?cego 8/10. Czekam na nast?pne prace i ?ycz? powodzenia !!!

ja te prace gdzies widzialem 2scrn identyczne ale nie wiem gdzie ;p

@UP:

Mog? Ci? zapewni?, ?e to prac? mojego autorstwa... wczoraj robi?em ss'y, mog? da? ssa, z tych ss?w w folderze. :-)

@2xUP:

Dzi?ki za ocen?. :))

Status
Zamknięty.
Do góry